Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(F_A @ 2009 09 22, 21:02)
Turiu kokius 4 ml, bet neparduodu blush2.gif Man paciai jie jau seniai labai patinka kaip ir Angelique  Noire ax.gif

Sakei Angelique Noire tau ramuneliu arbata primena bigsmile.gif

O Angelique Noire irgi turi? galiu keist i laseli ant rieso Bois D'Armenie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 22, 20:04)
Sakei Angelique Noire tau ramuneliu arbata primena  bigsmile.gif

O Angelique Noire irgi turi? galiu keist i laseli ant rieso Bois D'Armenie  blush2.gif

Turiu rolleyes.gif Man Angelique Noire panasus i Versace juodaji kristala, tik kompleksiskesni ir ant manes graziau skleidziasi ax.gif O jau sleifas sleifytis wub.gif O tu neturi meginelio Armenijos misku?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 22, 21:08)
Turiu rolleyes.gif Man Angelique Noire panasus i Versace juodaji kristala, tik kompleksiskesni ir ant manes graziau skleidziasi ax.gif O jau sleifas sleifytis wub.gif O tu neturi meginelio Armenijos misku?

Neaturiu verysad.gif norejau paprasyti Guerlain namuos, gal butu ipurske uz koki mokesti ar siaip kaip pirkejui vietoje visu Idylliu ir kt. meginuku , bet nepatogu buvo blush2.gif vienintele iseitis uz lb. brangiai is perfumedcourt parsisiusti ir isitikinti ar alergizuoja ar ne tos medaus molekules rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 22, 20:12)
Neaturiu  verysad.gif  norejau paprasyti Guerlain namuos, gal butu ipurske uz koki mokesti ar siaip kaip pirkejui vietoje visu Idylliu ir kt. meginuku , bet nepatogu buvo  blush2.gif vienintele iseitis uz lb. brangiai is perfumedcourt parsisiusti ir isitikinti ar alergizuoja ar ne tos medaus molekules  rolleyes.gif

Jei tikrai labai nori, galesiu prie progos duot lasa tau ant rieso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 22, 21:15)
Jei tikrai labai nori, galesiu prie progos duot lasa tau ant rieso mirksiukas.gif

aciuks.gif as galesiu Vetiver Pour Elle duoti ismeginti, turiu perfumedcourto meginuka, o gal dar ka idomaus surasiu mainais i ta lasiuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 22, 08:47)

Guerlinade sake nebegamina, todel nera.

Nu kokia nesamone. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2009 09 22, 21:41)
Nu kokia nesamone. doh.gif

Na turbut nesamone unsure.gif galima pasitikslinti parasius uzklausima Guerlain Maison tinklapyje unsure.gif gal as ka skubedama nenugirdau ... bet kai paklausiau sakyciau pakankamai rislia kalba apie Guerlinade...sake nooooo no more, discontinued blink.gif
Atsakyti
Bitute, papasakok plačiau apie tavo įsigytuosius Guerlain, gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 22, 20:42)
Na turbut nesamone  unsure.gif  galima pasitikslinti parasius uzklausima Guerlain Maison tinklapyje  unsure.gif  gal as ka skubedama nenugirdau ... bet kai paklausiau sakyciau pakankamai rislia kalba apie Guerlinade...sake nooooo no more, discontinued  blink.gif

Na, kad jau ju nera buvau girdejusi anksciau. Galvojau gal laikinai. Todel iskart taves paklausiau. As labai nesidomiu Guerlain, bet kaip suprantu yra visa kvepalu grupe Guerlinade, kurias vienija to vieno pamatinio kvapo bendrumas. Tai jo gamyba nutraukti man nei sis, nei tas atrodo. Aisku gal jo pardavimai nebuvo ispudingi, bet, mano galva, jis tiesiogiai susijes su Guerlain istorija. Gal cia viskas susije su sudetinemis dalimis, gal nebeiseina kokybiskai to kvapo sukurti. Bandau as cia jau visokius loginius isvedziojimus daryti. doh.gif
Vienas kvapas is tos visos aravos patinka ir to nebegamina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2009 09 23, 07:53)
Na, kad jau ju nera buvau girdejusi anksciau. Galvojau gal laikinai. Todel iskart taves paklausiau. As labai nesidomiu Guerlain, bet kaip suprantu yra visa kvepalu grupe Guerlinade, kurias vienija to vieno pamatinio kvapo bendrumas. Tai jo gamyba nutraukti man nei sis, nei tas atrodo. Aisku gal jo pardavimai nebuvo ispudingi, bet, mano galva, jis tiesiogiai susijes su Guerlain istorija. Gal cia viskas susije su sudetinemis dalimis, gal nebeiseina kokybiskai to kvapo sukurti. Bandau as cia jau visokius loginius isvedziojimus daryti.  doh.gif
Vienas kvapas is tos visos aravos patinka ir to nebegamina verysad.gif

Seeme, Guerlinade yra ne tik tam tikra grupe natų, bet taip pat ir yra limituoto leidimo kvepalai išleisti tokio pavadinimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 rugsėjo 2009 - 07:44
QUOTE(F_A @ 2009 09 22, 19:52)
Iris Ganache galesiu tau atnest kai tiksimes rolleyes.gif

Aciu tau labai, tu tikras draugas. oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 09 23, 08:44)
Seeme, Guerlinade yra ne tik tam tikra grupe natų, bet taip pat ir yra limituoto leidimo kvepalai išleisti tokio pavadinimo  smile.gif

Aš supratau, kad būtent dėl tų limituotų kvepalų Seeme ir apgailestauja smile.gif
Atsakyti