Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(Margot @ 2009 09 23, 10:19)
Aš supratau, kad būtent dėl tų limituotų kvepalų Seeme ir apgailestauja smile.gif

Aha,matyt kažkaip aš ne taip suskaičiau jos postą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 rugsėjo 2009 - 09:28
Bitute, tikrai pavydėtina ekskursija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 23 rugsėjo 2009 - 10:19
QUOTE(Minerva @ 2009 09 22, 22:11)
Bitute, papasakok plačiau apie tavo įsigytuosius Guerlain, gerai?  4u.gif

Gerai, tik dar vis nagrineju juos, kasdien kazka naujo atrandu ax.gif
Atsakyti
Jean-Paul Guerlain

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 24, 10:32)
Jean-Paul Guerlain

Tik nesakyk, kad pats JPG atvyko su tamsta susitikti ir pozavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 24 rugsėjo 2009 - 11:10
Stai oficialus paaiskinimas, kuri gavau e-mail apie tai, kodel nebera PARURE kvepalu, beje manau tai liecia ir kitus jau nebegaminamus Guerlain kvepalus, kaip kad Seeme klause apie Guerlinade

"Unfortunately, the fragrance Parure has been suppressed from the Guerlain range of products. There isn't anymore stock available in our warehouses and in the shops.
Moreover, I am sorry to inform you but there is no tester of PARURE in our boutique.

I regret this unfortunate situation and apologise for it.

I would like to point out information that explains the situation. Perfume and cosmetics companies have been subject for many years to constantly changing European regulations, which limit the use of certain raw materials.

Our perfumer has spent several years in a relentless quest to reformulate PARURE. Unfortunately, despite the scientific progress achieved in the field of perfumery, we have been unable to reformulate this perfume without causing it to “lose its soul.” As you know, it is out of the question for us to violate one of our fundamental values, which is never to compromise on quality. We have therefore regretfully decided to cancel this product.

However, Guerlain boasts more than 760 fragrance creations since its inception. We invite you to reacquaint yourself with them in one of our outlets, and call your attention especially to Idylle, Mitsouko, Chamade and Chant d'Aromes.

Should neither of these creations appeal to you, a sales counsellor will provide you with more in-depth guidance in your olfactory quest, using our new consultation service."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 24 rugsėjo 2009 - 12:26
Šaunus reportažas , Ačiū Bitute 4u.gif
O ir Idylle minuko niekam nežadėk jei sugalvosi , kad tau jo nebereikia blush2.gif Vakar teko su šiuo kvapu susipažinti , tikrai labai įdomi gėlių puokštė, man patiko . Ryt dar kartą DF išbandysiu kaip ant odos kvepia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuks: 24 rugsėjo 2009 - 23:49
Guerlain atnaujino savo website - www.guerlain.com

Virtualus Maison Guerlain gidas - http://ww2.guerlain....n-visiteguidee/

Atsakyti
Testavau Idylle. Įspūdžiai dvejopi - viena vertus, įdomesni už Insolence ir L'Instant, kita vertus, labai netoli nuo Nina Ricci "Love in Paris" pagal gėlinį intensyvumą. Šiaip, jeigu nebūtų Guerlain, sakyčiau visai neblogas variantas, bet kai pagalvoji, kad Parure nebegamina, nes gamina visokius Idylle, akivaizdu, jog buteliuko nepirksiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 10 02, 16:57)
Testavau Idylle. Įspūdžiai dvejopi - viena vertus, įdomesni už Insolence ir L'Instant, kita vertus, labai netoli nuo Nina Ricci "Love in Paris" pagal gėlinį intensyvumą. Šiaip, jeigu nebūtų Guerlain, sakyčiau visai neblogas variantas, bet kai pagalvoji, kad Parure nebegamina, nes gamina visokius Idylle, akivaizdu, jog buteliuko nepirksiu laugh.gif

Tai ir aš testavau ir buvau užsimojus pirkti, bet kaip suprantu, jei į dienos pabaigą nuo Love in Paris arba YSL Paris man pradeda skaudėti galvą, ir ne šiaip, o rimtai, nors jie iš esmės man patinka, tai ir su šitais geriau nebandyti , nes nuo riešo neina iki galo suprasti . Čia gal kažkokia migrenos forma ,sako, kad su grynais gėliniais kvepalais neretai taip atsitinka.
Atsakyti
Noriu paklausti Guerlain žinovių blush2.gif , kur galima rasti nusipirkti Jicky edt , ir kokia jūsų nuomonė apie juos... Man tai jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beata07 @ 2009 10 25, 20:09)
Noriu paklausti Guerlain žinovių blush2.gif , kur galima rasti nusipirkti Jicky edt , ir kokia jūsų nuomonė apie juos... Man tai jie  wub.gif

Aš EDT nebandžius. Turiu EDP ir tai man vienas mylimiausių Guerlain'ų. Lietuvoj matyt jų nėra, o internete tikrai nesudetinga nusipirkti smile.gif
Atsakyti