Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(beata07 @ 2009 10 25, 19:09)
Noriu paklausti Guerlain žinovių blush2.gif , kur galima rasti nusipirkti Jicky edt , ir kokia jūsų nuomonė apie juos... Man tai jie  wub.gif

Va čia yra:
http://www.escentual...guerlain/jicky/

Man jie irgi patinka:super
Atsakyti
Ačiū mergaitės ! Man visai atsitiktinai pakliuvo į rankas šių kvepalu mėginukas. Pauosčiau ir numečiau kažkur, nes kvapas man pasirodė per ašrtus, na žodžiu visai nepatiko. Praėjus gal pusmečiui vel juos pauosčiau - jau sudomino, o vėliau tiesiog įsimylėjau tą kvapą. Dabar dar liko gal lašiukas, na negaliu, kaip jų noriu...
Ant mėginuko rašo :JICKY PARFUM DE TOILETTE GUERLAIN , tai čia tualetinis vanduo ar kvepalai ? Neesu žinovė, tai nenustebkit, kad klausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beata07 @ 2009 10 26, 15:05)
Ant mėginuko rašo :JICKY PARFUM DE TOILETTE GUERLAIN , tai čia tualetinis vanduo  ar kvepalai ? Neesu žinovė, tai nenustebkit, kad klausiu  4u.gif

Tai būtų tualetinis vanduo smile.gif
Atsakyti
Mergaites, sorry kad trukdau 4u.gif Sakykit, kiek mazdaug kainuoja Guerlain Idylle kvepaliukai? Nekur internete neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beata07 @ 2009 10 26, 12:05)
Ačiū mergaitės ! Man visai atsitiktinai pakliuvo į rankas šių kvepalu mėginukas. Pauosčiau ir numečiau kažkur, nes kvapas man pasirodė per ašrtus, na žodžiu visai nepatiko. Praėjus gal pusmečiui vel juos pauosčiau - jau sudomino, o vėliau tiesiog įsimylėjau tą kvapą. Dabar dar liko gal lašiukas, na negaliu, kaip jų noriu...
Ant mėginuko rašo :JICKY PARFUM DE TOILETTE GUERLAIN , tai čia tualetinis vanduo  ar kvepalai ? Neesu žinovė, tai nenustebkit, kad klausiu  4u.gif

Parfum de toilette yra siuolaikinis Eau de Parfum.

Kazkada skaiciau, kad senasis parfum de toilette yra tarp EDP ir PP koncentracijos., t.y. stipriau nei siuolaikinis EDP.

Jei randi kur Parfum de Toilette, imk.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 10 27, 20:32)
Parfum de toilette yra siuolaikinis Eau de Parfum.

Kazkada skaiciau, kad senasis parfum de toilette yra tarp EDP ir PP koncentracijos., t.y. stipriau nei siuolaikinis EDP.

Jei randi kur Parfum de Toilette, imk.

Va dabar jau aišku , ačiū JVana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2009 10 27, 19:17)
Mergaites, sorry kad trukdau  4u.gif Sakykit, kiek mazdaug kainuoja Guerlain Idylle kvepaliukai? Nekur internete neradau  doh.gif

Jau nereikia thumbup.gif jau radau wub.gif
Atsakyti
Neiman Marcus e-parduotuveje atsirado Guerlain limituoti kvepalai Mon Precious Nectar Fountain Imperiale, kuriu kaina (dabar atsiseskit)... 9000 $! blink.gif
http://www.neimanmar...0308cat21290731

user posted image

Kaip tik man, reiks uzsisakyti lotuliukas.gif Tikiuosi virsutinese natose skysti rubinai ir deimantai, vidurinese natose skystas auksas, o baze is platinos lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai buteliukas is Baccarat kristolo. Idomu, kuo gi jie kvepia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 06 lapkričio 2009 - 14:39
Kaina įspūdinga, nors tas alubarinis ar vyno bačkutės kranas kažkaip pigiai atrodo ir ne į temą, nors ir auksinis (spėju) rolleyes.gif
Atsakyti
na bet čia 1 litras gryno parfumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 11 06, 20:06)
na bet čia 1 litras gryno parfumo  smile.gif

O taip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aptikau kristianos puslapyje,kad jie turi Guerlain l'heure bleu.Gal kas uzmatet kurioj kristianoj yra ir kiek jie uz juos nori litu?
Atsakyti