Įkraunama...
Įkraunama...

Keblūs klausimai pokalbio metu

QUOTE(laisla @ 2011 07 10, 22:33)
Tu klausei ką sakyti - tau atsakymas buvo duotas. Nenori, sakyk, kad esi žiopla merga ir tiek - darbdaviai patikės ir labai neužklius  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tamsta, brudersafto kartu negerem, todel nei tujinti, nei juolab ziopla prasyciau manes nevadinti.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2011 07 10, 22:33)
Tu klausei ką sakyti - tau atsakymas buvo duotas. Nenori, sakyk, kad esi žiopla merga ir tiek - darbdaviai patikės ir labai neužklius  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Yra gi zmoniu .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 07 11, 09:04)
Yra gi zmoniu ....  doh.gif

Pasirodo, yra smile.gif paklausei ir jei is atsakymo isplauke dar vienas klausimas, vadinasi, esi zioplys biggrin.gif nera cia ko klausineti viesam forume zioplu klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Na, nesipykit, merginos friends.gif
As tai pamenu pries kokius 4 metus ejau i pokalbi, net nepamenu - lyg tai i pardavimo vadybininkes vieta. mastau.gif Kazkokia firmele: kabinetas su dviem stalais, is kuriu vienas - direktoriaus, kitas - matyt irgi vadybininko buvo biggrin.gif
Zodziu buvau 20 mete simpatiska blondine, su siek tiek roziniais akiniais wub.gif Ateinu - o tas direktorius toks jaunas, grazus, mielas,pasitempes.. wub.gif thumbup.gif Na, atsisedau as pries ji, o jis trumpo pokalbio pabaigoje sako man: parduokit man dabar sita vizitiniu korteliu dekla ir sita mobiluji telefona. doh.gif Pas mane iskalbos tiek zodziu, tiek rastu, netruksta - ypac kai laaabai noriu ka nors parduoti biggrin.gif Bet sitoj situacijoj pasimeciau, ir taip kvailai pasijutau doh.gif Bandziau kazka veblenti apie tai, kad firmos direktoriui labai reikalingas tiek mobilusis, tiek vizitiniu deklas biggrin.gif Galiausiai jis nuosirdziai besisypsodamas pasake tradicini "paskambinsim" ir islydejo mane tokiu gailestingu zvilgsniu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo pirmu pokalbiu dėl darbo ax.gif
sutarėm susitikti kavinėje, kažkiek pasiskaičiau apie jų įmonę, bet nežinojau, kad viska reik mintinai žinot... 4u.gif
atėjo dave katalogą anglų kalba (neesmė, kad CV rašiau jog moku rusų ir vokiečių) kažkokios įmonės kuri projektuoja namus, sako: jai idomu pasižiūrėk. Na aišku apsimečiau, kad lb domuos, bet nesupratau ką jis tuo norėjo pasakyt g.gif
klausė: kas yra viešieji ryšiai?
kas yra prekes ženklas?požymiai?kur registruojamas?
kas yra viešieji pirkimai? ir t.t.
galu gale sako: duodu lapą parašyk man sutartį...Sakau na nesu sudarinėjusi, bet tikrai išmokčiau, sako: aš ir nesimokes, moku...Sakau: Jūs su tuo dirbat, tai aišku jog mokat, Sako: ne, ir svarbiausia jis teigia jog viska nesimokes, nesidomėjes moka....
na apšalau aš po tokio pokalbio... doh.gif
nežinau, negi visi tokie pokalbiai kaip per egza... g.gif šia mano pirmasis buvo...bijau jai toliau tokie pokalbiai laukia, tai bešansu darba norm. ras... verysad.gif
negi visur nė kiek neapmokina, o tiesiog sėsk dirbk ir kad rezultatai jau po pirmos dienos... doh.gif
Atsakyti
Nepergyvenk 4u.gif Visokiu, zinoma, buna tu pokalbiu. Ir as turejus ju nemaloniu, kebliu ir t.t. Bet tikrai ne visi tokie. Galbut siuo metu, esant tokiai nepalankiai darbo rinkai imoniu vadovai siek tiek nosi uzriete. O siaip, sekmes, pamatysi, sutiksi ir labai maloniu pasnekovu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 07 19, 18:29)
Nepergyvenk  4u.gif  Visokiu, zinoma, buna tu pokalbiu. Ir as turejus ju nemaloniu, kebliu ir t.t. Bet tikrai ne visi tokie. Galbut siuo metu, esant tokiai nepalankiai darbo rinkai imoniu vadovai siek tiek nosi uzriete. O siaip, sekmes, pamatysi, sutiksi ir labai maloniu pasnekovu  4u.gif

Tikrai tuo norisi tikėti... mirksiukas.gif db jau nuo neigiamu emociju aprimau ax.gif bet negi šiais laikais taves nei kiek neapmokina, nieko nepaaiškina...
Atsakyti
Apmokina, tikrai smile.gif Niekas negime visa mokantis. O pas tokius vadovus, kaip sis, tai ir nereikia eiti dirbti...
Atsakyti
teisingai sakot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxiukė @ 2011 07 19, 18:13)
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo pirmu pokalbiu dėl darbo ax.gif
sutarėm susitikti kavinėje, kažkiek pasiskaičiau apie jų įmonę, bet nežinojau, kad viska reik mintinai žinot... 4u.gif 
atėjo dave katalogą anglų kalba (neesmė, kad CV rašiau jog moku rusų ir vokiečių) kažkokios įmonės kuri projektuoja namus, sako: jai idomu pasižiūrėk. Na aišku apsimečiau, kad lb domuos, bet nesupratau ką jis tuo norėjo pasakyt g.gif 
klausė: kas yra viešieji ryšiai?
kas yra prekes ženklas?požymiai?kur registruojamas?
kas yra viešieji pirkimai? ir t.t.
galu gale sako: duodu lapą parašyk man sutartį...Sakau na nesu sudarinėjusi, bet tikrai išmokčiau, sako: aš ir nesimokes, moku...Sakau: Jūs su tuo dirbat, tai aišku jog mokat, Sako: ne, ir svarbiausia jis teigia jog viska nesimokes, nesidomėjes moka....
na apšalau aš po tokio pokalbio... doh.gif
nežinau, negi visi tokie pokalbiai kaip per egza... g.gif  šia mano pirmasis buvo...bijau jai toliau tokie pokalbiai laukia, tai bešansu darba norm. ras... verysad.gif
negi visur nė kiek neapmokina, o tiesiog sėsk dirbk ir kad rezultatai jau po pirmos dienos... doh.gif

o jetau koks cia pasitikintis savimi persona jums papuole doh.gif nejaugi jis gime viska mokedamas. Taigi gyvenime visko ismokstama per praktika
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2011 07 19, 20:51)
o jetau koks cia pasitikintis savimi persona jums papuole  doh.gif  nejaugi jis gime viska  mokedamas. Taigi gyvenime visko ismokstama per praktika

ir čia pats pirmasis mano pokalbis dėl darbo, tai tikrai ruošiausiu. Visus SM patarimus persiskaičiau net kitus atsakimus pasimokiau, bet to neprireikė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif O ką sakyti potencialiam darbdaviui, kuris klausia, kodėl išeinu iš dabartinės darbovietės? Nes darbą dabar kaip ir turiu, jame dirbu daugiau nei pusę metų, ieškausi kito, nes algos po bandomo nepakėlė nei vienu lt ir nenusimato pakėlimas. Šiaip darbas nesunkus, tik alga maža, už kurią vos vos pragyvenu (jei kam įdomu - 800 lt į rankas, dirbu vadybininke). Taigi, patyliukais ieškausi kito. Tik ką sakyti nuėjus į pokalbį, kodėl ieškausi kito darbo, nors ir darbą turiu...
Atsakyti