PENKTADIENIS:
PUSRYCIAI: grikiu kose su alyvuogiu aliejaus sauksteliu (vietoj sviesto)
PRIEPSIPECIAI: 1 gabaliukas juodojo sokoldado
PIETUS: saltibarsciai su bulvem, kumpio salotos (pekino kopustai, pomidoras, agurkas, puse kiausinio, keli gabaleliai kumpio). prasiau su citrinu padazu, atnese su majoneziniu

teko valgyt
VAKARIENE: buvau gimtadieni, tai vakariene gaus: vistienos kulsele, krutineles puse. ryziu 2 saukstai, salotos su citrinu padazu. 2 saldainiai. maskarpones torto gabaliukas. Kurseno vyniotinio gabaliukas. martinio 100 gr.
Kadangi sian nevalgysiu daugiau, surasau SESTADIENIO meniu.
PUSRYCIAI: jautienos kumpelio 2 gabaliukai, 2 ryziu trapukai. Agurkelis.
PRIESPIECIAI: vaniliniai ledai (is ledu "desros", be vaflio)
VELYVI PIETUS: troskinta lasisa su salotom (agurkas, vynuoges, vysniniai pomidoriukai, pekino ir paprastos salotos, citirnu-aliejaus slakelis).
PAVAKARIAI: didelis obuolys, kelios vynuoges.
VAKARIENE: tie patys ledai