Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Penktadieni dariausi tyrimus, tai suzinojau, kad ATPO>2000 (pavasari buvo >400, padidejo apie 5 kartus) blink.gif verysad.gif , o LT4=29, TTH=0,000 doh.gif Kada gi jie pagaliau prades mazeti?! Negreit dar galesiu joduko isgerti unsure.gif

Kodel tas ATPO toks didelis ir taip greitai dideja? Pas ka is jusu yra panasus? Ar jis gali nuolatos dideti? O gal tai reiskia, kad man visa skydliauke reikia salinti g.gif
Atsakyti
pas mane atpo 1000 ir nuo to skydliauke nyksta , atpo yra skydliaukes zudikas , jis puola skydliauke kad ja sunaikintu ir ji nebegamintu hormonu.... didelis atpo rodo skydliaukes uzdegima , bet man keista kad jis tau prie hiper..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 21 liepos 2009 - 16:15
Man irgi kazkadaise buvo kartu ir HIPER ir HIPO, dabar liko tik hiper, as ten tiksliai nesigaudau, kaip taip gali budi, bet zinau, kad HIPO, yra lengviau isgydyti. O tu M A M A pabandyk nuvaziuoti pas Simku, man jis padeda, tikrai sakau, as anksciau negalejau net galvos sulenkt, tokia didele skidliaude buvo, o dabar liko kaip spogialiai, ir labai minksti. Zinoma, cia yra skirtingu nuomoniu apie ji, bet man padejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(m a m a @ 2009 07 21, 18:07)
Penktadieni dariausi tyrimus, tai suzinojau, kad ATPO>2000 (pavasari buvo >400, padidejo apie 5 kartus)  blink.gif  verysad.gif , o LT4=29, TTH=0,000  doh.gif Kada gi jie pagaliau prades mazeti?! Negreit dar galesiu joduko isgerti  unsure.gif
Kodel tas ATPO toks didelis ir taip greitai dideja? Pas ka is jusu yra panasus? Ar jis gali nuolatos dideti? O gal tai reiskia, kad man visa skydliauke reikia salinti  g.gif

Pasmane taip buvo, pries puse metu, tik LT4 buvo 36, o TTh buvo 0.0001, dabar LT4 normoj, o TTH artejo normos, tokie atsakymai buvo pries 3 men, dabar tikiu, kad bus dar geriua
Atsakyti
Labutis. Senokai buvau uzsukusi.Viskas gerai pas mane.Jokiu vaistu nevartoju.Jauciuosi gerai,apie skydliaukes liga negalvoju.Aciu dievui,kad yra doc.A.Simkus.Buciau isoperuota ir gerciau sau vaistus visa gyvenima, o peilio isikisimas nera gerai,aisku jei jau visai bloga, bet ir tai reikia labai gerai pagalvoti pasverti,kas geriau. M A M A issioperuoti visada suspesi,pabandyk pas Simku.As esu patenkinta ir dziaugiuosi,kad pas ji nuvaziavau.Dabar vaziuosi rudeni tik pastitikrinti ir jauciu viskas bus gerai.Buvau baile,labai jautri,atmintis slubavo, nemokejau uz save pakovoti.Dabar esu patenkinta savimi.Sekmes visoms ir daugiau optimizmo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena , buvo ir man preis metus itare hiperfunkcija , bet pas endokrinologa taip ir nenuejau .. O dabar ziauriai slenka plaukai verysad.gif , manau cia del hiperfunkcijos .Kaip man isiprasyti is pediatro kreipima pas endokrinologa . Neatejsiu juk ir nesakysiu va itariu sau hiperfunkcija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 08 06, 11:57)
Laba diena , buvo ir man preis metus itare hiperfunkcija , bet pas endokrinologa taip ir nenuejau .. O dabar ziauriai slenka plaukai verysad.gif , manau cia del hiperfunkcijos .Kaip man isiprasyti is pediatro kreipima pas endokrinologa . Neatejsiu juk ir nesakysiu va itariu sau hiperfunkcija  lotuliukas.gif

man tiesiog buvo skydliauke padidejusi... as jokiu sau ligu neiskojau, viska stresui nurasydavau... ir siaubingus galvos skausmus, ir nemiga iki 4 ryto, ir plauku slinkima, ir nagu sluoksniavimasi ir t. t. o nuejau mamai vaistu israsyt ir ta karta daktare labai i mane demesi atkreipe, tiksliau i mano guzi ir pasake, kad pas mane skydliauke padidejus ir parase siuntima smile.gif ejau ne del saves, o gavau siuntima ir pati smile.gif
o tau uztektu pasidaryt harmonu tyrima ir butu aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNuorama`: 06 rugpjūčio 2009 - 14:55
Pries 4 menesius parasiau i skyreli, nes labai blogai jauciausi, slinko plaukai, luzinejo nagai, kankino nemiga, permusdavo sirdis. Pagal kraujo tyrimus man hyper skydliauke. As nenorejau gerti tradiciniu vaistu,kurie isbalansuoja visa organizma, todel nusprendziau pabandyti gydytis pati, nes daug domiuosi netradicine - alternatyvia medicina. Ir jauciuosi puikiai, plaukai atauga, nagai neskilineja, sirdies nejauciu ir miegu vel gerai, ir tai per labai trumpa laika.

Parasysiu savo gydymo istorija.

Balandzio menesi pasidariau kraujo tyrimu rezultatai verysad.gif
T4 - 30pmol/L (12 - 30), Tsh - 0.06 (0.3-3.0)

Pries pora dienu, t.y. po beveik 4 menesiu, dariausi tyrimus ir rezultatai thumbup.gif
T4 -12pmol/L (12 - 30), Tsh - 1.57 (0.3-3.0)

Per ta laika as gydziausi pati siais budais: uzsisakiau siu hemopatiniu vaistu Thyrosoothe. sie hemopatiniai lasiukai visikai neturi jokiu pasaliniu jokiu poveikiu, ne taip kaip vaistai, tik juos vartojant geriausia butu kas menesi darytis kraujo tyrimus ir stebeti kaip krenta harmonai, bet ir vartojant vaistus, reikia daryti kraujo tyrimus daznai, kad neperduozuotum vaistu ir is hyper netampum hypo. Jau po keliu savaiciu varojimo Thyrosoothe pradejau jaustis geriau. Dar atsisakiau pieno protuktu (visiskai, piena pakeiciau avizu pienu), nes piene esantis kozeinas blokuoja skydlaiukes veikla, neleidziai jai normaliai funkcionuoti. Aplamai pienas suaugusiems nereikalingas, jame nieko doro nera, tik sintetinio kalcio prideta, nes naturalus Kalcis zusta, kada pienas apdirbamas komercijai. Dariau jogos pratimus is tinklalapio www.yogacards.com/Yoga_for.../thyroid_problems.html
kasdien, nes radau daug info internete, kad jogos pratimai reguliariai daromi, stimuliuoja skydlaiukes veikla, t.y. skydliauke priverciama dirbti pilnu pajegumu, nes beveik visu pratimu metu skydlaiuke yra ''uzspaudziama'', t.y. stimulioujama.
Reikia atsisakyti kavos, alkoholio, ypac KONTRACEPTINIU (jos skydliaukes sutrikimas didziausias priesas) ir vartoti kuo daugiau vaisiu ir darzoviu.

Man sie gydymo budai padejo, tikiuosi ir jus rasite ka nors sau naudingo. sekmes gydantis ir pabandykite rasti daugiau info internete kaip sau padeti, yra daug knygu isleistu, kaip naturaliai atstatyti skyliaukes veikla. Gydytojai tai tik priraso vaistu ir jei vaistai neveikia, tai siulo ziauru radyaktyvio jodo gydyma arba ispjauti skydliauke doh.gif doh.gif doh.gif ir po to ryti gerti sintetinius vaistus/harmonus visa likusi gyvenima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglena: 07 rugpjūčio 2009 - 19:09
Sveiki kiek kainuoja skidliaukes tirimai poliklinikoje? kraujas ir echoskopija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 08 10, 12:53)
Sveiki kiek kainuoja skidliaukes tirimai poliklinikoje? kraujas ir echoskopija? 4u.gif

na man kai tiria viena harmona, tai kazkas apie 25 lt kainuoja... tyrimas kazkas 21 lt ir kraujo paemimas apie 4 lt

as norejau paklaust merginu, kurios vartoja propycil... kaip jums su nuotaikom? as propycili geriu jau pusantru metu, tai pastebejau, kad pasidariau visai tokia apatiska... man tie vaistai visai upa numuse... maniskis, net sako kad vos ne frigidiska pasidariau, nes man net noro myletis nera blush2.gif bet to upo niekam nera... anskciau taip nebuvo, visur noredavosi, visko noredavosi, o dabar nieko... naskciau kai vekt nebudavo ka, tai tv pulteli miklindavau, kad ir nieko nerodo bet kol 50 programu apeini, tai uzsiemimas budavo, dabar to tv galiu visai neisijungt, net masinoj magnetolo nejungiu, kas man labai nebudinga... tai galvoju gal vaistai per daug cia ma ntuos harmonus numuse g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 07 21, 17:14)
pas mane atpo 1000 ir  nuo to skydliauke nyksta , atpo yra skydliaukes zudikas , jis puola skydliauke kad ja sunaikintu ir ji nebegamintu hormonu.... didelis atpo rodo skydliaukes uzdegima , bet man keista kad jis tau prie hiper..... g.gif

na zinok pas mane buvo tas pats pries operacija- hyper su dideliu,beveik 2000, atpo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saura: 11 rugpjūčio 2009 - 17:56

as norejau paklaust merginu, kurios vartoja propycil... kaip jums su nuotaikom? as propycili geriu jau pusantru metu, tai pastebejau, kad pasidariau visai tokia apatiska... man tie vaistai visai upa numuse... maniskis, net sako kad vos ne frigidiska pasidariau, nes man net noro myletis nera blush2.gif bet to upo niekam nera... anskciau taip nebuvo, visur noredavosi, visko noredavosi, o dabar nieko... naskciau kai vekt nebudavo ka, tai tv pulteli miklindavau, kad ir nieko nerodo bet kol 50 programu apeini, tai uzsiemimas budavo, dabar to tv galiu visai neisijungt, net masinoj magnetolo nejungiu, kas man labai nebudinga... tai galvoju gal vaistai per daug cia ma ntuos harmonus numuse g.gif
[/quote]

Aš taip noriu, kad nereiktų taip ilgai gerti to Propicilio. Tai tau niekaip nesusitvarko hormonai į normą? Kokią tu dozę geri dabar? Aš tai tik antrą mėnesį geriu, mėnesio pabaigoj darysiuos tyrimus.
Atsakyti
[quote=aksi,2009 08 11, 19:40]
[/quote]

Aš taip noriu, kad nereiktų taip ilgai gerti to Propicilio. Tai tau niekaip nesusitvarko hormonai į normą? Kokią tu dozę geri dabar? Aš tai tik antrą mėnesį geriu, mėnesio pabaigoj darysiuos tyrimus.
[/quote]

as jau metus laiko geriu po dvi tabletes ir metus laiko tyrimai geri, bet mano daktare sako, kad butina gert bent pusantru metu tuos vaistus, kad tyrimai nebutu vel blogi... tai dabar tikiuosi, kad geriu paskutine bonkute ir bus viskas, ypac kai nuo rugsejo pvm kyla, tai tie vaistai dar isbrangs doh.gif man siaip per puse metu susitvarke, tai ir sakau, toks jausmas kad tuoj ta skydliauke pasidarys hipo, nes absoliuc nieko nenoriu, niekas nedomina, pasyvumas absoliutus... o tai man nebudinga doh.gif
Atsakyti