Sveikutes noriu ir as prie jusu prisijunti
IA TTH 0,53. FT4 16,7 kas pas mane ar hiperfunkcija ar hipo?
QUOTE(aisstukas @ 2009 05 06, 14:15)
Sveikutes noriu ir as prie jusu prisijunti
IA TTH 0,53. FT4 16,7 kas pas mane ar hiperfunkcija ar hipo?
Tyrimai tai normoj
Ar yra kas dar geria propycili ir kiek laiko? as tai jau metai, jauciuosi normaliai, bet daktare sako, kad vaistu negalima nutraukti, nors jau ir tyrimas puse metu normos ribose, bet sitie vaistai biudzeta oj kaip mazina
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 23, 18:07)
Ar yra kas dar geria propycili ir kiek laiko? as tai jau metai, jauciuosi normaliai, bet daktare sako, kad vaistu negalima nutraukti, nors jau ir tyrimas puse metu normos ribose, bet sitie vaistai biudzeta oj kaip mazina 
Aš ir svarstau ką gert ar Propicilį ar Metizolį, sako, kad tas pats. O kokie gal šalutiniai reiškiniai pasireiškė geriant tuos vaistus? Kaip svoris neauga?
QUOTE(aksi @ 2009 06 24, 08:55)
Aš ir svarstau ką gert ar Propicilį ar Metizolį, sako, kad tas pats. O kokie gal šalutiniai reiškiniai pasireiškė geriant tuos vaistus? Kaip svoris neauga?
as pradzioj irgi geriau metizoli, bet po menesio gerimo man gavosi stipri alergija, todel teko gert propycili, kad ir kaip brangu butu... o del svorio nepasakyciau kad jis kinta, viskas priklauso nuo valgymo
QUOTE(AlioNcik @ 2009 06 24, 14:13)
o KAIP, PREDNIZOLONAS, TAU PADEJO?
prednizolona as geriau nuo kito negalavimo ir po alergines reakcijos nuo metizolio... skydliaukes su prednizolonu negydo arba bent jau man neteko girdeti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 24, 18:53)
prednizolona as geriau nuo kito negalavimo ir po alergines reakcijos nuo metizolio... skydliaukes su prednizolonu negydo arba bent jau man neteko girdeti 
o man mano daktare nuo skydliaukes israse prednizolona, sake arba operacija arba sias vaistas, bet as negeriau
QUOTE(AlioNcik @ 2009 06 27, 11:40)
o man mano daktare nuo skydliaukes israse prednizolona, sake arba operacija arba sias vaistas, bet as negeriau
siaip rednizalonas zalingas vaistas... su juo gydo beveik viska... bet jis ir kenkia nemazai... man teko po 14 tableciu ant karto gert, tai issipuciua kaip balionas
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 27, 17:32)
siaip rednizalonas zalingas vaistas... su juo gydo beveik viska... bet jis ir kenkia nemazai... man teko po 14 tableciu ant karto gert, tai issipuciua kaip balionas
o poto gerimo man skydliauke pasireiske... as skaitau tokios dozes prednizalono ir sugadino man skydliauke
oho, isprotet galima. nuodingi vaistai
QUOTE(aksi @ 2009 06 29, 13:53)
Gal žinot ką geriau gert Propicilį ar metizolį? Ar tas pats? Kokie jų šalutiniai poveikiai? Dabar man reik apsispręst, tai suku galvą.
Na Propycili geria ir nescios moterys, nes skaitosi, kad jis maziausiai zalingas... Nuo metizolio gali pasireiksti alergine reakcija ir kiek girdejau ilga laika jo geriant kenkia kepenims... pazistu zmogu, kuris gerdamas metizoli geria ir vaistus kepenu funkcijai gerinti, bet ji smetizoli jau vartoja apie 5 metus... aisku kitas klausimas kaina... kur tau 100 tableciu beveik 200 lt (propycilis) ir kau tau 100 tableciu apie 20 lt (metizolis)
as pradejau gert nuo metizolio... bebaigiant 100 tableciu pasireiske stipri alergine reakcija... sake taip buna retai kam, bet as budama niekam nealergiska, pasitaikiau tarp tu retu, kuriems netinka metizolis