As ir geriau metizoli, apie 5 metus, todel kad, nebuvo jokio pagerejimo, o siaip jokiu pablogejimu nebuvo, kad pigiai kainavo tai tikrai, net paliginus su tirozoliumi, kuri dabar geriu
Gal kas zino, kur dar Vilniuje isskyrus Didziuoji g. galima nusipirkt tirozoli?
QUOTE(AlioNcik @ 2009 06 29, 20:56)
As ir geriau metizoli, apie 5 metus, todel kad, nebuvo jokio pagerejimo, o siaip jokiu pablogejimu nebuvo, kad pigiai kainavo tai tikrai, net paliginus su tirozoliumi, kuri dabar geriu
o bandei ziuret www.vaistai.lt ? ten buna nuorodos kurios vaistines tuo vaistu prekiauja
man tai butu idomu, gal kuri mergina turi ar zino nuoroda i propycilio aprasyma bent anglu kalba? nes vokiskai as nesuprantu
Aš turiu Propicilio aprašymą lietuvių kalba, paprašiau vaistinėj ir davė. Noriu pasakyt, kad jis lygiai taip pat kenkia kepenim ir mažina leukocitų kiekį kraujyje, todėl yra rekomendacija, kas dvi savaites darytis leukocitų tyrimą. Daugiau kaip ir nieko blogo nebuvo parašyta. Noriu tik paklausti, kaip į vaistą gali pasireikšti alerginės reakcijos? man atrodo kaip ir nieko nesidaro, bet kraujas rodoalergiją, gal čia taip kokia ne nuo vaistų?
QUOTE(aksi @ 2009 07 14, 08:36)
Aš turiu Propicilio aprašymą lietuvių kalba, paprašiau vaistinėj ir davė. Noriu pasakyt, kad jis lygiai taip pat kenkia kepenim ir mažina leukocitų kiekį kraujyje, todėl yra rekomendacija, kas dvi savaites darytis leukocitų tyrimą. Daugiau kaip ir nieko blogo nebuvo parašyta. Noriu tik paklausti, kaip į vaistą gali pasireikšti alerginės reakcijos? man atrodo kaip ir nieko nesidaro, bet kraujas rodoalergiją, gal čia taip kokia ne nuo vaistų?
na reik kreiptis i gydytoja del alergenu... man tai krauja suskystino labai... nekresa, pasirodo propycilis veikia K vitamino gamyba, del kurio ir nekresa man kraujas
Žodžiu reik labai stebėt viską, įdomu kiek laiko čia reiks gert tuos vaistus? Gydytoja užsiminė, kad 50 procentų žmonių vėl liga atsinaujina, kai nutrauki vaistų vartojimą, aš tai visai dar norėčiau ir leliuką paplanuot, nesinorėtų to daryti geriant Propicilį, nors žinau, kad jis nėščiom nelabai kenksmingas, bet vistiek vaistas. Na, bus matyt, gal vaistai+injekcijos padės greičiau pasveikti. Dabar geriant propicilį, labai susinormalizavo pulsas, ir šiaip savijauta nebloga, gal geryn eis, o geriu tik 2 savaites.
Sveikutes, Hiperaktyvukes
Papasakosiu jums savo istorija. Kad susirgau Hipertiroidizmu suzinojau pries 6 metus (2003.04), kai man buvo 25 metai
pries pat savo vestuves - akys baisios, nes pas mane + dar Greivso Bazedovo liga. O jau keleta metu svajojom apie leliukus, o atejus pas gydytoja suzinojau, kad planavima teks atideti neribotam laikui, nes... pastojusi galiu neisnesioti, arba is viso nepastosiu. Ziaurus likimas, bet... po visa platuji interneta savaitemis ieskojau info apie planavima sergant hiper, ir gydytojai daug kartu sakiau, kad labai labai leliuko noriu - islaukiau metus
. Suzinojau apie Propicili, ir prasiausi, kad ji man israsytu - tada jis kainavo 110 Lt, ir gydytoja sutiko man ji israsyti. Geriau kelis menesius - ruosiau organizma, geriau folio rugsti 4 menesius. Ir tuo metu is gydytojos savo laimei suzinojau, kad sureguliavus hormonus, apsigimimu kudikelius labai mazai sansu kad bus. Nusprendeme surizikuoti, nes maneme, kad metai bega, sveikata ne geryn o prastyn gali eiti, ir neaisku kas butu po 5 metu (deja iki siol pas mane skydliauke nerimsta - dabar ji suaktyvejusi, pulsas 100 ir t.t.). Gydytoja nusprende pabandyti, kad gal nebereikia man vaistu, ir 2004 kovo menesio eigoje as pastojau, ant sparnu nulekiau pas endokrinologe (pas ja pirmiausia reikia eiti sergant skydliaukes ligomis, ne pas ginekologe). Pasidarem tyrimus, pasirodo man negalima buvo nutraukti vaistu, ir vel geriau juos - visa nestuma daznai dareme hormonu tyrimus, viskas buvo tvarkoje - ir gruodi 1 savaite pries termina gime mums sveikutelis berniukas
Aciu Dievui viskas buvo geria, vaikutis auga, gal tik siek tiek alergiskas, bet as visa gyvenima siek tiek alergiska, tai galbut nesusije su Propiciliu. Kai buvo jam 10 menesiu, man bematinant pabandeme nutraukti vaistukus, ir visa pusmeti kol dar maitinau Lukuti, skydliauke buvo ramutele - pagalvojom, kad nestumas mane pagyde, mano vaikelis mane pagyde, nes neretai taip gali atsitikti (nestumo metu skydliauke neserganti mama gali susirgti, arba serganti - pasveikti!!!!!!!!) ir po pusmecio, 2006 m. kovo menesi as nutraukiau maitinima krutimi. Praejo tik 1 menuo ir as pradejau vel blogai jaustis, grizau pas endokrinologe - diagnoze ta pati, o jau pradejome svajoti apie antra leliuka
Gerai, kad nesusiplanavome. Deja si karta skydliauke labai blogai tvarkesi, daugiau nei puse metu hormonai buvo bardake. Geriau Metizoli, ir po 3 menesiu pastebejau, kad nebegaliu nieko sunkesnio, rugstesnio valgyti, nes siaubingai skauda skrandi. Ryzausi endoskopijai, rado man gastrita - as pati sau itariau, kad taip galejo atsitikti nuo metizolio. Issiprasiau 2006. gruodi Propicilio, ir ... po dvieju savaiciu vartojimo man skrandis nurimimo, ir hormonai susitvarke. Ir as vjau 2 menesius geriau folio rugsti, su muntimi, kad gal netolimoje perspektyvoje galesiu antra karta pastoto. Jau sausi pabandeme, bet musu laimei nepastojau, nes vasari siaubingai pradejo skaudeti - danti
Supuliavo saknis, tad teko ir rentgeno paragauti, ir vaistu doze gauti. Skydliauke vis dar buvo rami. Ir 2007 kovo menesi kruopsciai planuojant antra karta pastojau. Ir vel Propicilis, bet atsisakiau multivitaminu, nes maniau, kad vaikuti gali alergizuoti. Visa nestuma skydliauke buvo rami (aciu Dievuliui), ir 2007 gruodi vel mums gime berniukas - atrodo sveikas, viskas tvarkoje, tik 1 kg didesnis, nei prmasis, bet as nestumo metu labai daug vynuogiu valgiau, tad manau, tai ne su skydliauke susije. Ir kai leliukui buvo 10 menesiu, as pasijutau blogai, buvau nusilpusi, nes musilpo imunitetas. Tad reabilituojuosi jau beveik metus. ir skydliauke po keliu menesiu labai sustreikavo, bet si karta as jau nebesirysiu gydytis ir bandyti save, nes jau 6 metus save nuodiju
Labai noreciau trecio leliuko, bet dabar apsigydziusi eisiu radioaktyvaus jodo isgerti. Mazgeliu pas mane kol kad nebuvo - tad operacijos gal nebereiks..
Parasiau sia istorija, kad padrasinti svajojancias apie leliukus isgirdus diagnoze HIPERAKTYVI
Bet labai prisiziurekite save, kad nenusilptumete - labai gera mityba turetu buti, poilsis, jei yra galimybe - nuvaziuoti i sanatorija. jei planuosite nestuma - butinai issitirkite sveikata be skydliaukess, nusipirkite folio rugsties, ir savo vyru nepamirskite, nes leliuko sveikata ir nuo vyro priklauso, kuri laika tegu susilaiko nuo alkoholio planuojant
Tai mano nuomone.
O as laukime pokyciu, nebenoriu gyventi su tokia savo skydliauke, nes ji mane pavede
Gal po radiojodo susidraugausime
Turim ir mylim savo berniukus, kurie dziugina mus su vyru. Noreciau, kad man ne visa skydliauke sunaikintu, o dali, gal tada viskas susitvarkys
ir galesime kada nors pagalvoti apie trecia leliuka ........
Papasakosiu jums savo istorija. Kad susirgau Hipertiroidizmu suzinojau pries 6 metus (2003.04), kai man buvo 25 metai
Parasiau sia istorija, kad padrasinti svajojancias apie leliukus isgirdus diagnoze HIPERAKTYVI
O as laukime pokyciu, nebenoriu gyventi su tokia savo skydliauke, nes ji mane pavede
QUOTE(m a m a @ 2009 07 18, 11:15)
Pas mane ta pati liga akys baisios, bet kai paklausiau apie radioaktyvųjį jodą gydytojos, pasakė kad jis mums netinka, sakė kad reikėtų tokios dozės, kad ten kažkoks organas susinaikintų. Išbandžiau plazmoferezę, leidimą vaistų į akis, prednizoloną deja niekas nepadėjo ir visų gydytojų išvada buvo, kad kuo toliau tuo blogiau bus su akimis, gėriau propocilį. Ir štai jau 4 diena gyvenu be skydliaukės pašalino visą ir tik dėl akių.
QUOTE(Carla @ 2009 07 18, 18:19)
Pas mane ta pati liga akys baisios, bet kai paklausiau apie radioaktyvųjį jodą gydytojos, pasakė kad jis mums netinka, sakė kad reikėtų tokios dozės, kad ten kažkoks organas susinaikintų. Išbandžiau plazmoferezę, leidimą vaistų į akis, prednizoloną deja niekas nepadėjo ir visų gydytojų išvada buvo, kad kuo toliau tuo blogiau bus su akimis, gėriau propocilį. Ir štai jau 4 diena gyvenu be skydliaukės pašalino visą ir tik dėl akių.
Pas mane akys pacioje pradzioje buvo labai baisios, pradejus gydytis, akys sustojo virsti, ir siek tiek grizo atgal, todel nereikejo skubiai operuoti. Bet jos nera pas mane atsistaciusios visiskai, vaikstau su dvugubais paakiais
QUOTE(Carla @ 2009 07 18, 20:19)
Mano vienaj pazitamaj, jai irgio buvo problemu su skydliauyke, daktaras pasake isoperuot angina, del akiu isverstakumo, ir lb greitai susitvarke akys
QUOTE(m a m a @ 2009 07 18, 19:46)
Pas mane akys pacioje pradzioje buvo labai baisios, pradejus gydytis, akys sustojo virsti, ir siek tiek grizo atgal, todel nereikejo skubiai operuoti. Bet jos nera pas mane atsistaciusios visiskai, vaikstau su dvugubais paakiais
O ka gydytojai tau sake, ar akys atsistatys i vieta?
nieko taip tiksliai nesako, bet žadėjo kad sustos ir toliau nelips ir nebetins. Na pakolkas dar vaikštau patinusi. Aš dar gėriau pusę metų diacarbą kad akys netintų
Papildyta:
QUOTE(AlioNcik @ 2009 07 18, 20:04)
Mano vienaj pazitamaj, jai irgio buvo problemu su skydliauyke, daktaras pasake isoperuot angina, del akiu isverstakumo, ir lb greitai susitvarke akys
nu įdomiai čia
QUOTE(AlioNcik @ 2009 07 18, 19:04)
Ar as teisingai supratau - isoperavus angina, susitvarke akys ir skydliauke?? Niekur nerandu internete, kad angina gali itakoti skydliaukes bedas...
cia truputi ne i tema
http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai ziureti internete, visiskai nestringa, iskarto pasiijungia ir smagiausia tai, kad daug filmu lietuviu kalba