QUOTE(jurgita35 @ 2011 01 05, 17:25)
labuks, na ilgos patirties , sioje ligoje, tai neturiu, bet man prie skydliaukes hiper funkcijos nustate tachikardija tai nuo lapkricio geriu lobetololi ir propycil, siek tiek sirdies darbas aprimo, bet jei pajudu vel pagreiteja , gydytoja sake, kad kai susitvarkys hormonai, tai ir sirdele turetu aprimti, tiesa patartina pasidaryti sirdies echoskopija, pasitikrinti ar nera sirdies pakitimu, man patikrinus nustate sirdies raumens palaisvejima, bet sake ,kad labai blogai dar nera . O kiek laiko tesis si liga tai ir man tas klausimas ramybes neduoda
Aciu uz informacija, nes, kaip visada maniau, kad as jau cia vina tokia. Bandysiu pas kardiologa nueiti. Tiekiuosi, cia laikinas negalavimas ir viskas susitvarkys.
Papildyta:
QUOTE(justina77a @ 2011 01 05, 17:36)
Sveikos
Man taip pat su sirdele problemos... Labai daznas pulsas, ypac biski pajudejus. Kartais tiesiog jauciu kaip permusa sirdele, silpna pasidaro, atrodo islips sirdis lauk. Nekoks jausmas
Man dare echoskopija, sake su sirdim viskas gerai. Dabar geriu metoprolol po puse tabletes ryte ir vakare. Lyg ir kazkiek geriau. Panangino nesu bandziusi gerti. Mane irgi kamuoja klausimas kiek laiko tai tesis... Sausio 18 eisiu pas Sidlauska, tai matysiu ka jis sakys.
man kaip silpnumo priepoliu nepasireiske, bet permsimai prasidedda padaznejus pulsui: kai pvz kavos isgeriu, ar staiga issigastu, susinervinu, ar pajudu daugiau nei iprasta. Pananginas tai magnio ir kalio derinys, tik jauciu daug didesnes koncentracijos negu pvz maisto papilduose. Pvz dabar persalus- tai irgi nusilpus organizmui stipriau jauciu permusimus. Mano mamai jaunystei buvo, tai sake,kad neuzilgo praejo, bet dabar jai 50 metu, tai ji sako,kad beveik nuolat jaucia tuos permusimus

Gal jei prisiziureti visa gyvenima, susitvarkys, bet kiek tuos vaistus reik gerti??? Nuolat? Vienu zodziu...