Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Su praejusiom sventem ir su artejanciais naujaisiais metais 4u.gif
Linkiu visoms meiles, laimes ir sveikatos 4u.gif

Atejau prisiduoti. Dar lapkricio men. rasiau apie savo skydliaukes suaktyvejima. dabar jau viskas normoje assa.gif Ir toliau sekmingai maitinu wub.gif

jurgita35, tikrai viskas bus gerai ir tavo vaikeliui ir nestumui friends.gif 4u.gif

QUOTE(jurgita35 @ 2010 12 05, 13:00)
idomu butu suzinoti kada suzinojote kad skydliauke aktyvi, gal pas jus tik pradzia ir viska laiku pastebejote,mano tai viskas buvo jau uzleista (taip sake endokrinologe) mano hormonu tyrimai buvo tth 0.005,  th4  53,  th3 18

Galiu parasyti apie savo situacija. Suaktyvejo momentaliai, nes dar 09 men. tyrimu rezultatai buvo normoje, o jau 11 men ipusejus FT4 -66 doh.gif
taip, kad nereikejo nei metu nei puses metu, o tik op ir prasidejo audra doh.gif bet pati labai staigiai ta pastebejau, savijauta buvo doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 12 05, 13:07)
Naudojaus netradicine medicina: masazai ir ekologiski laseliai skydliaukes veiklai reguliuoti.

thumbup.gif
ir kaip pasikeite rezultatai?
Atsakyti

,,jurgita35, tikrai viskas bus gerai ir tavo vaikeliui ir nestumui friends.gif 4u.gif
Galiu parasyti apie savo situacija. Suaktyvejo momentaliai, nes dar 09 men. tyrimu rezultatai buvo normoje, o jau 11 men ipusejus FT4 -66 doh.gif
taip, kad nereikejo nei metu nei puses metu, o tik op ir prasidejo audra doh.gif bet pati labai staigiai ta pastebejau, savijauta buvo doh.gif doh.gif doh.gif
thumbup.gif ''
aciu labai uz palaikyma, nes kartais visokiu abejoniu galvoje atsiranda, dar laukiu ehoskopijos, tai vis ta nezinia , kaip ten sekasi vystytis kudikiui, kankina, bet va kaip pasiskaitau aprimstu , tikiu ,kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita35: 27 gruodžio 2010 - 23:56
Sveikos paneles. Noreciau pasiteirauti zinoviu del sirdies permusimu. Siap skydliaukes hiperfunkcija turiu seniai, pas mus seimoj gimsta visos moteris su ja. Tik trisdesimties, sia vasara kai tokie karsciaai buvo, prasidejo sirdies permusimai. Tai aisku daktare liepe gerti metizoli ir panangina. Taai panangino jau antra pakeli geriu, pagerejo padetis, bet ne iki galo. Vistiek persimusa sirdele. Po streso, valgio, kai daugiau pajudu.
Tai dabar jaau ir sportuoti turbut draudziama???
Norejau paklausti kiek kam laiko uztruko iki tol, kol atsistate sirdies ritmas?
kiek laiko man ta panangina gerti? tol, kol visiskai pageres?
Ar jau cia visam gyvenimui si problema???
isanksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
labuks, na ilgos patirties , sioje ligoje, tai neturiu, bet man prie skydliaukes hiper funkcijos nustate tachikardija tai nuo lapkricio geriu lobetololi ir propycil, siek tiek sirdies darbas aprimo, bet jei pajudu vel pagreiteja , gydytoja sake, kad kai susitvarkys hormonai, tai ir sirdele turetu aprimti, tiesa patartina pasidaryti sirdies echoskopija, pasitikrinti ar nera sirdies pakitimu, man patikrinus nustate sirdies raumens palaisvejima, bet sake ,kad labai blogai dar nera . O kiek laiko tesis si liga tai ir man tas klausimas ramybes neduoda smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man taip pat su sirdele problemos... Labai daznas pulsas, ypac biski pajudejus. Kartais tiesiog jauciu kaip permusa sirdele, silpna pasidaro, atrodo islips sirdis lauk. Nekoks jausmas unsure.gif
Man dare echoskopija, sake su sirdim viskas gerai. Dabar geriu metoprolol po puse tabletes ryte ir vakare. Lyg ir kazkiek geriau. Panangino nesu bandziusi gerti. Mane irgi kamuoja klausimas kiek laiko tai tesis... Sausio 18 eisiu pas Sidlauska, tai matysiu ka jis sakys.
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2011 01 05, 17:25)
labuks, na ilgos patirties  , sioje ligoje, tai neturiu, bet man prie skydliaukes hiper funkcijos nustate tachikardija tai nuo lapkricio geriu lobetololi ir propycil, siek tiek sirdies darbas aprimo, bet jei pajudu vel pagreiteja , gydytoja sake, kad kai susitvarkys hormonai, tai ir sirdele turetu aprimti, tiesa patartina pasidaryti sirdies echoskopija, pasitikrinti ar nera sirdies pakitimu, man patikrinus nustate sirdies raumens palaisvejima, bet sake ,kad labai blogai dar nera . O kiek laiko tesis si liga tai ir man tas klausimas ramybes neduoda  smile.gif

Aciu uz informacija, nes, kaip visada maniau, kad as jau cia vina tokia. Bandysiu pas kardiologa nueiti. Tiekiuosi, cia laikinas negalavimas ir viskas susitvarkys. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(justina77a @ 2011 01 05, 17:36)
Sveikos 4u.gif
Man taip pat su sirdele problemos... Labai daznas pulsas, ypac biski pajudejus. Kartais tiesiog jauciu kaip permusa sirdele, silpna pasidaro, atrodo islips sirdis lauk. Nekoks jausmas unsure.gif
Man dare echoskopija, sake su sirdim viskas gerai. Dabar geriu metoprolol po puse tabletes ryte ir vakare. Lyg ir kazkiek geriau. Panangino nesu bandziusi gerti. Mane irgi kamuoja klausimas kiek laiko tai tesis... Sausio 18 eisiu pas Sidlauska, tai matysiu ka jis sakys.

man kaip silpnumo priepoliu nepasireiske, bet permsimai prasidedda padaznejus pulsui: kai pvz kavos isgeriu, ar staiga issigastu, susinervinu, ar pajudu daugiau nei iprasta. Pananginas tai magnio ir kalio derinys, tik jauciu daug didesnes koncentracijos negu pvz maisto papilduose. Pvz dabar persalus- tai irgi nusilpus organizmui stipriau jauciu permusimus. Mano mamai jaunystei buvo, tai sake,kad neuzilgo praejo, bet dabar jai 50 metu, tai ji sako,kad beveik nuolat jaucia tuos permusimus verysad.gif Gal jei prisiziureti visa gyvenima, susitvarkys, bet kiek tuos vaistus reik gerti??? Nuolat? Vienu zodziu...
Atsakyti
As kavos ir zalios arbatos atsisakiau. Istikruju kazkiek padeda. Rytaus geriu juoda arbara su pienu. Nes daug kur ir raso, kad nerekomenduojama gerti kavos, zalios arbatos, energetiniu gerimu. nes jie dar labiau stimuliuoja.
As geriu kalio chlorida ir magni. Reiks paklausti vaistinej, gal pananginas geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina77a: 05 sausio 2011 - 22:14
Sveikos merginos 4u.gif eisiu ryt pasiimt lapeliu kraujo tyrimams pasidaryti...idomu kokie bus rezultatai po keliu savaiciu propicyl'io g.gif Man jau noretusi gal ir issioperuot, bet kaip tuos hormonus nuramint,kad butu galima tai padaryt doh.gif Man jau nuo balandzio jie nekrenta ir nors tu jiems ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 01 05, 23:13)
As kavos ir zalios arbatos atsisakiau. Istikruju kazkiek padeda. Rytaus geriu juoda arbara su pienu. Nes daug kur ir raso, kad nerekomenduojama gerti kavos, zalios arbatos, energetiniu gerimu. nes jie dar labiau stimuliuoja.
As geriu kalio chlorida ir magni. Reiks paklausti vaistinej, gal pananginas geriau g.gif

C ir mg preparatai- matyt tiesiog maisto papildai. O Pananginas kaip ir vaistas jau skaitos. Gal kokia jame pagalbine medziaga yra... nes as irgi geriau ispradziu calci ir mg kazkoki paprasta, bet nei trupucio man nepadejo, o sitas kaip ir pasijaute iskarto, bet vistiek dar jauciasi.
Del kavos - tai as nesu toka jau uzkietejusi kofeino megeja. Taip silpnute kava geriu retkarciais, kad skoni nepamirsti. Man nebutina ja rytais gerti, kad atsibusti. Tad ir atsisakius nekazin ka ir pajutau ax.gif

Atsakyti
As kalcio chlorida geriu. Bent jau vaistinej sake, kad jis kaip ir vaistas yra, ne papildas. Bet kip tik baigesi, tai reiks bandyt panangina nusipirkt. Nes nuo kalcio kazkokio tai pgerejimo nepajutau g.gif Is vis kazkokia mistika man ta skydliauke. Siandien kuo puikiausiai jauciausi, o va nakti blogai buvo, sirdeles makalavosi... Toks jausmas kartais buna kad tuoj koks sirdies priepuolis istiks verysad.gif Ir suprask kodel viena diena blogai, kita gerai. Ar ir jums taip?
Atsakyti
labuks, na taip ta savijauta sokineja ne tik kas diena , bet ir dazniau.AS jau nuo lapkricio vidurio nedirbu, namuose kuiciuosi, bet vistiek vos pajudu daugiau ar net uztenka, kad tik pavalgau, jau ir pasijuntu kad kojos linksta pasimatuoju kraujospudi lg ir nieko baisaus , bet pulsas buna apie 100 arba ir daugiau. praeita savaite vel dare tyrimus ft4 jau numustas zemiau normos, o va tth tarsi nei negydytas laikosi toks pats gydytoja irgi pasimetusi, bet as lyg ir skaiciau kazkur , kad nestumo metu reikia sekti tik ft4, gal jus kuri daugiau apie tai zinot?
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 01 06, 13:46)
Sveikos merginos 4u.gif eisiu ryt pasiimt lapeliu kraujo tyrimams pasidaryti...idomu kokie bus rezultatai po keliu savaiciu propicyl'io g.gif Man jau noretusi gal ir issioperuot, bet kaip tuos hormonus nuramint,kad butu galima tai padaryt doh.gif Man jau nuo balandzio jie nekrenta ir nors tu jiems ka schmoll.gif

o tai kaip tyrimu atsakymai, kalbi, kad gal noretum operuotis, bet juk tada reikes kitus vaistus reiks gerti
Atsakyti