Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Swea, vyk salin pesimistines nuotaikas. Svarbiausia apsilankyk pas endokrinologa, pasidaryk hormonu tyrimus, echoskopija ir bus aisku kas tau. Svarbiausia nenusiminti ir vyti lauk neigiamas emocijas.
Atsakyti
labuks,

taip labai tai nenusimink. aisku , ta zinia apie liga truputi ismusa is pusiausvyros , bet kai apgalvoji su tuo gyventi galima. pradzioje tos dozes buna arkliskos smile.gif o paskui kai priderina gydyma kartais lieka tik po viena kas antra diena , kartais ji pati susitvarko ir nebereikia vaistuku, dar galimas variantas , radiaktyvaus jodo gerimas ( tai siuloma po keliu gydmo metu ) jei tau ji skydliauke kaups isgerus gydytoju nustatyta doze vaistu gerti nebereikia (bent jau koki laika)kai gulejau ligonineje pas mus kelios gulejo jodo gerimui, su viena palaikau rysius , sake kad dabar jauciasi gerai. tad auksciau nosi, mergyt biggrin.gif
Atsakyti
Swea, be to siai liga padeda teigiamos mintys ir geros emocijos. Kuo maziau nervu, nes jie tik dar labiau pablogina situacija. Man tik labai idomu, kad visos jus geriat kitokius vaistus, o as L-Thyroxina. Man kaip ir hipo... butu, bet pozymiai visi hiper atitinka (buvau jau minejus anksciau). Na, antradieni butinai gydytojo paklausiu kodel cia taip ir kas is vis man, gal nei hipo nei hiper, visai kas kita g.gif Ir del sirdeles paklausiu, gal kokiu vaistuku rekomenduos, paklausiu kokie sansai kad ji aprims.
Atsakyti
butinai parasyk, nes labai idomu kaip tavo tyrimai ir kaip del tos ligos kokia ji? na mano vaistukai skiriasi del to kad laukiuosi , nes jiems raso vardinius receptus.
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 01 16, 01:23)
Swea, be to siai liga padeda teigiamos mintys ir geros emocijos. Kuo maziau nervu, nes jie tik dar labiau pablogina situacija. Man tik labai idomu, kad visos jus geriat kitokius vaistus, o as L-Thyroxina. Man kaip  ir hipo... butu, bet pozymiai visi hiper atitinka (buvau jau minejus anksciau). Na, antradieni butinai gydytojo paklausiu kodel cia taip ir kas is vis man, gal nei hipo nei hiper, visai kas kita g.gif  Ir del sirdeles paklausiu, gal kokiu vaistuku rekomenduos, paklausiu kokie sansai kad ji aprims.

As irgi geriu L-Thyroxina mirksiukas.gif Pas mus ta skydliauke truputi kitokia, berods, vadinasi autoimuninis uzdegiminis tiroiditas.
Atsakyti
Na, antradieni viskas bus aisku, issiklausinesiu gydytojo visko. Mimoza, o kaip sirdele, ar nors kiek gereja?
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 01 16, 20:08)
Na, antradieni viskas bus aisku, issiklausinesiu gydytojo visko. Mimoza, o kaip sirdele, ar nors kiek gereja?

Snekejau su vaistininke, kuri irgi turi problemu su skydliauke unsure.gif Tai ji man paaiskino taip: kad jokie sirdies vaistukai nepades, kol nesureguliuosiu skydliaukes. Dabar nelabai jauciu, kad stipriai dauzytusi. Tik siandien ryte vos nepasitiesiau ant ledo swoon.gif , tai issigandusi pajutau, kad jau sirdele smarkiai dauzosi doh.gif
O Jus pas Sidlauska, taip? Koki kieki L-thyroxin naudojat? as naudoju 50-ini po 0,5 tabeletes.
Atsakyti
Taip, pas Sidlauska. Del sirdeles tai sutinku kad vaistukai nelabai padeda arba jei padeda tai tik tam kartui. Man pradzioj paskyre po puse 50 L-tyroxin tabletes viena karta, o po menesio po visa. Tai dabar geriu po tablete rytais. Bet pora kartu buvo, kad sirdele smarkiai plake, labai blogai buvo, vaistai nuo sirdies nepadejo, tai isgeriau papildomai puse tabletes tiroxino ir po kokiu 15 min kaip su ranka nueme, is karto pagerejo savijauta, nebesidauze sirdele. Tai matysiu ka dabar sakys, kokie tyrimai. Ar paliks ta pacia doze ar keis g.gif
Atsakyti
Labas rytas, ačiū Jums visoms už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bevardė pilis @ 2010 12 11, 18:50)
Sveikutės,

http://www.medicine....e...4&subid=npl

va radau kokį straipsnį, būtent dėl nervų ir tikrinausi skydliaukę, TTH - 0,174 Bet jau nervinė būsena mano nepavydėtina  doh.gif jautrumas dirglumas ir pan. labai šis straipsnis informatyvus ir deja realistinis  verysad.gif visoms  4u.gif

ai, ir dėl kavos, rašo kad negerai ją gert, nu bet tas silpnumas... o energijos gyvent,vaikus augint tai reik

džiaugsmingai atsakau į savo žinutę, nes po pusantro mėn. metizolio vartojimo (po 1 tabl 2 kart dienoj), dabar mano TTH - 0,8 thumbup.gif ir tikrai jaučiuos geriau, nebėra to kankinančio nerimo kaip nuolatinio fono. Dar geriu AD, bet jau mažinsiu juos, ir metizolio tik po 1 tabl 1 kart dienoj pora mėnesių kad užsitvirtintų
Aukštyn nosytes mirksiukas.gif
Atsakyti
smagu kai tyrimu rezultatai gereja , taip ir toliau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita35: 18 sausio 2011 - 16:37
Bevarde pilie, kaip faina... dziaugiuosi. As beveik 3 menesius geriu metizoli po 2 tabletes kasdien ir tuoj eisiu pas gydytoja darytis tyrimu. ikvepei vilties smile.gif
Atsakyti