QUOTE(la petite @ 2008 06 06, 00:52)
Tai va cia su tom klaidom nieks neaisku

nes vieni sako vienaip, kiti - kitaip. Mano instruktorius nustebo, kai pasakiau, kad radau parasyta, kad tai klaida

nu va... Drauge viena issilaike pries pora savaiciu regitroj, sake taip ir dare ir nieks kaip klaida nezymejo ir liepe man nusiramint

O ir tarp jusu yra ivairiausiu nuomoniu, vienom sake, kad gerai, kitom - kad ne. Cia tikriausiai priklausys nuo to, koks egzaminuotojas paklius, tikiuosi draugiskas!
Tavo instruktorius tikriausiai ir dėl kitokių dalykų nustebtų. Čia jau priklauso nuo jo profesionalumo ir atsakomybės prieš mokinį. Pavyzdžiui tos mokyklos, kurioje aš mokiausi, instruktoriai labai daug ką neteisingai mokina (praktikoj, o teorijoj viskas gerai). Kaip man sakė Regitroj - jie senais metodais dirba, nedalyvauja patys seminaruose, apmokymuose ir pan. Todėl net ir naujovių jokių, naujų standartų, reikalavimų nežino. Aš spalio viduryje pradėjau mokytis, teises išsilaikiau gegužės 9 d. Tai kiek mokiausi aikštelėje, visą laiką mane mokė neteisingai. Liepdavo stovint vairą susukt, pati aikštelė neatitiko reikalavimų standartų. Prieš mano paskutinį egzą tik aikštelę perdarė. Nuvažiavau paskutinį kartą su vyru pasimokyt pratimų ir apakau

Viskas kitaip, net pasimečiau pradžioj. O šiaip jau buvau mokiusis bent 5 skirtingose. Man taip patarė papildomų vairavimų instruktorius. Tam, kad neišmoktum aklai vienoj aikštelėj sukinėtis, o nuvažiavus į regitrą gali pasimesti ir nieks nesigaus, nes mat pratimai kitaip sudėlioti
Papildyta:
QUOTE(la petite @ 2008 06 06, 00:52)
Tai va cia su tom klaidom nieks neaisku

nes vieni sako vienaip, kiti - kitaip. Mano instruktorius nustebo, kai pasakiau, kad radau parasyta, kad tai klaida

nu va... Drauge viena issilaike pries pora savaiciu regitroj, sake taip ir dare ir nieks kaip klaida nezymejo ir liepe man nusiramint

O ir tarp jusu yra ivairiausiu nuomoniu, vienom sake, kad gerai, kitom - kad ne. Cia tikriausiai priklausys nuo to, koks egzaminuotojas paklius, tikiuosi draugiskas!
Taip ir bus - vieni vienaip sakys, kiti kitaip. Aš iš 4 karto egzą išlaikiau

Ir visi egzaminuotojai elgiasi skirtingai. Vienas įvažiavus į pratimą liepė įjungt laisvą ir užtraukt rankinį. Taip parodyt, kad mano nuomone pratimas baigtas, nebesitaisysiu, o jis jau tuomet mano manevrą vertins. Kai kitą kartą egzą laikiau ir taip padariau tai egzaminatorius susiraukė - ko čia tą rankinį užsitraukei? Vienas man susakė klaidas ir išbarė, kitas susakė klaidas ir patarimų krūvą pažėrė, net pademonstravo kaip važiuojant suktis, kaip ant bordiūro neužlipt. O tas kuris užskaitė mano egzą išvis kažkoks priedurnis - rėkė, bambėjo, bet nei vienos klaidos neįpaišė ir po egzo net nepasakęs, kad išlaikiau nuėjo sau... Mano pažįstamai užgesimą mieste kaip kritinę klaidą įpaišė, o aš net du kartus buvau užgęsusi, net toje toje pačioje vietoje kur ir ji (įvažiavimas į žiedą) ir man išvis kaip klaidos neįpaišė...