Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(pikkolo @ 2008 06 05, 15:28)
leidžiama:
KET 266. NETEKĘS GALIOS {Mokantis vairuoti ir vairavimo egzamino metu draudžiama vežti žmones.}

tai va, kad nori doh.gif ir pasitikėk tais testais doh.gif verysad.gif
ką daryt? kaip jūs išmokt> mintinai kalėt teoriją? man nieko nėr blogiau už tą kalimą...
tai mokintis tik tuose tinklapiuose prisireginus? nes man jau toks vaizdas, kad tas testas ne tik toje vietoje grybauja unsure.gif
Atsakyti
aš mokiausi mokykloj. pora savaičių kasdien prie kompo po porą valandų paspresdavau ir vualia biggrin.gif
Atsakyti
noriu mokintis, wub.gif
bet vis ner laiko blush2.gif
kaip jus jo randat cool.gif
Atsakyti
kai nori - viskas įmanoma smile.gif
Atsakyti
O kam mintinai kalt? Nesuprantu - ar jūs norit išmokt, kad po to važinėtumėt taip kaip reikia, ar tik norit iškalt, kad egzą išlaikyt? Juk net tie testai nebūtini jeigu mokat skaityt biggrin.gif KET knygutėje viskas kuo aiškiausiai aprašyta. Aš kai ėjau į kursus tai jau buvau ją išsistudijavusi. Tai teorijos mokytojas iškart pasakė, kad matosi, jog suprantu. Ne moku, bet suprantu. Juk yra skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 05, 19:18)
O kam mintinai kalt? Nesuprantu - ar jūs norit išmokt, kad po to važinėtumėt taip kaip reikia, ar tik norit iškalt, kad egzą išlaikyt? Juk net tie testai nebūtini jeigu mokat skaityt biggrin.gif  KET knygutėje viskas kuo aiškiausiai aprašyta. Aš kai ėjau į kursus tai jau buvau ją išsistudijavusi. Tai teorijos mokytojas iškart pasakė, kad matosi, jog suprantu. Ne moku, bet suprantu. Juk yra skirtumas.

aš gal negabi ant tokių dalykų nežinau unsure.gif šiaip esu humanitarė... bet man kai kurių dalykų ten neina suprasti, man logiškai viskas visai kitaip atrodo doh.gif unsure.gif
ne technikos aš žmogus aplamai, kiek sykių kompą pagadinu ir pati nesuprantu kaip, regis nė neprisiliečiu unsure.gif doh.gif
tai nežinau kaip man ten bus su tuo supratimu, jaučiu tik iškalsiu doh.gif važinėt aš daug ir toli nesiruošiu, nebent gyvenimas kada privers, šiaip tik po savo miestelį gal kada kokiu reikalu... tiesiog geriau turėti tas teises, nei jų neturėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(la petite @ 2008 06 04, 21:13)
Sveiktutes  4u.gif  Papasakokit man, kaip jus parkuojates aiskteleje. Ar susukinejate vaira stovedamos, o ne vaziuodamos? Perskaiciau, kad cia klaida, jeigu taip darai ir issigandau, o mane taip ir mokino.. Sustoji, susuki vaira iki galo tadada vaziuoji..  g.gif

Tikrai negalima sukti vairo sustojus- reikia nors laaaabai letai judeti ir sukti- svarbu nebuti imynus stabdzio pedalo.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 06 05, 19:18)
Tikrai negalima sukti vairo sustojus- reikia nors laaaabai letai judeti ir sukti- svarbu nebuti imynus stabdzio pedalo.

na bet gal aikštelėje galima ir sustojus sukti vairą? g.gif kodėl galima važiuoti įmynus sankabą aikštelėje, o gatvėje - tai klaida? ir beje, kai per egzaminą važiavau, tai sustojusi aikštelėje sukau vairą ir nesikabino.... reiks pas instruktorių paklausti, eisiu tik pirmadienį, gal kuri galit pas savo instruktroių anksčiau paklausti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 05, 19:18)
O kam mintinai kalt? Nesuprantu - ar jūs norit išmokt, kad po to važinėtumėt taip kaip reikia, ar tik norit iškalt, kad egzą išlaikyt? Juk net tie testai nebūtini jeigu mokat skaityt biggrin.gif  KET knygutėje viskas kuo aiškiausiai aprašyta. Aš kai ėjau į kursus tai jau buvau ją išsistudijavusi. Tai teorijos mokytojas iškart pasakė, kad matosi, jog suprantu. Ne moku, bet suprantu. Juk yra skirtumas.

Visiškai palaikau drinks_cheers.gif
Aš pati teoriją mokiaus esternu, tai mano mokymasis buvo nuodugnus knygučių studijavas iki tol, kol viską supratau, prie testų galima sakyt porą dienų prieš egzaminą pasėdėjau ir viskas. Juk anglų kalbą turbūt nepuoli nuo testų mokytis, o iš pradžių išsianalizuoji visą teoriją, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va cia su tom klaidom nieks neaisku biggrin.gif nes vieni sako vienaip, kiti - kitaip. Mano instruktorius nustebo, kai pasakiau, kad radau parasyta, kad tai klaida lotuliukas.gif nu va... Drauge viena issilaike pries pora savaiciu regitroj, sake taip ir dare ir nieks kaip klaida nezymejo ir liepe man nusiramint biggrin.gif O ir tarp jusu yra ivairiausiu nuomoniu, vienom sake, kad gerai, kitom - kad ne. Cia tikriausiai priklausys nuo to, koks egzaminuotojas paklius, tikiuosi draugiskas!
Atsakyti
QUOTE(la petite @ 2008 06 06, 00:52)
Tai va cia su tom klaidom nieks neaisku biggrin.gif nes vieni sako vienaip, kiti - kitaip. Mano instruktorius nustebo, kai pasakiau, kad radau parasyta, kad tai klaida  lotuliukas.gif nu va... Drauge viena issilaike pries pora savaiciu regitroj, sake taip ir dare ir nieks kaip klaida nezymejo ir liepe man nusiramint biggrin.gif O ir tarp jusu yra ivairiausiu nuomoniu, vienom sake, kad gerai, kitom - kad ne. Cia tikriausiai priklausys nuo to, koks egzaminuotojas paklius, tikiuosi draugiskas!

Tavo instruktorius tikriausiai ir dėl kitokių dalykų nustebtų. Čia jau priklauso nuo jo profesionalumo ir atsakomybės prieš mokinį. Pavyzdžiui tos mokyklos, kurioje aš mokiausi, instruktoriai labai daug ką neteisingai mokina (praktikoj, o teorijoj viskas gerai). Kaip man sakė Regitroj - jie senais metodais dirba, nedalyvauja patys seminaruose, apmokymuose ir pan. Todėl net ir naujovių jokių, naujų standartų, reikalavimų nežino. Aš spalio viduryje pradėjau mokytis, teises išsilaikiau gegužės 9 d. Tai kiek mokiausi aikštelėje, visą laiką mane mokė neteisingai. Liepdavo stovint vairą susukt, pati aikštelė neatitiko reikalavimų standartų. Prieš mano paskutinį egzą tik aikštelę perdarė. Nuvažiavau paskutinį kartą su vyru pasimokyt pratimų ir apakau doh.gif Viskas kitaip, net pasimečiau pradžioj. O šiaip jau buvau mokiusis bent 5 skirtingose. Man taip patarė papildomų vairavimų instruktorius. Tam, kad neišmoktum aklai vienoj aikštelėj sukinėtis, o nuvažiavus į regitrą gali pasimesti ir nieks nesigaus, nes mat pratimai kitaip sudėlioti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(la petite @ 2008 06 06, 00:52)
Tai va cia su tom klaidom nieks neaisku biggrin.gif nes vieni sako vienaip, kiti - kitaip. Mano instruktorius nustebo, kai pasakiau, kad radau parasyta, kad tai klaida  lotuliukas.gif nu va... Drauge viena issilaike pries pora savaiciu regitroj, sake taip ir dare ir nieks kaip klaida nezymejo ir liepe man nusiramint biggrin.gif O ir tarp jusu yra ivairiausiu nuomoniu, vienom sake, kad gerai, kitom - kad ne. Cia tikriausiai priklausys nuo to, koks egzaminuotojas paklius, tikiuosi draugiskas!

Taip ir bus - vieni vienaip sakys, kiti kitaip. Aš iš 4 karto egzą išlaikiau blush2.gif Ir visi egzaminuotojai elgiasi skirtingai. Vienas įvažiavus į pratimą liepė įjungt laisvą ir užtraukt rankinį. Taip parodyt, kad mano nuomone pratimas baigtas, nebesitaisysiu, o jis jau tuomet mano manevrą vertins. Kai kitą kartą egzą laikiau ir taip padariau tai egzaminatorius susiraukė - ko čia tą rankinį užsitraukei? Vienas man susakė klaidas ir išbarė, kitas susakė klaidas ir patarimų krūvą pažėrė, net pademonstravo kaip važiuojant suktis, kaip ant bordiūro neužlipt. O tas kuris užskaitė mano egzą išvis kažkoks priedurnis - rėkė, bambėjo, bet nei vienos klaidos neįpaišė ir po egzo net nepasakęs, kad išlaikiau nuėjo sau... Mano pažįstamai užgesimą mieste kaip kritinę klaidą įpaišė, o aš net du kartus buvau užgęsusi, net toje toje pačioje vietoje kur ir ji (įvažiavimas į žiedą) ir man išvis kaip klaidos neįpaišė...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 05, 20:50)
na bet gal aikštelėje galima ir sustojus sukti vairą?  g.gif  kodėl galima važiuoti įmynus sankabą aikštelėje, o gatvėje - tai klaida? ir beje, kai per egzaminą važiavau, tai sustojusi aikštelėje sukau vairą ir nesikabino.... reiks pas instruktorių paklausti, eisiu tik pirmadienį, gal kuri galit pas savo instruktroių anksčiau paklausti? 4u.gif

Aikštelėje galima ir netgi reikia susukti vairą prieš darant manevrą. Realiam gyvenime (t.y. ne per egzą) taip galima daryti parkuojantis, aikštelėse, kur nėra eismo. Gatvėje taip daryti negerai, nebent iš tos juostos galima tik apsisukti arba yra vietos kur pasitraukti, t.y. kai būna vietos skirtos apsisukimui, jos būna praplatintos ir ten sustojęs tu netrukdai kitiem. Tuomet reikėtų susukti vairą prieš manevrą. Kaip tai vertina Regitroj, nežinau. Bet manau, kad labai priklauso nuo instruktoriaus.
Atsakyti