Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(tigra_111 @ 2009 06 04, 10:31)
Sveika,

Bandysiu, paaiskinti gal ka suprasi  blush2.gif (beje sitas pratimas man buvo vienas lengviausiu)  ax.gif
Lygegreciai pastatai savo masinyte prie koliuku (atseit stovinti greta masina) paskutinis galinis koliukas turi tau atsidurti galinio lango kamputi, tada susuki vaira i desine pilnai, per kairi veidrodeli gaudai (kur prisiparkuosi) galinio koliuko (regitroj linija) kai pamatai per veidrodeli tarkim ta kuoliuka sustoji istiesini vaira ir vaziuoji atbula kol pagauni ties desinio savo masinos lango remo koliuka mazdaug ties remo viduriu ir viskas tada susuki vaira i desine ir letai stumi i parkavimosi vieta  4u.gif Sori jeigu neaiskiai parasiau, labai sunku nupasakoti, siaip schema turiu, tu visu parkavimusi kaip reikia  ax.gif jeigu butum Vilniete galeciau padovanoti  mirksiukas.gif

Papildyta:
Aciu labai labai, iskart aiskiau pasidare smile.gif
Taip, vilniete. Tuomet, jei butu nesunku, butu labai labai faina smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as kaip advokatas biggrin.gif
sesuo neprisijungus prie SM,kai mes susigincinam,atvarau pas jus biggrin.gif konsultuotis
siandien ji neislaike trecia kart(sake ant ziedo mikras sustojo,o ji neturejo kur dingt arba ant stabdziu arba i sona tad,parode posuki ir i kita eile ,ispaskos vaziavo masiniukas(tipo ji jo nepraleido-uzkiso)tuo ir pasibaige jos egzas) verysad.gif
klausimai ax.gif
1) sakot,kad po triju kart reik eit i mokyka laikyt puse vairavimo kurso?
2)gali vazinet su M zenklu metus nuo teorijos,neskaitant,kad 3 kart neislaike?
3)jai ji (pvz.teorija laike balandy)dabar ,koky pusmety nesimokins''pailses''ir sausi eis i mokykla puse kurso ,vasary eis laikyti ir iki balandzio jai nepavyks isilaikyt,ar vel reiks teorija pridavinet?
ji jau nuleido rankas,sako nenoriu nieko,nei teisiu ,nei masinos verysad.gif verysad.gif
Sakau ;-pailsek cool.gif
bet ji bijo,kad nereiktu vel visko nuo pradziu pradet unsure.gif gal zinot,kas,kaip ax.gif
Aciu!
Atsakyti
sveiki! labai reikia jusu pagalbos. gal galite man i emeila atsiusti KET teorijos testuku? jau greit zedu eiti laikyti teorijos egzamino regitroje, gal turite ka panasaus is testu, kaip ir regitroj. buciau labai dekinga! mano emeilas IngridaVoiskaite@gmail.com. is anksto dekui! 4u.gif
Atsakyti
Vienas mano pazystamas is penkto karto tik issilaike teises, ir perdaug nesijaudino jis del to. Jei jau beviltiskai nesiseka siulyciau su automatine pavaru deze issilaikyti - tikrai lengviau. Po kiek laiko iprasit vazineti, galesit su mechanine issilaikyti, nors tam nera jokio reikalo, smagu su automatu vazineti. thumbup.gif ne veltui JAV vien tik automatai
Atsakyti
(neleidzia redaguoti)
Dabar noriu isideti i VW Caravelle (aisku automatas) galinio vaizdo kamera, bus lengviau parkuotis, vistik didele masina, o ir langai uztamsinti. As uz visas technologijas kurios lengvina vairavima. cool.gif
Susitaupysiu pinigu nusipirksiu 1967 Ford Mustang kabrioleta, su V8 varikliu, mechanine pavaru deze ir megausiuosi vairavimo malonumu. O va is kiemo isvairuoti, ar mieste trainiotis kasdienine masina tai tikrai norisi kuo patogiau ir paprasciau wink.gif
Atsakyti
gal kuri galetu man biski pagelbeti 4u.gif niekaip nesuprantu siauroj gatvelej kaip zinoti ar uzteks vietos dviem masinom prasilenkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2009 07 02, 16:46)
gal kuri galetu man biski pagelbeti  4u.gif niekaip nesuprantu siauroj gatvelej kaip zinoti ar uzteks vietos dviem masinom prasilenkti  doh.gif

Tai matosi ar tilpsit ar ne, o jei netilpsit, tai viena masina praleis, nieko cia baisaus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu ir as prisijungti prie jusu ir kartu mokytis vairuoti biggrin.gif
Pas mus mieste teorijos mokomes 2,5 menesiu is viso, man dar menuo liko. Ir siandien 3 karta vairuosiu, kol kas dar uz miesto (viso pas mus 20 privalomu valandu).
Kol kas patinka vairuoti, taciau kartais vis uzmirstu kas po ko eina... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2009 07 02, 15:46)
niekaip nesuprantu siauroj gatvelej kaip zinoti ar uzteks vietos dviem masinom prasilenkti  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuos ir as prie besimokanciu...Po savaites pirmas pravaziavimas, o as jau nuo vakar, kai susitariau del datos, drebu...Esu vaziavus su vyru pora kartu zvyrkeliu, bet tai buvo pries pora menesiu, dabar turbut vel nemokesiu pajudet is vietos...O dar kai paskaiciau, kad iskart i miesta vaziuot reikia....
Atsakyti
labas. Aš morališkai kaupiuosi nueiti į mokyklą ir užsirašyti doh.gif jau vien nuo tos minties drebu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes hi.gif
gal galite pasakyti kur Vilniuje yra nerakinama vairavimo mokymo aikstele? Noreciau individualiai pamokyti vaziuoti savo pazystama?
Atsakyti