aš per pirmą pamoką į miestą išvažiavau, tai grįžau visa šlapia, labai nustebau kai jis mane iškart į meistą išleido

QUOTE(ssanta @ 2008 06 02, 19:02)
Visai be reikalo. Kiek teko girdėt ir pačiai patirt, labiau nustebčiau, jei nelieptų į miestą važiuot

laba vakara
,treciadieni su instruktorium 1 pamoka
,esu su MB vazinejus,ale...snd tragiskai vaziavau

QUOTE(dratux @ 2008 06 03, 00:09)
laba vakara

Galvą aukštyn

QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 03, 00:40)
Galvą aukštyn
Tu ir neprivalai važiuoti gerai. Net neprivalai mokėti pajudėt iš vietos. Tu ateini mokytis. Dar visko bus, bet visko dar išmoksi

na taip-ale man rodos,kad as vienintele nemoksa tokia

QUOTE(sirdinga @ 2008 06 02, 17:51)
Na, mergaites, grizau
Kaip ten sako, apetitas auga bevalgant? Taigi, ir man taip, noriu pakartot vaziavima
kadangi meluot nemoku, tai prisipazinau, kad truputuka esu vaziavusi, o kai pasakiau, kad be MB naujo masiniuko, teko ir su busimo uosvio audine simtine pavaziuot, tai instruktorius sake lekiam i miesta
man biski sokas buvo, bet nekilo mintis islipt is masinos (o namuose bunant jau planavau, kad taip padarysiu)
Na, i pati miesta nelindom, bet isvaziuojant i uzmiesti, dar teko ir jame pasisukiot
treciadieni tai tikrai jau vaziuosim i miesta, bet baimes kolkas bent jau nera
labai puikus instruktorius, pamoke, nuramino, pagyre, bet ir pasake, kad mieste dar visko bus 

Na va, matai. Tikra saunuole!

Papildyta:
QUOTE(Kaila @ 2008 06 02, 18:42)
aš tai vis ne tą posūkį įjungiu, o įvažiavus į jį pamirštu jį išjungt
arba išvis be posūkio varau 

Na, as be posukiu jau nebevaziuoju, bet kad isvaziavus juos vis pamirstu isjungti (jei kartais pats neastsoka)

Papildyta:
QUOTE(dratux @ 2008 06 03, 00:42)
na taip-ale man rodos,kad as vienintele nemoksa tokia
,paskutiniu metu vaidenas,kad prasilenkiancios masinos tiesiai i mane lekia ir t.t 

Nebijok

kazkaip paskutiniu metu kai keliuose ziaurus dalykai vyksta-lb baime mane ima

QUOTE(dratux @ 2008 06 03, 01:09)
laba vakara

Didelės sėkmytės tau

oi, mergytės, kaip šiandien atsikankinau bevairuodama
pirmas kartas aikštelėj, nekas... mano pasitikėjimas savimi krito žemiau jūros lygio, nors ir taip nedidelis buvo

negana to, du kartus pagrasinau instruktoriui išlipt iš mašinos, nes iš kantrybės išvedė

QUOTE(Kaila @ 2008 06 04, 19:42)
negana to, du kartus pagrasinau instruktoriui išlipt iš mašinos, nes iš kantrybės išvedė 

Oi dar bus visko:ir nuosmukių,ir pakilimų