Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

aš per pirmą pamoką į miestą išvažiavau, tai grįžau visa šlapia, labai nustebau kai jis mane iškart į meistą išleido blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 06 02, 19:02)
labai nustebau kai jis mane iškart į meistą išleido blink.gif

Visai be reikalo. Kiek teko girdėt ir pačiai patirt, labiau nustebčiau, jei nelieptų į miestą važiuot smile.gif
Atsakyti
laba vakara 4u.gif ,treciadieni su instruktorium 1 pamoka scare.gif bijau.gif ,esu su MB vazinejus,ale...snd tragiskai vaziavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 06 03, 00:09)
laba vakara 4u.gif ,treciadieni su instruktorium 1 pamoka scare.gif  bijau.gif ,esu su MB vazinejus,ale...snd tragiskai vaziavau verysad.gif

Galvą aukštyn mirksiukas.gif Tu ir neprivalai važiuoti gerai. Net neprivalai mokėti pajudėt iš vietos. Tu ateini mokytis. Dar visko bus, bet visko dar išmoksi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 03, 00:40)
Galvą aukštyn mirksiukas.gif Tu ir neprivalai važiuoti gerai. Net neprivalai mokėti pajudėt iš vietos. Tu ateini mokytis. Dar visko bus, bet visko dar išmoksi smile.gif  4u.gif

na taip-ale man rodos,kad as vienintele nemoksa tokia doh.gif ,paskutiniu metu vaidenas,kad prasilenkiancios masinos tiesiai i mane lekia ir t.t doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 06 02, 17:51)
Na, mergaites, grizau  biggrin.gif  Kaip ten sako, apetitas auga bevalgant? Taigi, ir man taip, noriu pakartot vaziavima  thumbup.gif kadangi meluot nemoku, tai prisipazinau, kad truputuka esu vaziavusi, o kai pasakiau, kad be MB naujo masiniuko, teko ir su busimo uosvio audine simtine pavaziuot, tai instruktorius sake lekiam i miesta lotuliukas.gif man biski sokas buvo, bet nekilo mintis islipt is masinos (o namuose bunant jau planavau, kad taip padarysiu)  4u.gif Na, i pati miesta nelindom, bet isvaziuojant i uzmiesti, dar teko ir jame pasisukiot  smile.gif treciadieni tai tikrai jau vaziuosim i miesta, bet baimes kolkas bent jau nera smile.gif labai puikus instruktorius, pamoke, nuramino, pagyre, bet ir pasake, kad mieste dar visko bus ax.gif

Na va, matai. Tikra saunuole! 4u.gif Mane irgi tas azartas buvo pagaves po pirmos pamokos, nors ir grizau visa slapia doh.gif . Nors ir dabar, kai jau kelinta pamoka mieste ir aiksteleje sukiojames, vis dar laukiu ateinanciu pamoku.Pridarau dar visokiu klaidu (ir per raudona esu isvaziavusi, ir uzgesusi bevaziuojant nei is sio nei is to, ir posukius pamirstu isjungti...), oi kiek visko buna, bet kazkaip tas noras kol kas niekur nedingsta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaila @ 2008 06 02, 18:42)
aš tai vis ne tą posūkį įjungiu, o įvažiavus į jį pamirštu jį išjungt blush2.gif  arba išvis be posūkio varau biggrin.gif

Na, as be posukiu jau nebevaziuoju, bet kad isvaziavus juos vis pamirstu isjungti (jei kartais pats neastsoka) doh.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dratux @ 2008 06 03, 00:42)
na taip-ale man rodos,kad as vienintele nemoksa tokia doh.gif ,paskutiniu metu vaidenas,kad prasilenkiancios masinos tiesiai i mane lekia ir t.t doh.gif

Nebijok 4u.gif , pamatysi kaip viskas bus gerai. Man ir dabar siaura gatvele prasilenkiant atrodo, kad tuoj tuoj kas nors koki veidrodeli numus, bet vis veju tas mintis ir galvoju kad atstumas pakankamas. Matai, buvo mums su MB toks ivykis, kai vaziuojant siaura gatve, numuse su galinga jega veidrodeli numuse, tai iki siol vis neramu, ar iseis prasilenkti g.gif . Ir vis tokiose situacijose, sededama keleivio vietoje, pati stabdau doh.gif
Atsakyti
kazkaip paskutiniu metu kai keliuose ziaurus dalykai vyksta-lb baime mane ima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 06 03, 01:09)
laba vakara 4u.gif ,treciadieni su instruktorium 1 pamoka scare.gif  bijau.gif ,esu su MB vazinejus,ale...snd tragiskai vaziavau verysad.gif

Didelės sėkmytės tau 4u.gif ir didelio pasitikėjimo savimi drinks_cheers.gif Pradžia niekam nebūna lengva,net ir tiems kurie dedasi mokantys vairuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
oi, mergytės, kaip šiandien atsikankinau bevairuodama verysad.gif pirmas kartas aikštelėj, nekas... mano pasitikėjimas savimi krito žemiau jūros lygio, nors ir taip nedidelis buvo verysad.gif
Atsakyti
pirmas blynas dažnai būna prisvilęs, tik nenuleiskit rankų, nepaleiskit vairo ir patobulėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
negana to, du kartus pagrasinau instruktoriui išlipt iš mašinos, nes iš kantrybės išvedė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2008 06 04, 19:42)
negana to, du kartus pagrasinau instruktoriui išlipt iš mašinos, nes iš kantrybės išvedė doh.gif

Oi dar bus visko:ir nuosmukių,ir pakilimų lotuliukas.gif
Atsakyti