Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

Sveiktutes 4u.gif Papasakokit man, kaip jus parkuojates aiskteleje. Ar susukinejate vaira stovedamos, o ne vaziuodamos? Perskaiciau, kad cia klaida, jeigu taip darai ir issigandau, o mane taip ir mokino.. Sustoji, susuki vaira iki galo tadada vaziuoji.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(la petite @ 2008 06 04, 22:13)
Sveiktutes  4u.gif  Papasakokit man, kaip jus parkuojates aiskteleje. Ar susukinejate vaira stovedamos, o ne vaziuodamos? Perskaiciau, kad cia klaida, jeigu taip darai ir issigandau, o mane taip ir mokino.. Sustoji, susuki vaira iki galo tadada vaziuoji..  g.gif

Na man instruktorius irgi sakė,kad "Regitroje" per egzaminą tai bus skaitoma kaip klaida,ir lyg tai kaip kritinė g.gif
Atsakyti
man ziema labiau patiko vazineti,nes dabar labai daug vaiku kieme,o ir mieste judejimas nepalyginsi rolleyes.gif
Atsakyti
Oi mergičkos,vis užmirštu jūsų paklausti,ar instruktorius vertina jūsų važiavimą balais?Nes kai važinėjau savo miestuke,tai buvo penkiabalė vertinimo sistema,dabar važinėju Panevėžy,tai sakė,kad aštuonbalė sistema.prie 7balų įvertinimo jau gali drąsiai eiti laikytis egzamino,o 8-ką retas kuris gauna. lotuliukas.gif
Atsakyti
mane vertino 10 balų sistemoj - vis 8 gaudavau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi mokausi vairuoti ir va jau egzai po dvieju savaiciu. unsure.gif
Aikstelej tai tenka paprakaituot, po pirmo karto visa susilus ir iraudus isvaziavau tongue.gif Siaip puse velnio sekasi prisiparkuot, kartais geriau kartais prasciau, bet prie linijos desines mane labai kazkodel traukia blink.gif doh.gif , visada prie pat jos doh.gif
Vakar tai visa laika miestui skyrem, sake tokiu kvailu klaidu prisidarau....tai kokio zenklo nepamatau tai vel.. blush2.gif reiks stengtis ryt pasitaisyt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2008 06 04, 17:33)
oi, mergytės, kaip šiandien atsikankinau bevairuodama  verysad.gif pirmas kartas aikštelėj, nekas... mano pasitikėjimas savimi krito žemiau jūros lygio, nors ir taip nedidelis buvo verysad.gif

Man lygiai tas pats, jau ir vairuoti noras praėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2008 06 05, 08:48)
Man lygiai tas pats, jau ir vairuoti noras praėjo  verysad.gif

o kas buvo?..

o dėl to vairo sukinėjimo vietoj. aš jį susuku sustojusi, nes kitaip paprasčiausiai nespėčiau doh.gif kol susuksiu, tai mašina juk nuriedės ne ten,kur man reikia. nežinau, instruktorius man nieko neminėjo apie tai, kad negalima stovint sukti. reiktų pažiūrėti regitros puslapy, ten yra kritinių klaidų sąrašas:)
Papildyta:
štai ką radau, vairo sukimas vietoje yra klaida, tačiau ne kritinė:
18.3. NK (visos kategorijos, išskyrus A1 ir A) – suka vairą netinkamu būdu:

18.3.4. suka vairą, kai transporto priemonė nejuda;

18.3.5. laiko vairą sukryžiavęs rankas ar kitokiu būdu, kuris riboja judesius vairu.

18.4. SPK (visos kategorijos, išskyrus A1 ir A) – šešios pasikartojančios 18.1 arba 18.2 punktuose nurodytos vairo valdymo NK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaila: 05 birželio 2008 - 08:56
QUOTE(la petite @ 2008 06 04, 21:13)
Sveiktutes  4u.gif  Papasakokit man, kaip jus parkuojates aiskteleje. Ar susukinejate vaira stovedamos, o ne vaziuodamos? Perskaiciau, kad cia klaida, jeigu taip darai ir issigandau, o mane taip ir mokino.. Sustoji, susuki vaira iki galo tadada vaziuoji..  g.gif

Aiksteleje as visad vaira susuku stovedama, nes kitaip tikrai nukrypsi nuo savo visokiu tasku ir t.t. Kazkokia nesamone... doh.gif Ka galiu pasakyti, nu tikrai nesamone... Pabandyk vaira susukti vaziuodama, tai tikrai taip gerai neprisiparkuosi, kaip kad stovedama g.gif . Gal tas punktas galioja tik mieste? g.gif Nes man instruktorius irgi nieko nesake, o taip moke. O kai as jo del to paklausiau, tai sake, kad cia nesamone. Tegul patys registrininkai viska pabando. Pamatys, kad ne kas gaunasi biggrin.gif . Na, bent jau as taip manau.
Jau baigiau visus savo pravaziavimus, papildomu sake man tikrai nereikia thumbup.gif . Ryt varau teorija laikyt, o paskui registruosiuos praktikai. Tai vat ir bus matyt, ar galima ta vaira vietoje sukiot aikstelej, ar ne 4u.gif
Atsakyti
mergytės, pagelbėkit 4u.gif
sprendinėju teoriją ir nežinau... parašyta, kad ji 2008 metų, bet kai parsisiųsta iš interneto, tai nežinau ar galima 100 proc. pasitikėti unsure.gif
tai pagal naujausias taisykles galima mokantis vairuoti su instruktoriu pasiimti kažkokį žmogų dar į mašiną ar ne?
regis skaičiau, kad leidžiama, o man tastestas išmeta rezultatą, kad draudžiama g.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 06 05, 15:20)
mergytės, pagelbėkit 4u.gif
sprendinėju teoriją ir nežinau... parašyta, kad ji 2008 metų, bet kai parsisiųsta iš interneto, tai nežinau ar galima 100 proc. pasitikėti unsure.gif
tai pagal naujausias taisykles galima mokantis vairuoti su instruktoriu pasiimti kažkokį žmogų dar į mašiną ar ne?
regis skaičiau, kad leidžiama, o man tastestas išmeta rezultatą, kad draudžiama g.gif

leidžiama:
KET 266. NETEKĘS GALIOS {Mokantis vairuoti ir vairavimo egzamino metu draudžiama vežti žmones.}
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 06 05, 14:51)
Aiksteleje as visad vaira susuku stovedama, nes kitaip tikrai nukrypsi nuo savo visokiu tasku ir t.t. Kazkokia nesamone...  doh.gif  Ka galiu pasakyti, nu tikrai nesamone... Pabandyk vaira susukti vaziuodama, tai tikrai taip gerai neprisiparkuosi, kaip kad stovedama  g.gif . Gal tas punktas galioja tik mieste?  g.gif  Nes man instruktorius irgi nieko nesake, o taip moke. O kai as jo del to paklausiau, tai sake, kad cia nesamone. Tegul patys registrininkai viska pabando. Pamatys, kad ne kas gaunasi  biggrin.gif . Na, bent jau as taip manau.
Jau baigiau visus savo pravaziavimus, papildomu sake man tikrai nereikia  thumbup.gif . Ryt varau teorija laikyt, o paskui registruosiuos praktikai. Tai vat ir bus matyt, ar galima ta vaira vietoje sukiot aikstelej, ar ne  4u.gif

Mane mokyklinis instruktorius mokė vairą susukt stovint, o papildomą kai samdžiausi tai sakė griežtai nedaryti taip. Tas mano papildomas instruktorius policijos mokykloj ekstremalų vairavimą dėsto. Tai man nuskilo su juo žiemą ant ledo pasidraskyt thumbup.gif Be to sužinojau kas gali atsitikri kai susukus vairą ant ledo paslydus nebevaldai mašinos. Daug sunkiau ją atstatyti į reikiamą padėti.
Aš per egzą paklausiau kaip su tuo susukimu. Tai man pasakė, kad reikia vairą sukti važiavimo metu, o važiuoti labai lėtai. Negalima vairo susukti stovint nes ne tik gatvėje mašina užsimes į šoną jai trinktelėjus, bet aikštelėje taip pat. Jeigu tu lendi tarp dviejų mašinų ir iš anksto susukus vairą, tai tave netyčia kam nors užkliudžius gali sumaitoti ne vieną mašiną.... Man taip Regitroje per egzą aiškino.
Atsakyti