Oi, moterytes, kaip bjauru
Pati pries metus isgyvenau visiskai analogiska situacija, kai gavusi gera darba susizinojau esanti nescia. Tuomet sprendziau klausima, sakyti ar ne pries bandomojo laikotarpio pabaiga. Darbas sekesi, mane mego, su darbdaviais irgi santykiai buvo puikus. Stai ir nusprendziau kaip paskutine durne "buti garbinga" ir pasisakyti nesibaigus bandomajam.
Viskas pasikeite po to lemtingo pokalbio. Tiesa, reikia pamineti, kad mano tiesioginis vadas 35 metu senbernis, o kompanijos vadove-29 metu senmerge (tikraja to zodzio prasme, nesivercia liezuvis sakyti-neistekejusi

). Labai akcentuotos i darba asmenybes. Ir sedejau nezinioje likusias tris bandomojo savaites.
Finale, likus dviem dienoms iki bandomojo pabaigos, vade pasikvietusi informavo-as jiems netinku, bet kadangi jie supranta mano situacija, palieka dirbti iki motinystes atostogu, o po ju as turiu parasyti pareiskima iseit is darbo... Sutikau su ju salygomis, kur bedingsi, kai iki dekreto like geri trys menesiai
Staiga, ju nuomone, pradejau dirbti labai blogai. Umai.

Ir valge mane sita tema be druskytes iki pat dekreto. Siaip kartais net stebiuosi, is kur buvo tiek stiprybes, ir kaip nepraradau vaikiuko
Zodziu, jau dabar pradedu kauptis naujo darbo paieskoms, nera labai ramu ir saugu. Gimus merginai, is darbo nesulaukiau jokio oficialaus sveikinimo, tik is tu, su kuriais santykiai liko geri. Kazkaip naiviai tikejau, kad uzsienio imonese tokiu dalyku buti negali. Deja.
Labiausiai pritrenke, kai paskutine darbo diena vadas parveze mane namo (masina jau buvau grazinusi, tai bent pestute nepaleido

) ir pasake-i tavo vieta jau turim zmogu, su labai dideliu privalumu. Pasidomejau, zinoma, kokiu. "Ji neturi seimos"

Taip ir likau apsalusi. Tiesa, dar palinkejo grazaus nestumo ir sekmingos baigties
Ka ir bekalbet, nemyli musuose nesciu moteru, isitikinau tuo ant savo kailio.
Stiprybes tau, ir jokiu budu neprasiziok apie leliuka iki bandomojo pabaigos. O po to-nors ir tvanas
When nothing goes right... go left.