Įkraunama...
Įkraunama...

Rituals kosmetika

Kiek ta akcija tesis gal zinote?
Atsakyti
siandien gavau nauja meila su rudeninem akcijom, tai visiems kuno kremams nuolaida, naujos kolekcijos priemonems, ir dar savaites preke sia savaite sampunas Carpe diem...reiks lekti apsipirkti, nes kremuko tai jau tikrai reikia...kai tik atsirado, tas naujas, tai buvau nuziurejus, gerai, kad nuolaida taip greitai padare....
Atsakyti
beje merginos, nepatikesit, lazdelems nuolaida pagaliau atejo smile.gif jau spejau pasinaudoti. is karto kelias griebiau, bijau, kad ir neliks tuoj.
Atsakyti
na, merginos, kur pradingot, niekas neberaso sitam forume sad.gif gal jau nebenaudoja RItuals kosmetikos... Tai norisi suzinot, gal kokiu naujienu yra arba pries kaledas gal kokiu akciju...
Atsakyti
Sveikos,norejau paklausti gal kartais produkcijos rasti Klaipedoj?
beje jei kas pirkot internetinej parduotuvej ar imanoma atiskaityti per paypal?
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2011 07 04, 00:45)
Sveikos,norejau paklausti gal kartais produkcijos rasti Klaipedoj?
beje jei kas pirkot internetinej parduotuvej ar imanoma atiskaityti per paypal?

kiek zinau, tai kol kas tik vilniuje yra, bet pardavejos minejo, kad planuoja ir kituose miestuose greitu laiku atsidaryti.
Atsakyti
Aliejukai skirti masažui tiesiog nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pradžioj pirkom "Sunrise Massage", paskuj "Xiu Xi".Nesenai buvo į "Panoramą" užsukę, parduotuvėj naujų aliejukų kaip tyčia nebuvo, tai galvojom kitur nusipirksim. Nuėjom į vieną parduotuvę, tokiam labai fainam įpakavimę nusipirkom aliejuką. Biški panaudojom nes nelabai patiko, tai grįžom į "Rituals"ir pirkom vėl "Xiu Xi" aliejuką. Oda nuo jų tokia švelni palieka, ir taip skaniai kvepia smile.gif
Tiesa dušo putos nė kiek nesužavėjo, nepatiko labai.Daugiau nebepirksiu schmoll.gif Gerai, kad kai pirkom kaip tyčia buvo akcija, du kainavo apie 35lt. tai ne taip buvo gaila išmesti.
Atsakyti
pastebejau,kad elektronine parduotuve atsidare, tiksliau galvojau i puslapi nueisiu, paziuresiu, ar nauju parduotuviu neatsidare kituose miestuose, o ten ziuriu internetine parduotuve pasidare (www.rituals.lt). galpirkot kas nors is cia internetu, idomu kas ir kaip ten veikia, gerai, kad ir kiti miestai isigyti gales.
beje, tie aliejukai tai superiniai tikrai, man irgi labai patikti ir dar neseniai atradau vonios putas, tai jos irgi super, labai svelni oda palieka po vonios smile.gif
Atsakyti
ar yra kokiu dabar akciju ritualsuose? gal kas zino, ar pristato visoje lietuvoj is elektronines parduotuves?
Atsakyti
O gal kas turit atsiliepimų apie veido priemones ? Man labai tinka kūnui skirta priemonės, ir va veidui gundausi vis pabandyt (mano oda mišri) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2012 01 03, 18:12)
O gal kas turit atsiliepimų apie veido priemones ? Man labai tinka kūnui skirta priemonės, ir va veidui gundausi vis pabandyt (mano oda mišri)  4u.gif  4u.gif

veidui esu bandžiusi tik šveitiklio mėginėlius Awareness Face Exfoliator, tai galiu pasakyti, kad toks maloniai švelnus ir oda lieka švelni, tik grūdeliai masažuojant labai greit ištirpsta,tai net nežinau, ar pirkti visą pakuotę, nes kartais norisi šiek tiek stipresnio šveitimo... ax.gif

O ką išbandėte iš kūno priežiūros priemonių? Norėčiau kažką išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eletėja @ 2012 01 17, 15:35)
veidui esu bandžiusi tik šveitiklio mėginėlius Awareness Face Exfoliator, tai galiu pasakyti, kad toks maloniai švelnus ir oda lieka švelni, tik grūdeliai masažuojant labai greit ištirpsta,tai net nežinau, ar pirkti visą pakuotę, nes kartais norisi šiek tiek stipresnio šveitimo... ax.gif

O ką išbandėte iš kūno priežiūros priemonių? Norėčiau kažką išbandyti  ax.gif

Turėjau gavus dovanų rinkinį, tai labai patiko, ir tos putos, ir šveitiklis, ir kūno losijonas.
user posted image
dabar naudoju rankų šveitiklį, tai irgi tokias švelnias rankas palieka wub.gif wub.gif
user posted image
o kokia jūsų veido oda ?
Nors dabar šiek tiek ne į temą, visgi veido kremo nedrįsau pirkti, nes mėginėlių neturėjo, o aš nepačiupinus, nepauostinus nemėgstu pirkt kremų biggrin.gif
Atsakyti