Įkraunama...
Įkraunama...

Rituals kosmetika

Rituals kosmetikos galim nusipirkti tik Vilniuje? O gal jie turi internetinę parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2010 06 03, 13:09)
Rituals kosmetikos galim nusipirkti tik Vilniuje? O gal jie turi internetinę parduotuvę?

Kiek zinau tik Vilniuje. O kol nebuvo visai Lietuvoj as jau buvau beveik uzsisakius is www.rituals.com. Atsiuntimo kaina kaip kelione i Vilniu ir atgal, o gal dar pigiau - ziurint kur gyveni. mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip gal galima paskambinti ir paklausti, manau, jei pirktum kelias prekes, tai ir atsiustu nors ir neturi internetines parduotuves.
Atsakyti
Pamirsta musu gerbeju temuke. Gal kas naujienu kokiu turite? Gal kas zinote ar veidui kremui dar yra akcija ir jei taip, tai kiek laiko truks biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, uzsiparasiau ir as pazystamu kad parveztu man ir vysui po duso putu, ir dar vyriska krema veidui, tai nesupratau ar ten taip tikrai viskas brangai ar cia mus isdure, sumokejom uz tas tris prekytes 150 lt.
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 07 07, 13:41)
sveikutes, uzsiparasiau ir as pazystamu kad parveztu man ir vysui po duso putu, ir dar vyriska krema veidui, tai nesupratau ar ten taip tikrai viskas brangai ar cia mus isdure, sumokejom uz tas tris prekytes 150 lt.

Ten brangu, o kremai tai brangiausi. Tikrai tikiu. Gal jum galetu ceki parodyti, jei tai prekes jums ax.gif
Atsakyti
nu veidas kremui vien kainuoja apie 100 lt be nuolaidos jeigu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuniuxas: 08 liepos 2010 - 15:38
Gal jau zinote kokios akcijos liepos men. smile.gif
Atsakyti
Dušo želės, jei be jokių nuolaidų panašiai po 30 Lt . (Prieš kelias dienas žalia dušo žele buvo 50 proc nuolaida, tą dieną nenusipirkau, o sekančią akcijos jau nebuvo doh.gif )
Mergaitės, jei kažko reikia, tai dabar ritualse yra pakankamai nemažai nuolaidų, šešėliams, losjonams, šveitikliams, rankoms plauti drėkinantys skysčiai, nežinau kaip tiksliai vadinasi, bet labai geri. Nuolaidos 30-40-50 proc. Akių šešėliai dabar apie 14 Lt, labai gražios spalvos... Taip, kad lėkit parduotuvėlėn ir gal ką nors išsirinksite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2010 07 09, 13:27)
Dušo želės, jei be jokių nuolaidų panašiai po 30 Lt . (Prieš kelias dienas žalia dušo žele buvo 50 proc nuolaida, tą dieną nenusipirkau, o sekančią akcijos jau nebuvo  doh.gif )
Mergaitės, jei kažko reikia, tai dabar ritualse yra pakankamai nemažai nuolaidų, šešėliams, losjonams, šveitikliams, rankoms plauti drėkinantys skysčiai, nežinau kaip tiksliai vadinasi, bet labai geri. Nuolaidos 30-40-50 proc. Akių šešėliai dabar apie 14 Lt, labai gražios spalvos... Taip, kad lėkit parduotuvėlėn ir gal ką nors išsirinksite smile.gif

kad jau nekas like is tu seseliu schmoll.gif. Cia dar sena viskas.
Atsakyti
Nauja linija labai faina (sveisiai zalia), man labai patinka.
Atsakyti
dabar akcijos duso putoms ir visokiems kitokiems reikalams, tai as putu su kaupu prisipirkau smile.gif tos naujos sviesiai zalios labai fainos, kvapas toks neutralus, nei per saldus, nei per astrus.
Atsakyti