Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Taniushka @ 2008 06 05, 15:54)
arba seti jeigu netingi su visu tuo turtu krapstytis  biggrin.gif
arba tik ziureti ir igyti naujos patirties, juk atgaivinti jau mokam, prazindinti mokam , beliko kas?  biggrin.gif gauti seklas ir isauginti savo augaliukus

Manau paskui bandyciau kazkaip sodinti. Tik i kur? g.gif manau koki nors siltnamiuka suorganizuoti ir ant dregnos serveteles g.gif

QUOTE(rena @ 2008 06 05, 15:55)
pas mane du ziedunstiebiai irgi imerkti ir zinok visos geles leipsta, zo nieko gero is ju ir manau gal paeksperimentuot g.gif visai idomu butu g.gif tik reikia dar man pasiskaitineti ramiai, o dabar ir laiko nelabai turiu, ciuju kai visi suguls as dar pasigilinsiu ir ta problema, kad as lietiviu, rusu, na siaip ne taip dar lenku kalba, kazka suprasciau, bet jau kitu tai schmoll.gif

as imerkiau ir trasu truputi ipyliau, virsunes apdziuvo ir nustojo tfu tfu tfu... biggrin.gif
Viena sakele jau turiu mazdaug 4-5 cm bigsmile.gif

QUOTE(merga @ 2008 06 05, 18:02)
Kuri cia "zvalgesi"po Ermitaza,ar yra geltonu phaliuku uz protu atlai8kancia kaina blush2.gif ?A tai jau pencija greitai bus ,reiks Joniniu proga sau kokia phal-Janicka pasidovanot-taip sakant wink.gif  hah.gif
Papildyta:
KERINCIOJI,,o kaip laikosi tavo gelute su tuo plemu ant lapo?

Maciau siandien akropolio maximoj, bet neatsimenu kokios dydzio buvo-bijau sumeluoti. Gali buti ir ta didele ax.gif IR dar maciau Mindaugo maximoj phaliku,visai graziu ivairiu spalvu. Galima rasti uz 25 Lt su dviem ziedkociais didis.gif

O mano plemas dziuna thumbup.gif aciu dievui karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 05, 19:57)
Maciau siandien akropolio maximoj, bet neatsimenu kokios dydzio buvo-bijau sumeluoti. Gali buti ir ta didele  ax.gif  IR dar maciau Mindaugo maximoj phaliku,visai graziu ivairiu spalvu. Galima rasti uz 25 Lt su dviem ziedkociais didis.gif

jau užsiplieskiau važiuot, bet sumasčiau jog veiksmas ne Klaipėdoj unsure.gif nesuklydau?
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 06 05, 19:50)
Aciu  4u.gif
thumbup.gif  valio, o tai galvojau sakes, numirios iskart cielos dvi.. jau rankoves buvau pasiraitojus kisimui po puskarsciu vandeneliu, galvojau kas cia jom daros, gaivint reikia  hihihi.gif

Aha, dirbtini kevepavima-burna i burna padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 05, 19:06)
Aha, dirbtini kevepavima-burna i burna padaryti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Uj merga matau pas tamsta gera nuotaika šiandy lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 05 birželio 2008 - 19:15
Ne i tema anekdotas:
-mano kaimyne ,man duoda kopustu daigu.Siunciu savo pupa pas kaimyne daigu ir ka...:1-karta parnese svogunu laisku,2-ejimas salotos.Nu tai dabar su rasteliu rankoj nesina, isejo nelaimingu kopustu daigu parnesti laugh.gif O prikolas visas tame,kad pati darzoviu pilna darza turiu ir sunus visko po truputi parnese lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 05, 19:15)
Ne i tema anekdotas:
-mano kaimyne ,man duoda kopustu daigu.Siunciu savo pupa pas kaimyne daigu ir ka...:1-karta parnese svogunu laisku,2-ejimas salotos.Nu tai dabar su rasteliu rankoj nesina, isejo nelaimingu kopustu daigu parnesti laugh.gif O prikolas visas tame,kad pati darzoviu pilna darza turiu ir sunus visko po truputi parnese lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 06 05, 20:15)
Uj merga matau pas tamsta gera nuotaika šiandy lotuliukas.gif

Kai darbocholikas viena diena paguli lovoj sergantis ir su masinos konfiskacija(MB pasistenge),stogas vaziuoja is neturejimo ka veikti kaip turi buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Aciu dievui kompo nepasieme!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 05, 20:18)
Kai darbocholikas viena diena paguli lovoj sergantis ir su masinos konfiskacija(MB pasistenge),stogas vaziuoja is neturejimo ka veikti kaip turi buti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Aciu dievui kompo nepasieme!!!!!!!!!

blink.gif kaip žiauriai lotuliukas.gif
suprantu ir užjaučių bet reikia kartais ir ir patingėt taip nuo dūšios mirksiukas.gif
gal kas žino kas Klp. akropoly dedas? taip kaulus biški laužo kur nulėkt pasižvalgyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 05 birželio 2008 - 19:25
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 05, 20:24)
suprantu ir užjaučių bet reikia kartais ir ir patingėt taip nuo dūšios mirksiukas.gif
gal kas žino kas Klp. akropoly dedas? taip kaulus biški laužo kur nulėkt pasižvalgyt ax.gif

Nu tai ir "mirkstu" visa popiete SM. lotuliukas.gif Idomiausia,kad mano kolegos,manes tokios nepazista.Paskaitineje mano postus isvirstu is kanopu! blink.gif mega_shok.gif swoon.gif Ir pati savim stebiuosi,kad taip nuimti stresa ir atsipalaiduoti galiu draugaudama su jumis.Aciu orchidejoms biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kilka @ 2008 06 04, 20:05)
A kada tik nori biggrin.gif  lotuliukas.gif

Nu vo,prisisnekejau.Rytoj pas mane bulviakasis planuojamas.Mano piniguociui kazkas ne to ,tai merginos patare patikrinti jo bulves. doh.gif lotuliukas.gif Kvieciu dabar pati ant cepeliu 4u.gif
P.S Ir savom bacilom draugiskai pasidalinsiu tongue.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As pagaliau susitvarkiau aparata ir rodau savo kepta orchideja biggrin.gif
Atrodo lapai nauji neruduoja, tie patys mutuoja ir keicias, ziedai liko 4 is 20, purskiu, lieju meldziuos, kad atsigautu g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 05 birželio 2008 - 20:14
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 05, 20:24)

šiandien buvau mirksiukas.gif pačioj maximoj, yra tų gėliukų, visokių... yra ir viena didelė balta phal. yra ir trys viename biggrin.gif tik jos buvo padėtos kažkur po skėčių prie lauko baldų, tos tai gražios buvo wub.gif na žodžiu buvo ir po 24,99 ir po 60 Lt 4u.gif

kokiam stovyje šaknys - nežiūrėjau schmoll.gif nes neradau ko norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 05, 17:02)
Kuri cia "zvalgesi"po Ermitaza,ar yra geltonu phaliuku uz protu atlai8kancia kaina blush2.gif ?A tai jau pencija greitai bus ,reiks Joniniu proga sau kokia phal-Janicka pasidovanot-taip sakant wink.gif  hah.gif
Papildyta:
KERINCIOJI,,o kaip laikosi tavo gelute su tuo plemu ant lapo?

ermitaze phaloenopsiu geltonu nebuvo, buvo viena geltona tik va nezinau pavadinimo uz 39 lt atrodo bet atrodo ziedai labai graziai biggrin.gif

QUOTE(kice @ 2008 06 05, 17:13)
nusalo roze ir is skiepo isleido laukine atzala, jau is lapu turetu matytis, kad kitokie smile.gif

tame ir reikalas kad roze nenusalo ir auga viena puse ersketis (laaabai ilgos sakos) o kita puse (zemesnes sakos ) roze... neisiziurint i tuos lapus ir sakas tai lyg ir vienodai atrodo biggrin.gif man atrodo buvo roze paskiepita ant erskecio ir ta puse kur i zeme sodinama ersketis (nes jis yra stipresnis uz roze ir geriau prigija) ir kelios sakos buvo rozes, o dabar kai prigyjo tai is visu pusiu tu saku priledo ir savo ersketiskas ir roze priledo, bet tik ant tu saku kurios tikrai buvo jos. jei turesiu proga nuvaziuoti ir nufotkinti galesiu parodyti kaip viskas atrodo, tik gaila kad zydi ne vienu metu, bet gal dar suzydes biggrin.gif visi kartu vo tada ispudingai atrodys
Papildyta:
einu kaktusus sodinti i zeme biggrin.gif neprirasykite daug nes tingesiu skaityti
Atsakyti