Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų cholestazė

QUOTE(vedastas @ 2010 09 18, 20:05)
sveikos,na va ir pas mane pasirode '' ta'' liga,nuo vakar pradejau gerti URSOFALK piliules,gyvenu airijoje,man labai neramu...sad.gif ar tiesa kad tas piliules 3 iskarto vakare reikia isgerti?

sveika prisijungusi sad.gif
as irgi po 3 geriau, tik man 1 ryte, 2-vakare buvo smile.gif
kiek jums savaiteliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 09 15, 12:04)
sveikos merginos, jungiuosi ir as i jusu bureli smile.gif
man cholestaze apsireikse 23sav.  verysad.gif  savaite AK ir dabar nemnioju tabletes namie... doh.gif

gal galite pasidalinti patirtimi, kai nuo tokio mazo nestumo valgomas Ursofalk'as  g.gif

QUOTE(vedastas @ 2010 09 18, 21:05)
sveikos,na va ir pas mane pasirode '' ta'' liga,nuo vakar pradejau gerti URSOFALK piliules,gyvenu airijoje,man labai neramu...sad.gif ar tiesa kad tas piliules 3 iskarto vakare reikia isgerti?

as irgi labai nerimavau del kudikio sveikatos ir itakos jam kai gydytojai paskyre tas tabletes ax.gif , taciau, man paaiskino, jog ju sudetis - naturalus fermentai ir kudikiui jokios zalos nedaro. tikrai baisiau butu ju nebegerti.. nors mano atveju mazai ka padejo... geriau po 3 i diena bet cholestaze veliau komplikavosi i hepatoze ir gimdyma teko skatinti net 2,5 savaites anksciau... P. S. maziukas gime sveikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukasva @ 2010 09 19, 17:00)
maziukas gime sveikas wub.gif

irnesakyk.gif svarbiausia, kad maziukas sveikas smile.gif
Atsakyti
man 37 savaite,uz poros dienu jau 38 bus....liga pasirode kazkur 34-35savaitei. va praeita savaidgali ligoninei praleidau,beroc sake kad kraujas gereja,buvo planu gimdyti 37 savaitei bet atidejo gimdyma iki39 savaites...jauciuosi visai neblogai,tik niezulys kankina labai o ypac naktimis....sad.gif tai tikiuosi kad jau kita savaite niuniusiu savo maziuka....
Atsakyti
QUOTE(vedastas @ 2010 10 06, 01:26)
man 37 savaite,uz poros dienu jau 38 bus....tai tikiuosi kad jau kita savaite niuniusiu savo maziuka....

Linkiu kad viskas butu gerai 4u.gif mane skatino irgi apie 38 nestumo savaite. Stiprybes Jums 4u.gif puikiai isivaizduoju kaip tas niezulys vargina naktimis doh.gif
Atsakyti
dekiu...mane dar domina vienas klausymas,ar as pati gimdysiu ar cezario pjuvi tokiu atveju daro?
Atsakyti
QUOTE(vedastas @ 2010 10 06, 13:30)
dekiu...mane dar domina vienas klausymas,ar as pati gimdysiu ar cezario pjuvi tokiu atveju daro?

jei gimdymas prasides anksciau nei bus suplanuotas CP, tuomet turbut pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vedastas @ 2010 10 06, 14:30)

mane apziurejo, kadangi gimdos kaklelis buvo kokius 3 cm ar 4 praviras jau tai skatino, suleisdami kazkokiu vaistu ir pagimdziau pati. ziauriausia buvo tai, kad nieko neprisimenu beveik, ir buvau labai issekusi. ziauriai pykau kad nedave nei laso vandens atsigerti. blink.gif
Atsakyti
na va penktadieni jau gimdysui,skatins man gimdyma...kazkaip baisu man darosi...ar istikruju yra taip baisu kaip galvoju? bet tas prakeiktas niezulys vis dar kankin mane...sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kokie kepenu fermentu rodikliai turi buti pakite sergant nesciuju cholestaze? Man dbr eina 32 sav., pries geras 5 d. pradejau jausti nestipru niezuli (daugiausia tai dienos metu, vakarais ir naktim nekankina). Nors siaip esu "jautriaode" ir alergiska, bet prisiskaicius SM nusprendziau pasidaryti tyrimukus. Pasidariau kepenu fermentus AST, ALT, ALP ir GGT - visi normoj isskyrus sarmine fosfataze - ji padidejusi iki 135. Skambinau giniui, tai pasake, kad sarmine fosfataze gali buti padidejusi nestumo metu, tad kol kas panikuot nereikia. Liepe po 2 sav. pakartot tyrimus. Bet tai vis tiek man neramu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2010 10 11, 10:18)
Kokie kepenu fermentu rodikliai turi buti pakite sergant nesciuju cholestaze?

as darausi ALAT, ASAT, ŠF, b. bilirubina, tiesiogini bilirubina ax.gif
tikiuosi tau nepasitvirtins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 10 11, 15:22)
as darausi ALAT, ASAT, ŠF, b. bilirubina, tiesiogini bilirubina  ax.gif
tikiuosi tau nepasitvirtins  4u.gif

Tai tau visi sie fermentai buvo pakite? g.gif
Atsakyti