QUOTE(*Gaja* @ 2010 10 25, 02:43)
Sveikos,mergaites
Kaip bebutu gaila,bet man irgi,matyt,teks jungtis prie jusu... Man per pirma nestuma prasidejo niezulys mazdaug 34sav.,tai ir laselines lasino ir Ursofalka geriau,bet niekas nepadejo ir po sav.,t.y.35 sav.dare CP. Gerai tik tiek,kad vaikuciai tokio amziaus jau labai subrende,o plauciukus is anksto subrandino ligoninej dar pries CP suleide kazkokiu vaistu. Taigi mano 2m.dukryte auga puikiai ir yra tikra grazuole-isdykele

Bet gi va dabar antro nestumo 33sav.ir si vakara as nebemiegu,nes jau jauciu paniezejimus visame kune

Ryt is pacio ryto lekiu pas gyd. (kaip tycia buvau uzsirasiusi),tai butinai prasysiu kepenu fermentus tirti,nes bijau,kad ta bjaurybe vel parselino... Taip tikejausi,kad ji nesikartos...
O lb stiprus niezulys buvo per pirmaji nestuma? ir kokias vietas labiausiai nieztejo?
Kadangi mano sarmine fosfataze vis tiek dideja (tiesa, kol kas nedrastiskai, po 10 vienetu per savaite), o visi kiti fermentai yra geri, as vis delto nusprendziau penktadieni atvaziuot i AK konsultacijai. Mane ten, svelniai tariant, "atfutbolino", t.y. budejes ginekologas isvis problemu cia nemate ir nusiunte i bendraji antakalnio kliniku priemima pas terapeute. Kadangi as turiu akmenuka tulzej, tai ta terapeute nusiunte pas chirurga. Chirurgas sako - jusu pilvas nechirurginis, kol kas neoperuosim

Sakau - as isvis nezinau kodel mane pas jus nusiunte, mano akmenukas kol kas jokiu problemu nesukelia, as ne del to atvaziavau pas ginekologa! Tada terapeute isikiso ir sako - jeigu zmonem buna kazkas su kepenim, jiems neniezti

Zodziu, niekas nieko nenorejo girdet nei apie niezuli, nei apie padidejusia SF, o apie tokia nesciuju liga kaip cholestaze toks ispudis, kad niekas isvis nera girdejes (cia kalbu apie bendraji priemima). Kai atejau i bendraji priemima, tai faktiskai be reikalo (kaip paaiskino, tokia pas juos tvarka) eilini karta iskankino mano venas (man nuo kas savaitinio kraujo tyrimu atlikimo jau jas skauda..), ir dar eile visokiu bendruju tyrimu pridare. Diagnoze parase - akmenlige, laikytis rezimo.

Bandau ramintis bent tuo, kad tas budejes "gerasis" ginekologas, jei tikrai butu kas blogai, guldytu i ligonine. Nors, kiek teko apie ji paskaityt SM, jis buna geras ir atidus tik kai gauna $
O savaitgali pradejo man niezet krutine ir kadangi oda ten gan plona ir jautri, atsirado tokie raudoni taskiukai (kaip sutrukineja kapiliarai) ir berimas. Dabar nezinau ka man ir daryt, nes mano ginekologas, kuris t.p. dirba AK, gris tik po savaites.. Galvoju, gal vel vaziuot i AK ir reikalaut, kad paaiskintu situacija - ar man verta nerimaut del sarmines fosfatazes ar ne. Ir jei taip - tegul guldo

Zodziu, neveltui sakoma - skestanciojo gelbejimas yra tik pacio skentanciojo reikalas.