QUOTE(hamburg @ 2012 04 20, 18:14)
sveikos, gavau ir as tyrimu atsakymus, ALT 92 ir AST 95 , tai pagal tyrima daryta pries menesi, sumazeje, taciau neramina tiesioginis bilirubinas, turetu buti maziau 3,4, o yra 11,37. Gal kam buvo dar bilirubinas padidejes? Sako del to ir niezti daugiau...vakare skambinsiu gydytojai, ziuresim ka sakys...
o del mitybos irgi manau kad cholestazes atsiradimo ji neitakoja, taciau gali paastrinti ar susilpninti cholestazes simptomus, tad reikia stebeti ka valgai, bet kokiu atveju, kad neapkrauti kepenu veiklos.
o del mitybos irgi manau kad cholestazes atsiradimo ji neitakoja, taciau gali paastrinti ar susilpninti cholestazes simptomus, tad reikia stebeti ka valgai, bet kokiu atveju, kad neapkrauti kepenu veiklos.
na va, tai nėra labai blogai.
Dėl bilirubino, man regis, pas mane jis buvo padidėjęs jau visą laiką, bet nežymiai. Nors seniai jau buvo, sunku atgaminti, nebent kažkur turu tyrimų kopiją.
Ką gydytoja sakė?
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 04 21, 00:14)
Sakykit, koki tyrima reikia pasidaryt po gimdymo del tos buvusios cholestazes?Toki pati fermentini? Man padare tik paprasta kraujo tyrima ir pasake, kad viskas gerai, kraujas atsistates, ar galiu but rami, ar reikia rimciau pasitikrinti?
Ar yra mamyciu, kurioms sekanciuose nestumuose cholestaze nesikartojo?
Visoms tikrai labai nuosirdziai linkiu sveikateles

Ar yra mamyciu, kurioms sekanciuose nestumuose cholestaze nesikartojo?

Visoms tikrai labai nuosirdziai linkiu sveikateles

Pamenu, skaičiau vienam žurnale apie baleriną, kuri ir po gimdymo sirgo cholestaze, dėl to teko jai laikytis labai griežtos dietos, tad kepenų fermentų tyrimai po gimdymo nepakenktų, o man gydytoja rekomendavo ir kepenų echoskopiją pasidaryti, ką ir dariau.