Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų cholestazė

QUOTE(limpopooo @ 2012 04 24, 14:23)
Na, mano tyrimai siandien pablogeje:

ALT - 159
AST - 117
SF - 127

tikriausiai jau guldys g.gif

Nu jo jau nemazi, mane kai gulde SF buvo 187, po vaistu gerimo 199 visai nereaguoja. Dziaugiuos kad aLT AST suregavo, nors dar tikrai ne norma, laukiam 37 sav ir viskas. Dar savaitele.

QUOTE(jbs @ 2012 04 24, 15:38)
oho  blink.gif  o būna, kad sąžiningai geriant Ursofalk pablogėja?  blink.gif

Buna man padidejo, nelabai daug bet padidejo, o SF net nebuvo sumazejus.

QUOTE(limpopooo @ 2012 04 24, 18:24)
O niezulys tai erzinantis, nezinau, ar cia skaitosi labai intensyvus... nakti sustipreja.

Man vakare atsirasdavo apie 5 ryto pradedavo maeti, tai budavo ir taip kad tik tada uzmigt galedavau.
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2012 04 27, 02:54)
Nu jo jau nemazi, mane kai gulde SF buvo 187, po vaistu gerimo 199 visai nereaguoja. Dziaugiuos kad aLT AST suregavo, nors dar tikrai ne norma, laukiam 37 sav ir viskas. Dar savaitele.
Buna man padidejo, nelabai daug bet padidejo, o SF net nebuvo sumazejus.
Man vakare atsirasdavo apie 5 ryto pradedavo maeti, tai budavo ir taip kad tik tada uzmigt galedavau.

O kas bus 37 savaite? Skatins? As labai bijau to skatinimo...

Mane dabar gydo lasinem ir Ursosan, bet niezulys ne velnio nemazeja, nakti miegot negaliu, tik paryciui aprimsta. Jau pavargau. Tyrimus kartos tik pirmadieni, tai matysiu, kaip ten kas, bet jei sprest pagal niezuli, tai niekas ten turetu but nesumazeje... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2012 04 27, 12:34)

Mane dabar gydo lasinem ir Ursosan, bet niezulys ne velnio nemazeja, nakti miegot negaliu, tik paryciui aprimsta. Jau pavargau. Tyrimus kartos tik pirmadieni, tai matysiu, kaip ten kas, bet jei sprest pagal niezuli, tai niekas ten turetu but nesumazeje... sad.gif

Kaip tau sekasi limpopoo?ar dar ligoninėje?
man ast 74, alt 73, tai dar sumažėjo, tačiau didelis bilirubinas sad.gif nežinau daktarė sakė sekti ar dar didės..esu apsirgus virusine infekcija, labai pylė prakaitas naktimis, ir kas keisčiausia, niežulys sumažėjo, matyt su prakaitu išsivalė organizmas šiek tiek,tai bent ramiau dabar ir komfortiškiau jaučiuosi smile.gif nežinia tik ar ilgam...
Atsakyti
Na, mane jau paleido. Fermentai kazkiek sumazejo, bet iki galo neatsistate sad.gif Dabar vaistai namie, dieta... kartot tyrimus kas kas savaite mazdaug. O niezulys tai nepraeina, toks vaizdas, kad net sustiprejo. Gal fermentai dideja g.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2012 05 03, 14:10)
Na, mane jau paleido. Fermentai kazkiek sumazejo, bet iki galo neatsistate sad.gif Dabar vaistai namie, dieta... kartot tyrimus kas kas savaite mazdaug. O niezulys tai nepraeina, toks vaizdas, kad net sustiprejo. Gal fermentai dideja g.gif

Labukas smile.gif , zinok man ursofalkas irgi niezulio nenueme, tik kad fermentai mazeti pradejo nuo jo. man ir namie vaistai dieta ir tyrimai, tai mokamai tau tyrimus ar nemokamai padaro? as mokamai einu, nemokamai nieks nedaro.. tai tu po savaites tyrimus pasidarysi, matysi mazeja ar dideja fermentai,as dziaugiuosi dabar tik kad laikinai niezulys sumazejo, matyt su prakaitu kai sirgau issivale siek tiek organizmas...
Atsakyti
QUOTE(hamburg @ 2012 05 03, 16:31)
Labukas  smile.gif , zinok man ursofalkas irgi niezulio nenueme, tik kad fermentai mazeti pradejo nuo jo. man ir namie vaistai dieta ir tyrimai, tai mokamai tau tyrimus ar nemokamai padaro? as mokamai einu, nemokamai nieks nedaro.. tai tu po savaites tyrimus pasidarysi, matysi mazeja  ar dideja fermentai,as dziaugiuosi dabar tik kad laikinai niezulys sumazejo, matyt su prakaitu kai sirgau issivale siek tiek organizmas...

Jo, mokamai, kitaip ne. Tikiuosi, kad bent fermentai mazes. O iki kada tau nesiot leido? Nors aisku cia niekas neaisku, kai tokia liga...
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2012 05 03, 18:49)
Jo, mokamai, kitaip ne. Tikiuosi, kad bent fermentai mazes. O iki kada tau nesiot leido? Nors aisku cia niekas neaisku, kai tokia liga...

Sake jei bloges tyrimai ir pan., tada jau 35 sav. ziures ka daryti, o jei nedides bukle patenkinama bus, tai iki 38 sav., tada skatins ar pan., jei pats vaikiukas negims, mano pirmasis su sia liga gime 37 sav., 2 d. , tai taip noreciau kad ir antras truputi anksciau gimtu...o tau ka pasake? kiek laiko tempti?
Atsakyti
QUOTE(hamburg @ 2012 05 04, 10:11)
Sake jei bloges tyrimai ir pan., tada jau 35 sav. ziures ka daryti, o jei nedides bukle patenkinama bus, tai iki 38 sav., tada skatins ar pan., jei pats vaikiukas negims, mano pirmasis su sia liga gime 37 sav., 2 d. , tai taip noreciau kad ir antras truputi anksciau gimtu...o tau ka pasake? kiek laiko tempti?

Man sake, kad gerai butu iki 38 sav., kad nesiociau, nebent bloges tyrimai, tada jau priklausys nuo to, kiek jie blogeja... ar gydys, ar skatins, ar cezari darys doh.gif Dabar man 35 sav., tai dar bent pora reiktu pratempt... Su pirmu as tokiu problemu neturejau..
O kas del dietos - ar pieno produktus galima? Nes radau info, kad galima liesus g.gif Gal tu tiksliau zinai, ko negalima, apart kepto ir rukyto?
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2012 05 04, 15:22)
Man sake, kad gerai butu iki 38 sav., kad nesiociau, nebent bloges tyrimai, tada jau priklausys nuo to, kiek jie blogeja... ar gydys, ar skatins, ar cezari darys doh.gif Dabar man 35 sav., tai dar bent pora reiktu pratempt... Su pirmu as tokiu problemu neturejau..
O kas del dietos - ar pieno produktus galima? Nes radau info, kad galima liesus g.gif Gal tu tiksliau zinai, ko negalima, apart kepto ir rukyto?

Tai tau ne tiek daug ir liko jau, linkiu kad viskas jums butu gerai laikykites 4u.gif
o smulkiai apie liga ir dietas ka galima ko ne valgyti yra sitame straipsnyje, paciam gale, paskaityk...
imetu nuoroda http://www.imed.lt/i...cholestaze/7097
Atsakyti
Sveikos, na va mes jau sulaukeme 37 sav. savaitgaliui negulde dar, o pirmadieni jau guldys ir stebes, manau 38 nelauks.
Del niezulio buvo sumazejes, dabar vel kankina. Ypac nakti, kai nueinu i toleta paskui be sansu uzmigti, arba tik atsigulus jau nebegaliu uzmigti, tai dabar miegu tik nuo puse 4 ar 4 iki ryto. Anksciau negaliu, nes kasytis reikia doh.gif
geriu po 5 ursofalko, bet nieko negeriau.

QUOTE(limpopooo @ 2012 04 27, 12:34)

Sake skatins, nes per daug rizikos laukt ir paskutines ddienas stebejimui. Tai vis judesius skaiciuoju stebiu.

QUOTE(limpopooo @ 2012 05 03, 14:10)

As ir taip maniau nes buvo man sumazeje paskui vel padidejo, tai tyrimai rode kad pradejo kilti, kaip dabar nezinau, gal padarys tyrimu skai paguldys i ligonine. g.gif

QUOTE(limpopooo @ 2012 05 04, 15:22)

Manau reikia kuo liesesnius rinktis ir pieno produktus kad butu kuo lengviau virskinti, nes riebalus skaido tulzies fermentai o jie dabar ten nenubega patenka i krauja.

Dar man klausimas, girdejau kad tai nepaveldima, bet del silpno pilvo preso, dabar clolestaziu daugiau del to kad sedimas darbas mazai sportuojancios ir t.t.t
Ir kazin isada kartojasi per kitus nestumus sekancius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2012 05 05, 11:05)
Dar man klausimas, girdejau kad tai nepaveldima, bet del silpno pilvo preso, dabar clolestaziu daugiau del to kad sedimas darbas mazai sportuojancios ir t.t.t
Ir kazin isada kartojasi per kitus nestumus sekancius  g.gif

Tikrai paveldima, o dėl kartojimosi, tai labai individualu. Man su pirmu nebuvo, su antru atsirado, o su trečiu pasikartojo ir gerokai anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2012 05 05, 18:57)
Tikrai paveldima, o dėl kartojimosi, tai labai individualu. Man su pirmu nebuvo, su antru atsirado, o su trečiu pasikartojo ir gerokai anksčiau.

O kelinta sav tau pasikartojo ir iki kiek isnesiojai? Labai dideli fementu kiekiai buvo? O kaip niezulys visa ta laika?

Tai va sekanti nestuma jei pries tai buvo, turbut daznai atsiranda. Ar darei ka nors kad isvengtum, kazin ar veiksminga, tos dietos.
Atsakyti