Sveikos, na va mes jau sulaukeme 37 sav. savaitgaliui negulde dar, o pirmadieni jau guldys ir stebes, manau 38 nelauks.
Del niezulio buvo sumazejes, dabar vel kankina. Ypac nakti, kai nueinu i toleta paskui be sansu uzmigti, arba tik atsigulus jau nebegaliu uzmigti, tai dabar miegu tik nuo puse 4 ar 4 iki ryto. Anksciau negaliu, nes kasytis reikia
geriu po 5 ursofalko, bet nieko negeriau.
QUOTE(limpopooo @ 2012 04 27, 12:34)
O kas bus 37 savaite? Skatins? As labai bijau to skatinimo...
Mane dabar gydo lasinem ir Ursosan, bet niezulys ne velnio nemazeja, nakti miegot negaliu, tik paryciui aprimsta. Jau pavargau. Tyrimus kartos tik pirmadieni, tai matysiu, kaip ten kas, bet jei sprest pagal niezuli, tai niekas ten turetu but nesumazeje...
Sake skatins, nes per daug rizikos laukt ir paskutines ddienas stebejimui. Tai vis judesius skaiciuoju stebiu.
QUOTE(limpopooo @ 2012 05 03, 14:10)
Na, mane jau paleido. Fermentai kazkiek sumazejo, bet iki galo neatsistate

Dabar vaistai namie, dieta... kartot tyrimus kas kas savaite mazdaug. O niezulys tai nepraeina, toks vaizdas, kad net sustiprejo. Gal fermentai dideja
As ir taip maniau nes buvo man sumazeje paskui vel padidejo, tai tyrimai rode kad pradejo kilti, kaip dabar nezinau, gal padarys tyrimu skai paguldys i ligonine.
QUOTE(limpopooo @ 2012 05 04, 15:22)
Man sake, kad gerai butu iki 38 sav., kad nesiociau, nebent bloges tyrimai, tada jau priklausys nuo to, kiek jie blogeja... ar gydys, ar skatins, ar cezari darys

Dabar man 35 sav., tai dar bent pora reiktu pratempt... Su pirmu as tokiu problemu neturejau..
O kas del dietos - ar pieno produktus galima? Nes radau info, kad galima liesus

Gal tu tiksliau zinai, ko negalima, apart kepto ir rukyto?
Manau reikia kuo liesesnius rinktis ir pieno produktus kad butu kuo lengviau virskinti, nes riebalus skaido tulzies fermentai o jie dabar ten nenubega patenka i krauja.
Dar man klausimas, girdejau kad tai nepaveldima, bet del silpno pilvo preso, dabar clolestaziu daugiau del to kad sedimas darbas mazai sportuojancios ir t.t.t
Ir kazin isada kartojasi per kitus nestumus sekancius