Mano seimoj kairiarankiu karta prasidejo nuo brolio,nors deja jis buvo perlauztas rasyt su desine ranka,bet visa kita,tai mieliau daro kaire ranka,piesia,kerpa,pjauna,valgo.Ir mano vienas sunu kairiarankis,tai kazkaip i tai nekreipiu demesio,negi imsi mustis

,jei jam patogu ir gerai,tai man juolabiau.Dar vienas mazylis auga,tai nezinau koks -rankis bus,nes dar sunku pasakyt,kartais ima viena rankyte,kartais kita.As tai sieju su neisnesiotumu

,nes visi vyrukai,iskaitant ir mano broli,gime neisnesioti
Be to,sako,kad kairiarankiai protingesni ir sekmingesni gyvenime buna,zinoma nenoriu izeist desiniarankiu,bet tokia realybe
Papildyta:
QUOTE(Evelina_K @ 2008 09 08, 08:25)
Laba diena,
As kairiaranke jau 34 metus. jusu ziniai turiu du aukstuosius ir dirbu tikrai gerai apmokama darba

esu mama ir turiu puikia 5m dukryte desiniaranke. musu gimineje kiek suskaiciavau yra keturios kairiarankiu kartos. ir visi puikus zmones, gyvenantys savo gyvenimus kaip ir visi like sios planetos desiniarankiai.
jokiu budu neleiskite niekam reguliuoti ka ir kuria ranka vaikui ka daryti, nes gali ivaryti kompleksus. mokykloje man buvo subintave ranka, arba musdavo per pirstus, kad nerasyciau kaire, per pamokas stovedavo uz nugaros ir stebedavo, kad rasyciau desine, bet nepasidaviau, desine taip ir neismokau rasyti

visi be isimties nuo vaiko iki suaugusio ziuredavo kaip as rasau, piesiu, valgau ir t.t.. tiesa sakant dar ir dabar visi spokso. jau praejo tie tarybiniai laikai, kai kairiarankius laike antrarusiais ir nelabai normaliais. o kas del kairiarankiams skirtu priemoniu - per visa gyvenima turejau viena kariarankiams skirta rasalini parkeri - tiesa sakant rase prasciau nei eilinis - desiniarankiams. na del zirkliu sutinku, nelabai patogu, bet pripranti. tevams didziausias sokas buvo kai ismokau pjauti peiliu. mama net nusisukdavo, bet dabar priprato

jei kiti mano vaikai bus kairiarankiai tikrai nesuksiu delto galvos- yra kitu, svarbesniu uzsiemimu.
Sveika Evelina_K,
toks jausmas,kad as tave-kairiaranke pazistu

,ar kartais ne Kaune gyveni?
Parasyk man i AZ