Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

LABAS MERGYTES NU KAIP SEKASI PASITAUPYT MAN TAI NESISEKA verysad.gif verysad.gif BET KA GALI SUTAUPYT IS 500LT verysad.gif verysad.gif NU PINIGAI TIRPTE TIRPSTA verysad.gif verysad.gif ir atrodo kad daug piriperku bet kai istustinu tase nesimato kad ka but pavalgyt verysad.gif verysad.gif siaubekas kazkoks
nu maziukuij jau misinuko nebereik pirkti pardejopienuka gerti tai is parduotuves pinukas irgi kainuoja ta gryna bijau duot kai ji toks jautrus yra doh.gif nu zodziu pusk vejau pus per kisene doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pasekiau savo islaidas jei 3 ir 4 menesius 2 asmenism (sau ir vaikui) maistui isleidau nuo 350 iki 400 tai jau 5 ir 6 vos tilpau i 500. Dabar tik pastebejau kad kainos stipria isaugo. O taip na viena pabrngo kita preke ir pabrango, bet kazkaip nesijaute, o kai pasiziurejau konkreciai tai kosmaras.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 19, 14:23)
Pasekiau savo islaidas jei 3 ir 4 menesius 2 asmenism (sau ir vaikui) maistui isleidau nuo 350 iki 400 tai jau 5 ir 6 vos tilpau i 500. Dabar tik pastebejau kad kainos stipria isaugo. O taip na viena pabrngo kita preke ir pabrango, bet kazkaip nesijaute, o kai pasiziurejau konkreciai tai kosmaras.

na taip... kai analizuoji kainas tai kraupu darosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 15, 20:54)
Iš "Amway". Tik dėl produktų sutartį pasirašėm, nes tikrai verta pirkti.

nu nežinau,neekonomiški jų produktai schmoll.gif ,kainos per didelės doh.gif aš konkrečiai skaičiavau tai mūsų šeimai jie schmoll.gif o dar norai prakišt tai ko man nereik už brangiau.. unsure.gif

rūbai netu pirkt išeina ant 50 ir daugiau proc pigiau mirksiukas.gif tai jau nė nesierzinu pakilusiom drabužių kainos parduotuvėse ax.gif vat maistas tai kas kart šokiruoja.. doh.gif sutaupyt be šansų su tokiais tempais.. unsure.gif gerai,kad rugsėji mažis išeis į darželį galėsiu gal į darbelį išeit.. ax.gif vis lengviau bus.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiorlov @ 2008 07 21, 13:29)
nu nežinau,neekonomiški jų produktai schmoll.gif ,kainos per didelės doh.gif aš konkrečiai skaičiavau tai mūsų šeimai jie  schmoll.gif o dar norai prakišt tai ko man nereik už brangiau.. unsure.gif

Na dėl tų produktų, tai kiekvienos šeimininkės reikalas, ar jis tinka ar ne.

Dėl maisto tai tikrai kainos stulbinančios, tačiau kol kas šitoj srity netaupom...
Atsakyti
Jungiuosi i taupanciuju buri doh.gif Nesu siaip labai islaidi bet kai nuejus paskutini karta i parduotuve isleidau 35lt uz praktiskai nieka... Apstulbau... blink.gif Ogi pirkau sauskelnes vaikui (ir toli grazu ne brangiausias!!!), surio gabaliuka (irgi toki pigesni), ciulpiamu saldainiu (jie visi "papigam") ir 3 pomidorus blink.gif Viskas blink.gif Ka nori ta valgyk g.gif

Bet kaip ir dirty_kiss as manau kad sioj srity labai nepritaupysi. Valgyt vis tiek reikia (kad ir uz didele kaina) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 07 22, 10:23)
Bet kaip ir dirty_kiss as manau kad sioj srity labai nepritaupysi. Valgyt vis tiek reikia (kad ir uz didele kaina) doh.gif

Kaip aš sakau "skauda" pripažinti, bet maisto kainos auga greičiau nei grybai miške... Taupyti šitoj srity nesinori, nes per taupymus galima sveikatą "padėti" tada vaistai savo dalies pareikalaus... Kažkaip dabar pagalvojau, kad gerai kol dar dviese gyvenam, nes su vaiku tai iš viso jokie taupymai maisto pirkime negalios... Čia išankstinė tokia nuostata, kad nuo vaikystės reikia stengtis kiek įmanoma sveikai valgyti .
Atsakyti
Pastebėjau, kad man geriausias taupymas - kai kurį laiką paskaičiuoji visas išlaidas ir juodu ant balto užrašai. Rašiau diplominį, susijusį su namų ūkiais, tai pusmetį užrašinėjau kiekvieną išlaidėlę, na ir pamačiau paveiklsiuką, kuris nedžiugina. Daug yra išleidžiama nienkiekiams, daug ką galima pigiau įsigyti turguje (čia aš apie maistą), kai ką vertėtų pirkti didesniais kiekiais ir pigiau. Pvz., maistą katėms pirkdavau po mažą maišiuką, kas gaudavosi apie 25 Lt už kg. Dabar perku 10 kg maišą ilgam laikui, moku apie 17 Lt už kg.
Atsakyti
jau seniai aišku, kad pirkti didelę pakuotę apsimoka, nes moki už vieną pakuotę (įpakavimą) o ne už daug mažų... Iš viso gerai išanalizavus kainas tai bet kuris produktas yra menkavertis lyginant su kitais kaštais, kurie įskaičiuojami į produkto kainą...
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 07 15, 20:58)
Aš perku sau , vaikams ir vyrui  pigiau nei LT parduotuvėse net per išpardavimus  kai kada pigiau nei skuduryne.

drinks_cheers.gif
Aš pradėjau ir daiktus, žaislus pirkti ebay, nes nueinu retkarčiais į parduotuvę, pasižiūriu į kainas, net negera darosi, kai pagalvoju, kad už tą pačią sumą parisiųsti net kelias prekes galiu doh.gif

QUOTE(Irma77 @ 2008 07 19, 14:23)

išties labai pabrango, bet Jūs ir taip labai šauniai laikotės ir nedaug išleidžiat thumbup.gif

QUOTE(kristiorlov @ 2008 07 21, 13:29)
nu nežinau,neekonomiški jų produktai ,kainos per didelės aš konkrečiai skaičiavau tai mūsų šeimai jie  o dar norai prakišt tai ko man nereik už brangiau.. 

Čia gal priklauso nuo to, kaip vartojama g.gif Man tai labai apsimoka- kai kurios prekės pirktos prieš tris-keturis metus ir dar nesibaigė bigsmile.gif

QUOTE(Miaška @ 2008 07 25, 12:16)
Pastebėjau, kad man geriausias taupymas - kai kurį laiką paskaičiuoji visas išlaidas ir juodu ant balto užrašai. Rašiau diplominį, susijusį su namų ūkiais, tai pusmetį užrašinėjau kiekvieną išlaidėlę, na ir pamačiau paveiklsiuką, kuris nedžiugina. Daug yra išleidžiama nienkiekiams, daug ką galima pigiau įsigyti turguje (čia aš apie maistą), kai ką vertėtų pirkti didesniais kiekiais ir pigiau. Pvz., maistą katėms pirkdavau po mažą maišiuką, kas gaudavosi apie 25 Lt už kg. Dabar perku 10 kg maišą ilgam laikui, moku apie 17 Lt už kg.

Didelė pakuotė visada labiau apsimoka drinks_cheers.gif Turguje išties pigiau, bet aš niekada ten neperku mėsos, nes bijau ir nėra tiek laiko, kad būtų galima apvažiuoti ir parduotuves, ir turgų... o laikas irgi brangus ax.gif Dėl niekniekių, tai jų labai sumažėja, kai apsipirkinėjama tiksliai pagal sąrašą ir ilgesniam laikui bigsmile.gif Nes kasdien einant į parduotuvę labai vilioja ant takos išdėti niekniekiai ir akcijos atrakcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 24, 21:12)
Kaip aš sakau "skauda" pripažinti, bet maisto kainos auga greičiau nei grybai miške... Taupyti šitoj srity nesinori, nes per taupymus galima sveikatą "padėti"  tada vaistai savo dalies pareikalaus... Kažkaip dabar pagalvojau, kad gerai kol dar dviese gyvenam, nes su vaiku tai iš viso jokie taupymai maisto pirkime negalios... Čia išankstinė tokia nuostata, kad nuo vaikystės reikia stengtis kiek įmanoma sveikai valgyti .

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Vaikui isvis nepritaupysi doh.gif Net reikalingiausi dalykai bet islaidavimu labai isplonina pinigine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 25, 14:24)
Didelė pakuotė visada labiau apsimoka  drinks_cheers.gif  Turguje išties pigiau, bet aš niekada ten neperku mėsos, nes bijau ir nėra tiek laiko, kad būtų galima apvažiuoti ir parduotuves, ir turgų... o laikas irgi brangus  ax.gif  Dėl niekniekių, tai jų labai sumažėja, kai apsipirkinėjama tiksliai pagal sąrašą ir ilgesniam laikui  bigsmile.gif  Nes kasdien einant į parduotuvę labai vilioja ant takos išdėti niekniekiai ir akcijos atrakcijos  lotuliukas.gif

Ugdausi ir aš apsipirkinėjimą su sąrašiuku. Tada eini tik ten kur reikia. Nes jei mintinai tik suki produktų sąrašiuką tai tuoj žiūrėk ir krepšys pilnas...
Atsakyti