QUOTE(aige @ 2008 07 15, 20:58)
Aš perku sau , vaikams ir vyrui pigiau nei LT parduotuvėse net per išpardavimus kai kada pigiau nei skuduryne.
Aš pradėjau ir daiktus, žaislus pirkti ebay, nes nueinu retkarčiais į parduotuvę, pasižiūriu į kainas, net negera darosi, kai pagalvoju, kad už tą pačią sumą parisiųsti net kelias prekes galiu
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 19, 14:23)
Pasekiau savo islaidas jei 3 ir 4 menesius 2 asmenism (sau ir vaikui) maistui isleidau nuo 350 iki 400 tai jau 5 ir 6 vos tilpau i 500. Dabar tik pastebejau kad kainos stipria isaugo. O taip na viena pabrngo kita preke ir pabrango, bet kazkaip nesijaute, o kai pasiziurejau konkreciai tai kosmaras.
išties labai pabrango, bet Jūs ir taip labai šauniai laikotės ir nedaug išleidžiat
QUOTE(kristiorlov @ 2008 07 21, 13:29)
nu nežinau,neekonomiški jų produktai ,kainos per didelės aš konkrečiai skaičiavau tai mūsų šeimai jie o dar norai prakišt tai ko man nereik už brangiau..
Čia gal priklauso nuo to, kaip vartojama

Man tai labai apsimoka- kai kurios prekės pirktos prieš tris-keturis metus ir dar nesibaigė
QUOTE(Miaška @ 2008 07 25, 12:16)
Pastebėjau, kad man geriausias taupymas - kai kurį laiką paskaičiuoji visas išlaidas ir juodu ant balto užrašai. Rašiau diplominį, susijusį su namų ūkiais, tai pusmetį užrašinėjau kiekvieną išlaidėlę, na ir pamačiau paveiklsiuką, kuris nedžiugina. Daug yra išleidžiama nienkiekiams, daug ką galima pigiau įsigyti turguje (čia aš apie maistą), kai ką vertėtų pirkti didesniais kiekiais ir pigiau. Pvz., maistą katėms pirkdavau po mažą maišiuką, kas gaudavosi apie 25 Lt už kg. Dabar perku 10 kg maišą ilgam laikui, moku apie 17 Lt už kg.
Didelė pakuotė visada labiau apsimoka

Turguje išties pigiau, bet aš niekada ten neperku mėsos, nes bijau ir nėra tiek laiko, kad būtų galima apvažiuoti ir parduotuves, ir turgų... o laikas irgi brangus

Dėl niekniekių, tai jų labai sumažėja, kai apsipirkinėjama tiksliai pagal sąrašą ir ilgesniam laikui

Nes kasdien einant į parduotuvę labai vilioja ant takos išdėti niekniekiai ir akcijos atrakcijos