Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

QUOTE(Will @ 2008 07 25, 14:24)
Čia gal priklauso nuo to, kaip vartojama  g.gif  Man tai labai apsimoka- kai kurios prekės pirktos prieš tris-keturis metus ir dar nesibaigė  bigsmile.gif

ir kokios cia prekes? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 25, 21:34)

Aš kažkaip irgi kai parašiau atsakymą tai pagalvojau... Ką galima tiek laiko normaliai naudojant nesunaudoti...
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 25, 21:34)

amway

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 25, 21:40)
Aš kažkaip irgi kai parašiau atsakymą tai pagalvojau... Ką galima tiek laiko normaliai naudojant nesunaudoti...

na, pvz loc pagal visą sąrašą, kur visiems gyvenimo atvejams tinka doh.gif tai nenaudoju, išsitraukiu tik kartais ir truputuką pilu ax.gif virtuvės loc'as irgi tarnauja apie porą metų, nes man jo labai nedaug pakanka, kad nusivalyčiau reikiamus paviršius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 25, 22:21)
amway
na, pvz loc pagal visą sąrašą, kur visiems gyvenimo atvejams tinka  doh.gif  tai nenaudoju, išsitraukiu tik kartais ir truputuką pilu  ax.gif virtuvės loc'as irgi tarnauja apie porą metų, nes man jo labai nedaug pakanka, kad nusivalyčiau reikiamus paviršius  ax.gif

ManLOC pakankamai greitai naudojasi, na su 1banke jau antri metai valau, bet aš jį visur naudoju kur tik jis tinkamas... Dėl virtuvės ir kitų specialių LOC valiklių tai irgi normalu tiek laiko naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 25, 14:24)
Turguje išties pigiau, bet aš niekada ten neperku mėsos, nes bijau ir nėra tiek laiko, kad būtų galima apvažiuoti ir parduotuves, ir turgų... o laikas irgi brangus  ax.gif  Dėl niekniekių, tai jų labai sumažėja, kai apsipirkinėjama tiksliai pagal sąrašą ir ilgesniam laikui  bigsmile.gif  Nes kasdien einant į parduotuvę labai vilioja ant takos išdėti niekniekiai ir akcijos atrakcijos  lotuliukas.gif

Čia turiu pliųusą, nes gyvenu šalia turgaus, nieko nereiškia atsikelti anksčiau ir dar prieš darbą nulėkti apsipirkti, tik va - tingisi... doh.gif Per tiek metų jau pažįstu ir pardavėjus, pas kuriuos nuolat perku mėsą, vaisius, rūbus, gaunu nuolaidų... ax.gif

O sąrašas parduotuvėje padeda tik tada, jei einu viena, jei kartu išsiruošia ir kuri dukra - greitai pirkinių krepšys pasipildo visokiais smulkiais šudeliukais po litą ir pan., vat sumoje ir susirenka.

Šiaip tai rimtai svarstau apie apsipirkimą savaitei, tik reikia su dukromis aptarti sąrašą, suplanuoti, na, tas nebus lengva, bet gal kada susitarsim bent jau tokį eksperimentą padaryti, juk taupome ir pirmai mūsų kelionei, ir buto remontui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 26, 18:52)
Čia turiu pliųusą, nes gyvenu šalia turgaus...
---------
O sąrašas parduotuvėje padeda tik tada, jei einu viena, jei kartu išsiruošia ir kuri dukra - greitai pirkinių krepšys pasipildo visokiais smulkiais šudeliukais po litą ir pan., vat sumoje ir susirenka.

Šiaip tai rimtai svarstau apie apsipirkimą savaitei, tik reikia su dukromis aptarti sąrašą, suplanuoti, na, tas nebus lengva, bet gal kada susitarsim bent jau tokį eksperimentą padaryti, juk taupome ir pirmai mūsų kelionei, ir buto remontui smile.gif

tuomet išties labai patogu thumbup.gif
----------
Apsipirkinėti su vaikais sunkiau , mes savaitinių apsipirkinėjimų praktiką įsivedėm dar tada, kai vaikų nebuvo, bet patys mėgdavom "ko nors skaniai" prisipirkti lotuliukas.gif Pastebėjau, kad dažnai būna, kad nusiperkam, o namie nė neprisimenam doh.gif Tai pirmomis savaitinio apsipirkimo savaitėmis darydavom taip- į sąrašą įtraukdavom bent keletą dalykų iš serijos "ko nors skanaus", ilgainiui tų skanumynų reikėjo vis mažiau, nes jų kažkaip likdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man su tais savaitiniais apsipirkimais kazkaip sunku. Vistiek ko tai prireikia ir begu arba vaika siunciu. O blogiau yra kai pasiziurei isaldytuva ir kas nors jau su pasibaigusiu galiojimu arba pelesiu apsitraukes... Nesu as is tu kad pavalgius dar saldytuva varstyti ir pries einant miegoti gerti puodus arbatios ir su kuo nors skanaus. Tai man patogiau kai reikia ko lekti pirkti, tada konkreciai ka perku.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 07 28, 11:32)
Tai pirmomis savaitinio apsipirkimo savaitėmis darydavom taip- į sąrašą įtraukdavom bent keletą dalykų iš serijos "ko nors skanaus", ilgainiui tų skanumynų reikėjo vis mažiau, nes jų kažkaip likdavo  lotuliukas.gif

Čia gera mintis, prisiminsiu rolleyes.gif

Tik dabar pagalvojau apie dar vieną minusą savaitiniam apsipirkimui: tam būtinai reikalingas automobilis, kaži ar partempčiau rankose pirkinius savaitei.. g.gif
Atsakyti
kazkaip pasijutai labai gerai begyvenanti, net geda pasidare, kad nesuku galvos kiek maistui ar rubams isleidziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 07 28, 12:38)
kazkaip pasijutai labai gerai begyvenanti, net geda pasidare, kad nesuku galvos kiek maistui ar rubams isleidziu  ax.gif

Nereikia blogai gyventi kad galvotum apie išlaidas. ax.gif Aš manau, kad protingai planuoti pinigus ir laiką turi mokėti kiekvienas žmogus. Kaip suprantu apie tai ir kalbame šioje temoje, kaip sėkmingai racionaliai apsipirkti smile.gif
Atsakyti
kazkaip nemanau, kad is gero gyvenimo zmones iesko akciju ir pigesniu prekiu... nors gal ir klystu, juk visokiu zmoniu yra g.gif
Atsakyti
Pritariu dirty_kiss.Apie išlaidas galvoti reikia, bent aš jas stengiuosi planuot.Nemanau, kad esu vargšė, bet statomės namą, o tai suryja laaabaaai daug pinigėlių.Valgom ir dabar gerai, bet jau ne taip išlaidaujam kaip ankščiau...Todėl ir užklydau čia pas jus 4u.gif
Atsakyti