Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(cudo @ 2008 10 14, 22:48)
Ne noriu naujous tiemos tai noriu paklaust cia :Chiromante ,ataner ir kitos, ka manot ?jai burejos gali pranasaut iki 2-5 metu,ar jos gali patvirtint pranesistes VANGOS kad 2010m bus karas  g.gif  IR ka jus manot ar bus karas? blush2.gif

Cudo,tokia tema jau yra-vadinasi "ar tikite pranasystemis". I tavo klausima galiu vienareiksmiskai atsakyti-Lietuvoje bureju lygis yra pakankamai zemas (labai atsiprasau gerbeju) ir kalbeti apie Vangos ar kitu didziuju aiskiaregiu pranasysciu patvirtinima tiesiog graudziai juokinga....Uztenka pasiziureti "ekstrasensu musius" ir suprasit apie ka as kalbu....Beje,tos pacios pranasystes pripaisomos tiek Vangai tiek Nostradamusui.Apie pastaraji skaiciau,kad po 1978 metu jo pranasysciu tikslumas labai stipriai krito.....As manau,kad ju ivardintas pasaulinis karas tures visai kita forma....Rytai nuo pat pradziu ejo dvasingumo keliu,o vakarai pasuko materializmo keliu-cia ir bus susinaikinimas-del cento brolis broliui gerkle pjauna.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 10 14, 15:21)
...ir su uzkulisiais esu artimai susipazinus biggrin.gif Istiesu tai man jokio skirtumo kas kaip buria ir buriasi.Siaip tai vis pasizadu nelysti i diskusijas,bet kartas nuo karto neislaikau biggrin.gif (nezinau,kodel jos taip daro,bet manau,jog puikiai zino,kad 5 metams burti daugiau nei neefektyvu.Zinoma yra zmoniu,kurie labai tiesiai,tikslingai ir be "posukiu" keliauja savo gyvenimo keliu,-tokiu atveju prognozes gaunasi tikslios....bet prie siuolaikiniu tempu ar daug tokiu zmoniu yra-gyvenimas kaip ant vulkano...)

as nesigilinu, tiesiog is asmenines patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif As zinau kad ira toke tiema,no..buvo idomu kas jus apie tai mastot,ir burejas.Idomu ka Palmira apie tai masto,no kaip suzinot g.gif Karo as tikrai 10000 proc.nenoriu schmoll.gif As noriu anuku dar pasupt savo rankose. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(temide @ 2008 07 16, 08:52)
negirdėta...

Bureja Janina Jonavoje smile.gif 87784411.tris kartus buvau,bet visus tris kartus bveik neneusigrybavo thumbup.gif . Eisiu dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrita @ 2008 10 18, 01:35)
Bureja Janina Jonavoje  smile.gif  87784411.tris kartus buvau,bet visus tris kartus bveik neneusigrybavo  thumbup.gif . Eisiu dar  rolleyes.gif

Pas mane kelis bendradarbes buvo,ir ... neko tik sako kad 60% pataiko.

Ir dar apie pranesistes,kad burejas tik 1-2 metam i preki buria g.gif visi ar ne ?
Atsakyti
na as buvus pas zinaida,bet DAUGIAU neiciau pas ja ir niekam nerekomenduociau. Teisybes gal 10 proc.
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2008 10 19, 23:31)
na as buvus pas zinaida,bet DAUGIAU neiciau pas ja ir niekam nerekomenduociau. Teisybes gal 10 proc.

bigsmile.gif O man 95 %pataike,ir vel eisiu.
REIKE rasti savo bureja.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 10 19, 22:36)
bigsmile.gif O man 95 %pataike,ir vel eisiu.
REIKE rasti savo bureja.

O issipilde kas nors po jos burimo?
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2008 10 19, 22:31)

Man beveik viskas atitiko ir per tuos metus, kai buvau, daug kas išsipildė. Praktiškai viskas, kas ir turėjo per tiek laiko. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 20 spalio 2008 - 10:47
QUOTE(lelli @ 2008 10 20, 12:11)
O issipilde kas nors po jos burimo?

bigsmile.gif TAIP.Ir vagiste ir abgavistes ir netikete zinia apie mirti. Sake darei remonta saugokes meistru abgaus blink.gif nu vieni ne abgavo o artimi meistrai doh.gif dar kaip.(net pagalvot negalejau kad artimi meistrai ir s... padaris)
Atsakyti
gal kas nors galėtumėt atsiūsti zinaidos telefoniuką? ačiū
Atsakyti
nesuprasi viena karta pati geriausia bureja ,kita jau sako negera..
Atsakyti