Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Klausyk ,vežkis greičiau fotiką iš Anytos lotuliukas.gif nu kam jai reikia. mirksiukas.gif Sakyk vaikus reik fotografuot,auga greitai. mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 12, 07:20)
Klausyk ,vežkis greičiau fotiką iš Anytos lotuliukas.gif nu kam jai reikia. mirksiukas.gif Sakyk vaikus reik fotografuot,auga greitai. mirksiukas.gif  ax.gif

tai va kazkaip vis nedavaziuojam iki tevu reiks siandien konkreciai matyt nuvaziuot g.gif
o dabar dar kazkaip ir fotkint nelabai yra ka, dar tik po viena zieduka kelios isskleidusios ir tiek g.gif

klausykit mano miniuke Petite Blarney , jau zieduku pumpuriukai buvo ir kazkodel apstojo augti ir tie pumpuriukai kaip ir dziut pradejo g.gif na kazkaip vietoj stovi doh.gif
laistau, saikingai kaip ir visas g.gif o gal koks puvnukas gali but isimetes g.gif gal man ja persodinti g.gif tiesa kartais rasdavau ant dugno vandens (ji i puodeli istatyta), tai gal tos dregmes ir per daug g.gif bet dugno vazonelio apacia nesiekia schmoll.gif na nemirko vandeny g.gif net nzn mastau.gif
Atsakyti
Noreciau sudalyvauti sanpaulininkiu susitikime. Prasau itraukti mane i sarasa smile.gif
Atsakyti
ziv prašom.. 4u.gif Laukiaml. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmą kartą žydi 'Grape Punch' user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 12, 13:40)
Pirmą kartą žydi 'Grape Punch'

Wow kaip įspūdingai atrodo.. Tikra vynuogytė wub.gif
Ir aš tokios norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 12, 14:40)

thumbup.gif kokia spalva sodri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 12, 14:40)

O jau grožis koks bigsmile.gif wub.gif

topsecret.gif Pas mane Amūr žiedukus krauna wub.gif
Atsakyti
Natūroje 'Grape Punch' spalva dar tamsesnė. Gavau vaikutį dovanų žiemą. Jeigu toliau seksis auginti (girdėjau, šios veislės sanpaulijos greitai pasigauna puvinį, tad stengiuosi lieti labai šykščiai), norinčioms taip pat galėsiu padovanoti lapuką ar vaikutį ax.gif

Pigalica, pas mane 'Amūr' jau irgi su žiedukais, nekantriai laukiu pirmojo žydėjimo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 12 birželio 2008 - 14:24
Ziv, susitikime laukiami visi! Ir karštai smile.gif

Aušra, labai rafinuota Tavo sanpaulijos spalva, aristokratiška 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaitės, pirksiu lapą arba vaikiuką "Rainbow's Black Frost"
Gal kas turit? notworthy.gif
Jos aprašymas
Stambūs, pusiau pilnaviduriai tamsiai purpuriniai-juodi žiedai su baltu gofruotu apvadu. Lapai tamsiai žali.

Jos nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif AVSA nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
Nors inete mačiau visai kitas nuotraukas, ten gėlės labiau violetinės ir be baltų kraštų mastau.gif viena iš matytų nuotraukų net aprašymo neatitinka doh.gif
Atsakyti
Jo, Pigalica, ir aš pastebėjau, kad kai kuriuose baltarusiškuose ir ukrainietiškuose saituose ne tokios nuotraukos sudėtos.
Atsakyti