Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 19, 15:26)
Aina tai gal ten Irish Iridescen  blush2.gifg.gif sesutės

bingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 18, 12:08)
Aš dar apie tą susitikimą - pamoką noriu paklausti. Ką ten reikia turėti? Kaip jūs darėt praeitą kartą? Pvz. kažkokių vazonėlių ar indelių, žemių ir kitų priedų ir t.t. kiekviena sau atsinešė, ar pirkot bendrai?

Citata iš susitikimo - pamokos organizatorės Blindės NN iš RS (toms, kas ten nesilanko tongue.gif ) žinutės:
"Po ilgo savaitgalio jau norėčiau sulaukti atsiliepimų apie Jūsų apsisprendimą dalyvauti susitikime/pamokoje.Galite rašyti forume,galite į AŽ,kaip kam patogiau.
Patvirtinimo lauksiu iki 28 dienos.
Vazonėlių ir žemių neštis nereikia.Atsineškite ,jei turite,ką atskyrinėti, ką norėsite keistis ar dovanoti.
Primenu,kad kviečiame visus:patyrusius augintojus,pradedančius ,norinčius auginti.Laukiami esate visi. Mus sieja bendras pomėgis,tegul jis ir jungia mus.
Patikslinusi paskutines detales,kitą savaitę parašysiu ,kur vyks susitikimas ir kaip atvykti."
Tegul ta "registracija" nieko neišgąsdina, ji reikalinga tik tam, kad būtų aišku, kiek pagalbinių priemonių reikia. Taigi, jei nesate prisiregistravę RS, ne bėda, rašykite į SM arba man į AŽ (Blindė SM nedalyvauja). Nepykite, jei neatsakinėsiu - rytoj išvažiuoju į St. Peterburgą, grįšiu ketvirtadienį. Beje, tuo metu ten kaip tik vyks sanpaulijų paroda, jei pavyks, apsilankysiu.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 21:20)

Na jei ne seselę, tai lapukų porą man skoloj blush2.gif mirksiukas.gif Aukit gražiai tik. drinks_cheers.gif

O žinai kodėl atspėjau, ax.gif Nes tai mano svajonė, buvau nusipirkus vaiką... ir per žiemą prateriojau, labai sunkiai augo. doh.gif g.gif Supratau viena, kad prieš žiemą pirkau, o vaikiukas iš po lempų buvo , kad ir gražus ,bet matyt neprisitaikė mano "kreizi" namučiuose. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 19 birželio 2008 - 21:40
http://www.senpolia....id_ukrsel_sel=6
http://www.violaclub...g..._sel&id=all
Čia galite pasižiūrėti nuostabių (bent jau man) PC serijos (Svetlanos Repkinos selekcijos) sanpaulijų. Ddideli dalis jų - mano svajonių sąraše. Dar nė vienos neturiu (nors galbūt greitai auginsiu), tad neaišku, kaip jos "elgsis" augdamos, sendamos, ar keisis iš kartos į kartą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 20 birželio 2008 - 08:40
QUOTE(rena @ 2008 06 19, 12:12)
tai as irgi pries tai turejau frozen in taim lapuka, bet irgi numiriojo doh.gif be palikuoniu verysad.gif ir dabar man kazkaip su juo sunkiai sekas unsure.gif

Pasirodo, Frosen in time is principo neaugi. O as jau galvojau, kas cia jai pas mane nepatinka..... ax.gif Auga sunkiai, dabar lygtais kazko minkstet pradejo. Gali but puvinys?...
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 20, 09:59)
Pasirodo, Frosen in time is principo neaugi. O as jau galvojau, kas cia jai pas mane nepatinka.....  ax.gif Auga sunkiai, dabar lygtais kazko minkstet pradejo. Gali but puvinys?...

Na, nežinau, gal tai priklauso nuo "sodinamosios medžiagos" kokybės. Pernai iš Ainos gavau Frozen in Time lapuką, jau su šaknytėmis. Labai greitai išleido du vaikučius (tik du, bet labai gražius ir stiprius). Vaikučiai greitai stiebėsi, suformavo nemažas ir taisyklingas skroteles. Vieną - gražesnę - padovanojau šešurui, o neseniai iš tos gėlytės nusignybau lapuką šaknydinimui. Maniškė Frozen in Time taip pat auga gerai ir be perstojo žydi. Dėkui Ainai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 20 birželio 2008 - 09:14
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 20, 09:31)
http://www.senpolia....id_ukrsel_sel=6
http://www.violaclub...g..._sel&id=all
Čia galite pasižiūrėti nuostabių (bent jau man) PC serijos (Svetlanos Repkinos selekcijos) sanpaulijų. Ddideli dalis jų - mano svajonių sąraše. Dar nė vienos neturiu (nors galbūt greitai auginsiu), tad neaišku, kaip jos "elgsis" augdamos, sendamos, ar keisis iš kartos į kartą...

Ausrazs ir man sios selekcininkes sanpaulijos labai labai wub.gif . Tik Lietuvoj tikriausiai dar nieks neaugina
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 20, 09:31)
Ddideli dalis jų - mano svajonių sąraše. Dar nė vienos neturiu (nors galbūt greitai auginsiu), tad neaišku, kaip jos "elgsis" augdamos, sendamos, ar keisis iš kartos į kartą...

Tikrai įdomu, gera nuoroda dėkui kad pasidalinai. mirksiukas.gif
Na o aš pasidžiaugsiu žiedukais šių veislių, kol dar žydi, nes jų žydėjimas tęsiasi jau senokai ir eina į pabaigą lotuliukas.gif
user posted image..user posted image..user posted image

Atsakyti
[quote=Močiutė Eglutė,2008 06 19, 22:40]
Tegul ta "registracija" nieko neišgąsdina, ji reikalinga tik tam, kad būtų aišku, kiek pagalbinių priemonių reikia. Taigi, jei nesate prisiregistravę RS, ne bėda, rašykite į SM arba man į AŽ (Blindė SM nedalyvauja). Nepykite, jei neatsakinėsiu

Rašykite diedukui į kaimą , vistiek neatsakys.
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2008 06 10, 21:20)

Birželio 29 d. (sekmadienį) 12 val. Vilniuje rengiamas susitikimas/ pamoka (antroji).

Susitikimo tema:
Sanpaulijų vaikučių atskyrimas. Veislių ypatumai (asmeninė patirtis).

Konkreti vieta dar bus tikslinama prieš susitikimą.

Kviečiami dalyvauti visi – buvę ir nebuvę pirmajame susitikime.

Vilnių galima pasiekti iš bet kurio Lietuvos miesto, ypač važiuojant grupelėmis  smile.gif
Dalykimės patirtimi, draugaukime, bendraukime.

Apie savo apsisprendimą dalyvauti galite pranešti forume arba į AŽ.

Močiute Eglute,atmintis šlubuoja?
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 06 20, 12:20)
Močiute Eglute,atmintis šlubuoja?

Jo, bilobilo neisgeriau blink.gif
Atsakyti
Gal yra į susitikimą važiuojančių alytiškių? Aš pati negalėsiu, bet norėčiau kelioms merginoms perduoti augaliukų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 20 birželio 2008 - 14:28
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 20, 15:28)
Gal yra į susitikimą važiuojančių alytiškių? Aš pati negalėsiu, bet norėčiau kelioms merginoms perduoti augaliukų...

O nuo Merkinės Alytus tolli? Mums šeštadienį 28d d. reikės iš stovyklos vaiką iš ten pasiimti...
Atsakyti