Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 20, 23:21)
Labas  4u.gif Pagalvojau kad neblogai bus naktipiečiams susipažinti su Deive thumbup.gif Tai lietuvaitė.Pas mane lapukas pateko lapkričio mėnesį.O čia pirmieji jauno augalo žiedai...

Gražu wub.gif Spalvytė tokia skaidri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 20, 23:21)
Labas  4u.gif Pagalvojau kad neblogai bus naktipiečiams susipažinti su Deive thumbup.gif Tai lietuvaitė.Pas mane lapukas pateko lapkričio mėnesį.O čia pirmieji jauno augalo žiedai...

greituole, mano Deive dar ne tokia greita, o vat Labas rytas, tai jau irgi prie zydejimo, vaikiukas balandzio men atskirtas nuo mamos ax.gif
Atsakyti
4u.gif Pritariu, kad sampaulijos labai grazios gelytes. va as negaliu pro jas ramiai praeiti parduotuveje, tokiu graziu ziedu doh.gif vis pagalvoju, kam pirkti jei gali ir pati uzsiauginti ax.gif tai po lapeli nusignybiu g.gif ,bet kazko jos nenori prigyti pas mane. Gal is desimt lapeliu dabar jau auga pas mane tik trys, kiti neprigijo verysad.gif Dabar lauksiu ziedeliu, nes nezinau pati kokios auga blush2.gif
Atsakyti
Rimule, liuks naktipiečių porcija, gražuolė Deivė, taip gražiai išaugina, pagarba šeimininkei. thumbup.gif

QUOTE(simson @ 2008 06 21, 00:06)
  doh.gif  vis pagalvoju, kam pirkti jei gali ir pati uzsiauginti  ax.gif  tai po lapeli nusignybiu  g.gif 

Pagalvok jei pro gėlytes tokių gnaibytojų daugiau praeina, kas iš jų atlieka, kaip tam kuris nusiperka, parsineša namo , apžiūri, o gėlytė visa "apgnaibyta" . g.gif
Atsakyti
biggrin.gif Taip nugnybiau, bet tik is apacios ir tikrai gelyte nenukencia tongue.gif Juk jos dauginamos lapukais, tai ko cia burnojat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 20 birželio 2008 - 23:22
Neburnoju, bet savo nuomonę išsakau, nes tikrai jas auginančios žinome ką reiškia išauginti gėlyte teisinga, simetriška skrotele. Kartais ir vienas lapukas nuskintas nežinant iš kur , sugadina vias augalo gražumą.
Pykti tikrai nereikia, nori auginti sanpaulijų nebėda, visada turime ko pasiūlyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
tongue.gif nepyklstu, bet as Svedijoje gyvenu ir gelyciu kainos cia kartais sokiruoja, tai bandau prasimanyti pati blush2.gif o kartais randu ir komposte ismestas nepriziuretas tai tenka priglausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip tu toli 4u.gif , sveika užsukusi pas mus, gal aš per grieštai pakomentavau tavo žinutę, atsiprašau. 4u.gif
Gėlytes priglausti geras dalykas! thumbup.gif
Papildyta:
O kaip tu lapuką sodini iškarto ar merki kad įsišaknytų?
Atsakyti
irnesakyk.gif Uzsuksiu dazniau cia ,o kai mano sampaulijos prazys tai prizadu prodyti fotografijas biggrin.gif na i r prizadu nebegadinti ju, nes nelabai man sekasi su jom cool.gif
merkiu is kart, o kai isisaknyja sodinu, bet kartais ir vandeni nupuva kotukas arba jau pasodintas ima ir nupuva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 20 birželio 2008 - 23:49
Užsuk dažniau, mes čia visos sanpaulijų liga sregame, ir kartais bandome viena kitą "gydyti", bendraujame smagiai ir ta gėlių kalba mus suveda būrin.
Kartu auginti, džiaugtis žiedukais, augančiais jaunais augaliukais yra smagu.
O kartais iškilus klausimams, atsakymų irgi jieškome čia.
O žiedukus būtinai parodyk, ir ne tik, pasidžiaug kartu su mumis savo auginamais augaliukais.
Smalsu kokios grožybės pas jus ten parduodamos prekybos centruose, ar kur ten jų būna. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 20 birželio 2008 - 23:59
Simson.. jei gnybai lapuką ir stengeisi gėliukui nepakenkti.. tai ko gero prisignaibei apatinės eilės lapų , o jie seni ir ne visada dauginasi gerai. mirksiukas.gif
O Švedijos taisykles mes žinom.. Gėlių auginimu ten tik atvykėlės užsiima. Pačios švedkos dėl to nesirūpina, nusiperka žydinčią.. peržydi -išmeta ir naują perka.. Tokia pas juos tvarka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 21, 12:58)

O Švedijos taisykles mes žinom.. Gėlių auginimu ten tik atvykėlės užsiima. Pačios švedkos dėl to nesirūpina, nusiperka žydinčią.. peržydi -išmeta ir naują perka.. Tokia pas juos tvarka... g.gif

O jau litovcės tai gėlių mylėtojos, nė vienos nenuskriaus, nė lapo nenugnybs... nejuokinkit su savo tamsiais pasisakymais doh.gif
Atsakyti