Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Rob's Boolaroo, gavau jau žydintį augaliuką, bet šis žiedukas prasiskleidė jau pas mane. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 21, 01:32)
Neburnoju, bet savo nuomonę išsakau, nes tikrai jas auginančios žinome  ką reiškia išauginti gėlyte teisinga, simetriška skrotele. Kartais ir vienas lapukas nuskintas  nežinant iš kur , sugadina vias augalo gražumą.

taip, todel skinti gali tik ismanancios new_russian.gif nors bendrai, a koks skirtumas, jei gele ne tavo schmoll.gif
Atsakyti
Sigute gražių žiedųsulaukei. mirksiukas.gif
Nataliuk pas mane pražydo Tavosios EK-Dikaja Orchideja sesė.Dieną patikrinsiu ar visi žiedai pilnaviduriai. bigsmile.gif Turiu savosios pilnavidurės pažastukų.. bus baisiai įdomu sulaukt jų pražystant ..įdomu ar pilnaviduriai bus..
Beje žiedas atrodo dar paaugo. thumbup.gif
Atsakyti
stai ir mano sio ryto grazuolytes wub.gif :

Rob's Sarsparilla
user posted image

Ode To Beauty
user posted image

Special Treat
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 23, 01:07)
Sigute gražių žiedų sulaukei. mirksiukas.gif

Negražių sanpaulijų žiedų nebūna, būna tik išrankios jų šeimininkės ! lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai jie vieni už kitus gražesni, žiūrint į žydinčią palangę taip smagu darosi, spalvų įvairovė didelė šiuo metu žydinčių.
Mano viena nuolatinė sanpaulijų lankytoja (kaimynė) nenustoja stebėtis jomis ir vis kartoja jog jei ne mano auginamos grožybės, tai sanpaulija jai ir liktų ta mėlyna žibutė. bigsmile.gif
Pink Sensacion bekaitaliojanti spalvą !

user posted image

Aina smagu džiaugtis žiedukais drauge. thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 23, 01:07)
Sigute gražių žiedųsulaukei. mirksiukas.gif
Nataliuk  pas mane pražydo Tavosios  EK-Dikaja Orchideja  sesė.Dieną patikrinsiu ar visi žiedai pilnaviduriai. bigsmile.gif Turiu savosios pilnavidurės pažastukų.. bus baisiai įdomu sulaukt jų pražystant ..įdomu ar pilnaviduriai bus..
Beje žiedas atrodo dar paaugo. thumbup.gif

Pas mane pora zieduku pilnaviduriai buvo biggrin.gif o as per nezinojima, pagalvojau kad sergantis lotuliukas.gif O ziedu didis istiesu stebina blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 23, 11:57)
Negražių sanpaulijų žiedų nebūna, būna tik išrankios jų šeimininkės !  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet jau kada geliuku daug pasidaro, o dar norisi , reik kazka sugalvoti biggrin.gif as sumasciau kad dabar turesiu tik rusiskas veisles wub.gif wub.gif wub.gif nes dar ir orchidejom susirgau, jau 4 turiu ir dar nooooooooooriu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
vyras pavydi doh.gif sako kad jam tiek demesio butu, kad savo salotom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukas: 23 birželio 2008 - 12:26
Su Joninių švente!!!
Ar mūsų tarpe yra Jonų ar Janinų .
Gal pavyko rati tą vienintėlį žieduką papartyne. lotuliukas.gif

user posted image.. user posted image

Ness' too much pizzas žiedukai Jonams!!!
Atsakyti
Visas su švente 4u.gif ,
Jetus, kokie nuostabūs žiedai Pink Sensacion wub.gif
Pas visas labai tvarkingai ratu lapeliai išsidėste, kaip jums čia gaunasi taip suformuoti? Ir kada jau reiktų pradėti nereikalingus lapelius skabyti? Aš pasukioju vazonėlį, bet vistiek, vienoje kurioje pusėje būna tankiau..
P.s. Paklausiau l. nedrąsiai, tikiuosi supratot, apie ką aš, gal kokių gudrybių yra smile.gif, pasidalinkite prašau smile.gif
Atsakyti
O aš vėl fotografu dirbau ax.gif Auksines svajos sanpaulijos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabūs žiedai, superinė fotografė thumbup.gif Lieka tik gėrėtis ir baltai pavydėti šitokio gebėjimo fotografuoti...
Atsakyti
labai grazios gelytes wub.gif wub.gif

maniske Misty Cloud atvesus orams ateina i prota, treciasis ziedelis zydi jau daug panasiau i veisle nei pirmi du thumbup.gif
Atsakyti
stai kokia ji siandien Misty Cloud ax.gif

user posted image
Atsakyti