QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 21, 01:32)
Neburnoju, bet savo nuomonę išsakau, nes tikrai jas auginančios žinome ką reiškia išauginti gėlyte teisinga, simetriška skrotele. Kartais ir vienas lapukas nuskintas nežinant iš kur , sugadina vias augalo gražumą.
taip, todel skinti gali tik ismanancios
Sigute gražių žiedųsulaukei.
Nataliuk pas mane pražydo Tavosios EK-Dikaja Orchideja sesė.Dieną patikrinsiu ar visi žiedai pilnaviduriai.
Turiu savosios pilnavidurės pažastukų.. bus baisiai įdomu sulaukt jų pražystant ..įdomu ar pilnaviduriai bus..
Beje žiedas atrodo dar paaugo.
Nataliuk pas mane pražydo Tavosios EK-Dikaja Orchideja sesė.Dieną patikrinsiu ar visi žiedai pilnaviduriai.
stai ir mano sio ryto grazuolytes
:
Rob's Sarsparilla

Ode To Beauty

Special Treat
Rob's Sarsparilla

Ode To Beauty

Special Treat
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 23, 01:07)
Sigute gražių žiedų sulaukei.
Negražių sanpaulijų žiedų nebūna, būna tik išrankios jų šeimininkės !
O jei rimtai, tai jie vieni už kitus gražesni, žiūrint į žydinčią palangę taip smagu darosi, spalvų įvairovė didelė šiuo metu žydinčių.
Mano viena nuolatinė sanpaulijų lankytoja (kaimynė) nenustoja stebėtis jomis ir vis kartoja jog jei ne mano auginamos grožybės, tai sanpaulija jai ir liktų ta mėlyna žibutė.
Pink Sensacion bekaitaliojanti spalvą !

Aina smagu džiaugtis žiedukais drauge.
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 23, 01:07)
Sigute gražių žiedųsulaukei.
Turiu savosios pilnavidurės pažastukų.. bus baisiai įdomu sulaukt jų pražystant ..įdomu ar pilnaviduriai bus..
Pas mane pora zieduku pilnaviduriai buvo
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 23, 11:57)
Negražių sanpaulijų žiedų nebūna, būna tik išrankios jų šeimininkės !
bet jau kada geliuku daug pasidaro, o dar norisi , reik kazka sugalvoti
vyras pavydi
Visas su švente
,
Jetus, kokie nuostabūs žiedai Pink Sensacion
Pas visas labai tvarkingai ratu lapeliai išsidėste, kaip jums čia gaunasi taip suformuoti? Ir kada jau reiktų pradėti nereikalingus lapelius skabyti? Aš pasukioju vazonėlį, bet vistiek, vienoje kurioje pusėje būna tankiau..
P.s. Paklausiau l. nedrąsiai, tikiuosi supratot, apie ką aš, gal kokių gudrybių yra
, pasidalinkite prašau
Jetus, kokie nuostabūs žiedai Pink Sensacion
Pas visas labai tvarkingai ratu lapeliai išsidėste, kaip jums čia gaunasi taip suformuoti? Ir kada jau reiktų pradėti nereikalingus lapelius skabyti? Aš pasukioju vazonėlį, bet vistiek, vienoje kurioje pusėje būna tankiau..
P.s. Paklausiau l. nedrąsiai, tikiuosi supratot, apie ką aš, gal kokių gudrybių yra
O aš vėl fotografu dirbau
Auksines svajos sanpaulijos

Nuostabūs žiedai, superinė fotografė
Lieka tik gėrėtis ir baltai pavydėti šitokio gebėjimo fotografuoti...
labai grazios gelytes
maniske Misty Cloud atvesus orams ateina i prota, treciasis ziedelis zydi jau daug panasiau i veisle nei pirmi du
maniske Misty Cloud atvesus orams ateina i prota, treciasis ziedelis zydi jau daug panasiau i veisle nei pirmi du
stai kokia ji siandien Misty Cloud