Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

kokios grazios jusu visu gelytes thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 22 birželio 2008 - 11:26
Rodau savo pirma veislinukes ziedeli (pirmas blynas) >> Dekoju Sigutei uz sita grozi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 22 birželio 2008 - 11:35
Na, labai simpatiškas žiedukas bigsmile.gif Gal tai 'Faded Denim'?
Atsakyti
Pagal lapus spėčiau,kad "Volšebnye sny" tongue.gif
Atsakyti
Va kad uzmirsau kokia veisle doh.gif doh.gif doh.gif bet jei neklystu, pagal jaunutes foto, tai faded denim... Jei klystu, pataisykit blush2.gif
Papildyta:
Dar parodysiu, ka isgelbejau nuo mirties ax.gif uz 40 ct pirkau kazkada, dabar pradeda ziedeliais dziuginti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 22 birželio 2008 - 12:06
QUOTE(anestute @ 2008 06 22, 12:34)
Rodau savo pirma  veislinukes ziedeli (pirmas blynas).

Smagu matyti kaip iš tikrai "kūdikiškų" daigiukų tu kantriai išpopinai tokį gražų augalą , sulaukei žiedukų, o svarbiausiai nepamiršai pasidžiaugti, pasirodyti. thumbup.gif
Radau užrašuose kad tau siunčiau 4 sanpaulytes ir klivijukę. mirksiukas.gif Tarp jų buvo ir Valšebnye Sny ir Faded Denim lotuliukas.gif .
Man tai nelabai aiški foto kad tiksliai galėčiau pasakyti kuri iš jų yra , bet lapukų krašteliai tai panašesni į Valšebnye Sny, o žiedukas apšviestas blykstės doh.gif .
Apžiūrėk kitas kurių yra pavadinimai, ką rasi? Arba nufografuok dar kartelį abi greta. g.gif O pavadinimus reikia labai saugoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 22 birželio 2008 - 12:37
Manau cia tikrai faded denim, paziurejau pagal senaja foto. kitos dar nezydi tongue.gif
Va kad ziopla buvau ir persodindama, nepersirasiau pavadinimu. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane žydi abi "senikės motulės", augaliukai jau seni, turiu jiems pamainą pasidauginus, bet žydi jauniklėms nenusileidžia nė kiek, nesvarbu kad skrotelės nebegražios išsikraipę, išstypę lapukai. Kol žydi džiaugiuosi. Palyginimui abi šalia.
Pirma VS, antra FD mažai kuo skiriasi. g.gif bet tik iš foto, realiai tai labai skirtingos .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 20, 23:21)
Labas  4u.gif Pagalvojau kad neblogai bus naktipiečiams susipažinti su Deive thumbup.gif Tai lietuvaitė.Pas mane lapukas pateko lapkričio mėnesį.O čia pirmieji jauno augalo žiedai...
user posted image
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif labai grazi tikrai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 21, 19:49)
Kelios  EK - Dikaya Orkhideya  foto. Įdomu tai ,kaip skirtingai gavosi to pačio žiedo foto.Tikroji spalva antroj nuotraukoj.
O žiedo dydis 7 cm..
user posted image
user posted image
user posted image

o maniske siek tiek kitokia g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2008 06 22, 13:36)
Manau cia tikrai faded denim, paziurejau pagal senaja foto. kitos dar nezydi  tongue.gif
Va kad ziopla buvau ir persodindama, nepersirasiau pavadinimu.  blush2.gif  4u.gif

Blogai,kad nusimetė pavadinimas doh.gif butu bent skirtingos spalvos žiedukai doh.gif ,o dabar tokios panašios,Volšebnye sny lapukai šiek tiek tamsesni ir smailesni.Na ir reikia tiksliai pavadinima indentifikuoti,negerai jei tokios su klaustuku vaikiukai ar lapukai pas kitas veislinukes auginančias patenka mirksiukas.gif
Papildyta:
Pas Rimule EK-Dikaja Orchideja labai grazi pilnavidure prazydo,pas Nataliuka pusiau pilnavidure,bet tai ta pati veisle mirksiukas.gif Foto is rusiško forumo
EK-Dikaja orchideja 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Конфетка žieduko grožį bando parodyti. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 22, 20:02)
Конфетка   žieduko grožį bando parodyti. thumbup.gif

user posted image

tikras saldainiukas wub.gif
Atsakyti