Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(kice @ 2008 06 11, 09:34)
tai sigute sumaise? wink.gif

Nieko nesumaišė Sigutė,juk aiškiai parašyta pirmoje foto antra Metelica 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 06 11, 10:10)
Oi, o kas cia paskutinej nuotraukoj per "salota"?  lotuliukas.gif

Čia berods Silverglade apples,jei gerai prisimenu blush2.gif tikra salota lotuliukas.gif ,man ji mažiausiai sanpauliją primena doh.gif Kažkaip tos garbanotosios ir keistų formų žiedais mano simpatijų neužkariavo schmoll.gif labiau įprastos formos myliu wub.gif nors paaugint tai įdomu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 11 birželio 2008 - 10:19
QUOTE(rena @ 2008 06 11, 01:32)
na bet vaizdelis wub.gif  wub.gif  wub.gif apsisisiot galima wub.gif
Aga, aš irgi kai pamačiau, tai net seilė varvėt pradėjo user posted image blush2.gif
Man tai "Bubble Gum Charm" ir "EK-сады семириады" tokios gražios wub.gif kad net silpna darosi swoon.gif
Atsakyti
Norėčiau puslapiuką pagražinti mano žydinčiomis
Maximutės
user posted image
user posted image
šitų pavadinimų nežinau
user posted image
user posted image
user posted image
Powder Keg
user posted image
ir pirmas žydėjimas Red LAtern
user posted image
Atsakyti
saldainia abai fainūs gėliukai. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sigutė nieko nesumaišė, tai nutinka labai retai! lotuliukas.gif
Ačiū Alyvuogei, Nengamo už paaiškinimą, būna kartais jog neisiskaitome žinutės turinio, bet tam ir esame mes čia, kad viena kitą papildytume, paaiškintume. thumbup.gif
Metelica ir yra metelica baltut baltutėlė!

QUOTE(Mamce @ 2008 06 11, 10:10)
Oi, o kas cia paskutinej nuotraukoj per "salota"?  lotuliukas.gif

Silverglade apples, tai ji jau įgavo visokių pravardžių, egzotas, kopūstas, salota , iš tikrųjų teisingai spėjote, jos sumaišyti neimanoma, tai mano mylimukė mirksiukas.gif , mylimukė vien todėl jog labai sunkiai aš ją prisijaukinau. Pernai prieš pat Jonines gavau mažutį vaikiuką, vos keturių lapukų, stovėjo, mastė bandė mano kantrybę, ir tik žiemai įpusėjus pasišovė augti, ir dar kaip sparčiai, šiuo metų skrotelės skersmuo 33cm, argi galima nemylėti kaip augaliukas žydi nuo balandžio pradžios! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 birželio 2008 - 15:06
Cia as neatidi smile.gif Na labai neatidi paskutinius metus - matyt nestumas ir maitinimas viena varztuka galvoje isjunge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 11, 07:44)
Rena ,o tavęs mama nepasiilgo... blush2.gif  mirksiukas.gif gal pasiilgs iki susitikimo dar...a  bigsmile.gif  g.gif

nu kad neeeeee ax.gif tongue.gif systra pas mane dabar sedi, o mama dirba, tai net vaiku netureciau kam palikti rolleyes.gif

QUOTE(saldainia @ 2008 06 11, 14:32)
Norėčiau puslapiuką pagražinti mano žydinčiomis
Maximutės

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

na as tai be zado nuo jusu grozybiu karsta.gif user posted image
Atsakyti
Klausyk rena kaip tavo gėliukai... kai dvi laistytojos..a
O aš savaitgalį Panvežin dumsiu ax.gif thumbup.gif Tiesa prieš tai dar Kaunas laukia... mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
....user posted image Silent Prayer .

Rimule, kažkada saulės prašiau- atvežei, dabar turiu prašymą atvešk lietaus. Tavo draugija miela, esi laukiama.

Panevėžietės mūsų jau nemažas pulkelis , gal yra norinčių prie kavos puoduko smagiai sanpaulijų kalba pasikalbėti. Vieta visoms žinoma ( pas mane ) o dėl laiko pasiderintume. wub.gif
Atsakyti
4u.gif tai gal panevėžietės atsilieps... sekmadienį... drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
siandien dziaugiuosi:

Irish Flirt ziedeliais smile.gif

user posted image

ir Ek - Shaxinia , kurios turiu 5 vaikiukus praaugusius, greit zydesiancius rolleyes.gif , jei kas noretumet parasykit i AZ mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 11, 17:07)
Klausyk rena kaip tavo gėliukai... kai dvi laistytojos..a

na jau ne, as prie savo gelyciu nieko neprileidziu schmoll.gif
mano geliukai po viena zieduka vis skleidzia bigsmile.gif thumbup.gif kolkas fotikas pas anyta, tai ir pafotkint neturiu su kuo ax.gif

Atsakyti