Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

aciu, tikrai nuraminot,jau galvojau kad kazka sunkaus reiks daryt. 4u.gif
Atsakyti
Birželio 29 d. (sekmadienį) 12 val. Vilniuje rengiamas susitikimas/ pamoka (antroji).

Susitikimo tema:
Sanpaulijų vaikučių atskyrimas. Veislių ypatumai (asmeninė patirtis).

Konkreti vieta dar bus tikslinama prieš susitikimą.

Kviečiami dalyvauti visi – buvę ir nebuvę pirmajame susitikime.

Vilnių galima pasiekti iš bet kurio Lietuvos miesto, ypač važiuojant grupelėmis smile.gif
Dalykimės patirtimi, draugaukime, bendraukime.

Apie savo apsisprendimą dalyvauti galite pranešti forume arba į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 06 10, 20:20)
Birželio 29 d. (sekmadienį) 12 val. Vilniuje rengiamas susitikimas/ pamoka (antroji).
Kviečiami dalyvauti visi – buvę ir nebuvę pirmajame susitikime.

O galima dalyvauti, jei neturi ką atskyrinėti? biggrin.gif
Atsakyti
jo, galima pasiekti, jei esi be kudikio ant ranku biggrin.gif
Atsakyti
Kerpena, manau, kad atiras, ką atskyrinėti biggrin.gif
Kice, kaip apmaudu, turint kūdikėlį, nedalyvauti renginyje, kuris vadinasi "Vaikučių atskyrimas"! Iš kur pati esi, kitą kartą gal merginos kur nors arčiau organizuos...
Atsakyti
man 220 km iki Vilniaus smile.gif
Kudikelis 5 men, pati maitinu ir nevairuoju - ramiai galiu namie sedet, nes islekt jokiu sansu biggrin.gif
na maxsimines atskyrineju be didesniu problemu, veisliniu - dar neteko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 10 birželio 2008 - 20:13
O kur tas 220 nuo Vilniaus... biggrin.gif
Galim ir asmeninį susitikimą suorganizuot .. ax.gif šalia kūdikio....ir vežimuko.. mašinos nebūtinos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien turėjau svečiukų, atsirado norinčių gyvai pasidžiaugti žiedukais, tad teko pasiruošti mini parodėlei thumbup.gif , visas perkilnoti. Ir žinoma neiškenčiau foto nepadariusi!

user posted image..user posted image..user posted image..user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 10, 21:42)
Šiandien turėjau svečiukų, atsirado norinčių gyvai pasidžiaugti žiedukais, tad teko pasiruošti mini parodėlei  thumbup.gif , visas perkilnoti. Ir žinoma neiškenčiau foto nepadariusi!

Pirmoje foto - metelica?
Atsakyti
Visos čia skirtingos! Pirmoje foto pirma Nikamu nie dam, antra Metelica.

PS. Mergaitės vėl aš kartojuosi, kaip ir kažkurioje temoje, būkime supratingos, cituodamos žinutes ištrinkime foto nuorodas, bei ilgas citatas, palikdamos tik svarbiąją žinutės dalį.Pritarkite man visiškai nereikalinga jog tame pat puslapyje jos kartotusi, ir net po kelias iš eilės . Susikurkime temas pačios sau mielas, lengvai skaitomas, neapkraunant forumo, ir gerbiant kitų brangų laiką, norin rasti ką tai vertingo, įdomaus.
Tai draugiškas pastebėjimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sigut thumbup.gif 4u.gif wub.gif Labai gražu...
O aš su durnu kalusimu... ax.gif Kodėl kai kurių mano sanpaulijų tokie trumpi žiedkočiai, gal kas žinot. mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sigute, o kas kitose nuotraukose?

O dėl Liucernos skelbimo, tai jo necituosiu, bet pacituosiu savo žinutę RS (toms, kas nedalyvauja tame forume):

"Turiu keletą idėjų, kurias pateikiu Jūsų teismui:
1. Atskyrinėsime tikrai ne po vieną vaikiuką, sau pasiliksime po vieną, du, o kur dėti likusius? O kaip idėja keistis atskirtais vaikiukais? Jei tokia idėja priimtina, reikėtų, kad būsimi dalyviai iš anksto paskelbtų, ką atskyrinės, kad vėliau nebūtų sumaišties. Aš pati turiu 4 Playful Spectrum vaikiukų iš ano susitikimo, du tikrai galiu atiduoti, ir Alba Regija antrą vadą vaikiukų, kurių nei vieno nereikia, bet mielai į ką nors išsikeisčiau. [vieną lapuką pažadėjau Kerpenai], jei ji dalyvaus]
2. Užsienietiškuose saituose teko matyti sanpaulijų auginimo konkursus - vienu metu pasodinami vienos veislės lapukai, po to arba 1) fotografuojama kas mėnesį ir skelbiami mėnesio nugalėtojai, arba 2) skelbiami tik vieno tarpinio etapo laimėtojai, kai pasirodo vaikučiai. Abiem atvejais laimėtojas yra tas, kas pirmas sulaukia žiedų. Dar galima konkurso tąsa - atspėti veislę. Gal ir mes galim ką nors panašaus susiorganizuoti? Juolab, kad pirmo susitikimo metu mokėmės skirtingų dauginimo būdų - kodėl nepadarius konkurso ir įvairiems būdams, sodinant tos pačios veislės lapukus? 1) atveju viskas paprasta, galim skabyti kad ir maksimutę, bet 2) atveju reikėtų prašyti, kad kas nors kokios populiarios veislės sanpauliją paaukotų, ir tai turėtų būti žmogus, kuris ne tik augaliuką paauktotų, bet ir niekam neišplepėtų, ką paaukojo...
Laukiu kritikos ir komentarų"
Taigi, laukiu kritikos ir komentarų
Atsakyti