Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(kice @ 2008 06 10, 20:24)
jo, galima pasiekti, jei esi be kudikio ant ranku biggrin.gif

Na su kūdikiuku ant rankų nei nustebinsi, nei išgązdinsi smile.gif))))
Mes mielai dalyvaujame ir su mažiasiais "dalyviukais" - jei į susitikimą ateina mamos su žindomu kūdikiu, verksniukus greitai nuramina, skanų sotų savo maistelį pasiūliusi kad ir prie bendro stalo sėdėdama wink.gif

Žinok toks mielas vaizdas toookio šeimyniško jaukumo suteikia, kad net gera širdy pasidaro. Juk mūsų didžioji dauguma - ir pačios mamos, ir net močiutės thumbup.gif

Atvažiuok! Būtinai atvažiuok.
Ką atskirti rasim, kad ir mano lentynų rezerve net ne vienas lapukas vaikais aplipęs 4u.gif Pasidalinsim draugiškai tuos dalinamus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsakau Kerpenai: dalyvauti susitikime kviečiamos visos, auginančios sanpaulijas. Ar tik besiruošiančios jas auginti, t.y. prijaučiančios.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 10, 23:46)
Kodėl kai kurių mano sanpaulijų tokie trumpi žiedkočiai,

Pas mane žiedynkočių neaugina tik viena veislė, tai Никому Не Дам , turiu kaip pavyzdį augančius 4 augalus tos veislės, auga skirtingose butuose, skirtingose sąlygose, pas mamą, sesę, draugę ir pas mane. Ir visi labai jau sunkiai augina žiedynkočius, nors jų labai daug ir visi tarp lapų, kartais ir pagalbos prireikia jiems išlysti. Tai darau išvadą kad būtent tai veislei tai būdinga, o gal tik pas mane taip "čiudijasi"
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 06 10, 23:59)
Sigute, o kas kitose nuotraukose?

Tai visi žiedukai kurie jau buvo rodyti temoje, tai pat ir sanpaulijų albumėlyje randami, tik pagal panašius atspalvius foto padariau, tad ir nebesikartojau su pavadinimais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, knatiniam laistymui substratas būtinai turi būti labai PURUS!

Pridėkite vermikulito ir agroperlito, kad labiau papurinti, ir maišykite su specialia durpe sanpaulijoms.Žemės tame mišinyje būti neturi! Kitaip bus amba - įsimes puvinys.Taip man aiškino rusų augintojai.

Apie visą technologiją - rytoj, nes nebeturiu jėgų šiandien informacijos ieškoti. Tik ji bus rusiškai...

Kerpena, tavo knato storio ir vazonėlio diametro proporcijų santykis - geras. Matomai vazonėlyje mišinys per "riebus"
Atsakyti
Jo ir nesvarbu ,kad atskyrinėt dar netit ko ..svarbu noras išmokti..susipažinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 10, 21:12)
man 220 km iki Vilniaus smile.gif

o man 250km doh.gif irgi tokia nevairuojanti ir dar priekaba 2 vaikai rolleyes.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 10, 22:42)
Šiandien turėjau svečiukų, atsirado norinčių gyvai pasidžiaugti žiedukais, tad teko pasiruošti mini parodėlei  thumbup.gif , visas perkilnoti. Ir žinoma neiškenčiau foto nepadariusi!

na bet vaizdelis wub.gif wub.gif wub.gif apsisisiot galima wub.gif

gaila, kad ne kaune (susitikimas), tikrai surizikuociau atlekt su savo mazaja priekaba, bet i vln, tai tikrai ne schmoll.gif nes maziui reikalingas pietu miegas, o ir autiku varyt pirmyn 5val., o poto dar atgal doh.gif o ir vien bilietam iseina virs 80lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 birželio 2008 - 00:33
Rena ,o tavęs mama nepasiilgo... blush2.gif mirksiukas.gif gal pasiilgs iki susitikimo dar...a bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 11 birželio 2008 - 06:44
metelica pirma? ruzava? as visa laika galvojau kad ji balta..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 birželio 2008 - 07:11
Metelica ir yra balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 10, 22:14)
Visos čia skirtingos! Pirmoje foto pirma Nikamu nie dam, antra Metelica.

PS. Mergaitės vėl aš kartojuosi, kaip ir kažkurioje temoje, būkime supratingos, cituodamos žinutes ištrinkime foto nuorodas, bei ilgas citatas, palikdamos tik svarbiąją žinutės dalį.Pritarkite man visiškai nereikalinga jog tame pat puslapyje jos kartotusi, ir net po kelias iš eilės . Susikurkime temas pačios sau mielas, lengvai skaitomas, neapkraunant forumo, ir gerbiant kitų brangų laiką, norin rasti ką tai vertingo, įdomaus.
Tai draugiškas pastebėjimas. mirksiukas.gif

tai sigute sumaise? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 10, 22:42)
Šiandien turėjau svečiukų, atsirado norinčių gyvai pasidžiaugti žiedukais, tad teko pasiruošti mini parodėlei  thumbup.gif , visas perkilnoti. Ir žinoma neiškenčiau foto nepadariusi!
user posted image

Oi, o kas cia paskutinej nuotraukoj per "salota"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 11, 09:34)
tai sigute sumaise? wink.gif

Pirmoj nuotraukytėj antroji balta sanpaulytė ir yra Metelica,aš taip supratau 4u.gif

QUOTE(Mamce @ 2008 06 11, 10:10)
Oi, o kas cia paskutinej nuotraukoj per "salota"?  lotuliukas.gif

Kokia ji man graži wub.gif wub.gif

O čia mano neveislinės sanpaulytės žydi ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 11 birželio 2008 - 09:33