Įkraunama...
Įkraunama...

Barbora

Barbora,Barborytė... wub.gif Bet vaikai šauks Barbe arba Bora... doh.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif norejau savo dukrytei,bet pusbrolio mergyte Barbora
Atsakyti
Žiūriu labai daug prieštaringų emocijų susilaukė šis vardas. Panašiai buvo ir mūsų giminėj, kai pranešėm, kad ketinam Barboros varduką duoti smile.gif Senasis giminės sparnas vos ne kryžium gulėsi, kad tik neduotumėm tokio vardo doh.gif Argumentai buvo tokie pat, kaip ir čia: senas vardas, daug senų žmonių tokiais vardais pavadinti, grubus, gali trumpinti kaip Barbė, Bora ir t.t.
O jaunimas priešingai - sakė, kad labai gražus, tiek Barbora, tiek Barborytė, tiek Barboriukas ir t.t.
Taip kad Ačiū Dievui sugebėjom pasipriešinti kitų neigiamai nuomonei, ir davėm BORBOROS varduką savo dukriukui thumbup.gif
Ir ką Jūs manot, dabar jau jis gražus VISAI giminei drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu dvi dukrytes, nei viena ne Barboros, bet vardukas, gražus wub.gif
Atsakyti
laaaaaaabai grazus vardas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gražus smile.gif
Atsakyti
O mes turim Barborytes varda vat tongue.gif ir tegul mums pavydi kasantra mergaite vardu Gabija ar Kamile nes Barboryciu nera tiek daug ax.gif ir kuo maziau ju bus tuo mumsbus smagiau rolleyes.gif
P.S. sitas vardas dar ne vieno nepaliko abejingo, reakcijos v isada sulaukiame vienokios ar kitokios, dazniausiai giria kaip labai grazu, bet kartais tiesiog nustemba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTITIA @ 2010 03 23, 14:20)
Žiūriu labai daug prieštaringų emocijų susilaukė šis vardas. Panašiai buvo ir mūsų giminėj, kai pranešėm, kad ketinam Barboros varduką duoti  smile.gif Senasis giminės sparnas vos ne kryžium gulėsi, kad tik neduotumėm tokio vardo  doh.gif Argumentai buvo tokie pat, kaip ir čia: senas vardas, daug senų žmonių tokiais vardais pavadinti, grubus, gali trumpinti kaip Barbė, Bora ir t.t.
O jaunimas priešingai - sakė, kad labai gražus, tiek Barbora, tiek Barborytė, tiek Barboriukas ir t.t.
Taip kad Ačiū Dievui sugebėjom pasipriešinti kitų neigiamai nuomonei, ir davėm BORBOROS varduką savo dukriukui  thumbup.gif
Ir ką Jūs manot, dabar jau jis gražus VISAI giminei  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

4u.gif
Mano anyta irgi buvo labai pries.. Bet dabar jau priprato, sako- grazu wub.gif , ypac, kai sulaukiam pagyru del vardo thumbup.gif
Man tai yra grazus, didingas, karaliskas, stiprios asmenybes vardas wub.gif thumbup.gif Tik neaisku, kokios tos musu ASMENYBES wub.gif uzaugs g.gif , bet bent jau varda tures grazu thumbup.gif
Mes vadinam Barboryte, Barboriuku, o dazniausiai Barbute wub.gif Mergytei jau 2-eji metukai, ji oriai sako - Abute wub.gif Man miela wub.gif wub.gif
O del visokiu kvailu trumpiniu ir pravardziu, tai kas ju neturi g.gif Jei leisim savo vaika kvailai vadinti, tai ir vadins...
Atsakyti
Labai thumbup.gif
Atsakyti
grubokas 4u.gif
Atsakyti
Man patinka smile.gif
Atsakyti
Man nepatinka unsure.gif
Atsakyti