Įkraunama...
Įkraunama...

Barbora

Labai grazus, nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi norejom deti, bet paklusom svetimai nuomonei ir davem kita doh.gif Bet krikstijom tai Barbora, dabar noriu eiti ir prirasyti antra varda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hedelix: 15 balandžio 2010 - 17:32
Kolegė turi Barborą jau 6 klasėj, tuo metu tai išvis vienetinis vardas buvo,draugai kartais trumpina Barba, ir jai tas trumpinimas patinka biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazyle turi antra varda toki, tai mes daznai ja pasaukiam ir Barborytes vardu, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
O man nelabai patinka. Tik nepykit, cia mano nuomone, bet isgirdus toki varda is kart isivaizduoju senute
Atsakyti
O aš, kai tą vardą išgistu- iškart prieš akis man Barbora Radvilaitė savo puikiuosiuose perluose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Žaltvykslė: 19 balandžio 2010 - 14:50
Man labai grazus vardas ypac Barboryte wub.gif jei butu gimusi dukryte buciau dejusi toki vardeli ax.gif
Atsakyti
jei tikrai bus mergyte - tai bus Barboryte wub.gif
Atsakyti
Man, asmeniškai, tai negražus šitas vardas.Skonio reikalas
Atsakyti
Superinis vardukas thumbup.gif mano vyrui labai patinka jei gimtu mergyte jis noretu siuo varduku pavadint wub.gif tik gal nelabai jis prie musu pavardes deretu kaip jus manot butu Barbora Baranauskaite ?Ar ne per daug butu tu bar bar bar ?
O trumpinys barbe man labai graziai skamba ,o jeigu dar mergyte grazi ,tai kitiem tik pavydet tokios pravardes tongue.gif
Atsakyti
Man sis vardelis truputuka per "sunkus". Ir reikshme jo nera labai grazi - "svetima". (Cia nuo barbaru uzpuoliku). Bet jei nekvarsinti sau galvos reiksmem, tai vardelis gana populiarus pasaulyje. Gal LT ne tiek.
Atsakyti
Nuostabus vardas wub.gif Norėjau pavadinti savo vieną iš dukrų šiuo vardu, bet ..... Dabar ji paauglė, tai džiaugiasi, kad ne Barbora. Nu , o man vistiek.... thumbup.gif Dabar esu nestuke.gif ir vėl tas vardas pas mane sarašuose smile.gif
Atsakyti