Aš neseniai laimėjau 2 pakvietimus į kiną, bet taip ir nenuėjau, padovanojau kitiems, nes laikas netiko

dabar retai zaidziu, gal todel ir nelaimiu.
Buvo laikas, kai zaidziau daznai zaidimus per radija, pamenu daugybe prizu buvau laimejus
Buvo laikas, kai zaidziau daznai zaidimus per radija, pamenu daugybe prizu buvau laimejus

o as niekada nieko nelaimiu, nei 2 lt, nei bilietu kazkur nei daiktu.... gal todel ir nezaidziu
as tai nesu, nes gaila pinigu ant bilieto
bet mano 2 drauges vazineja su laimetom KIA masinom, o viena 127000lt.
viska jos laimejo is tele loto
viena biletas buvo dovanotas
o ta kur lamejo 127000lt. po to perka po daug biletu, bet nera laimejus net 2lt.

bet mano 2 drauges vazineja su laimetom KIA masinom, o viena 127000lt.
viska jos laimejo is tele loto

viena biletas buvo dovanotas

o ta kur lamejo 127000lt. po to perka po daug biletu, bet nera laimejus net 2lt.

Aš nieko nesu laimėjus,nes loterijose nedalyvauju, bet pastebėjau,kad jeigu nepasiruošiu egzaminui,na tarkim testui ir bandau atspėti teisingus atsakymus - tai visad prašaunu
ir man tikrai keistoki žmonės,kurie perka loterijos bilietus. Na dar teleloto,tai pateisinu,gal smagiai laikas eina, bet tokius,kur vietoj netrinti reikia,tai nesuprantu kam išvis kyla noras juos pirkti:)

vieninteli karta pirkau vafliukus nuke vaikui ir sudalyvavau,tai laimejau salkrepsi ir vafliuku

Nesiseka loterijose, laimejau nebent kokias smulkmenas.

Na,aš asmeniškai nedalyvauju loterijose. 
Bet mama kažkada siuntė anekdotą į laidą (labai seniai,jau net pavadinimo nepamenu,kažkas su kampu
) tai laimėjo baltą televizorių (8-10metų) tai dar ir dabar veikia,šalia stovi
Dar yra laimėjus du kartus kvietimus į kiną, kažkokiam kryžiažodyje telefoną laimėjo (irgi labai senei,anuomet dar buvo retas dalykas telefonas o dar laimėjo su Bitės planu) lyg ir viskas iš tokių didesnių. Teleloto neperka,matyt 2lt netenkina mamos

Bet mama kažkada siuntė anekdotą į laidą (labai seniai,jau net pavadinimo nepamenu,kažkas su kampu

Kiekviena karta,kai nenusiperku loterijos bilieto,laimiu 2lt