Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

Aš neseniai laimėjau 2 pakvietimus į kiną, bet taip ir nenuėjau, padovanojau kitiems, nes laikas netiko blink.gif
Atsakyti
As akropolyje laimejau 100lt dovanu ceki
Atsakyti
dabar retai zaidziu, gal todel ir nelaimiu.
Buvo laikas, kai zaidziau daznai zaidimus per radija, pamenu daugybe prizu buvau laimejus thumbup.gif
Atsakyti
o as niekada nieko nelaimiu, nei 2 lt, nei bilietu kazkur nei daiktu.... gal todel ir nezaidziu
Atsakyti
as tai nesu, nes gaila pinigu ant bilieto lotuliukas.gif
bet mano 2 drauges vazineja su laimetom KIA masinom, o viena 127000lt.
viska jos laimejo is tele loto thumbup.gif
viena biletas buvo dovanotas mirksiukas.gif
o ta kur lamejo 127000lt. po to perka po daug biletu, bet nera laimejus net 2lt. smile.gif
Atsakyti
Aš nieko nesu laimėjus,nes loterijose nedalyvauju, bet pastebėjau,kad jeigu nepasiruošiu egzaminui,na tarkim testui ir bandau atspėti teisingus atsakymus - tai visad prašaunu lotuliukas.gif ir man tikrai keistoki žmonės,kurie perka loterijos bilietus. Na dar teleloto,tai pateisinu,gal smagiai laikas eina, bet tokius,kur vietoj netrinti reikia,tai nesuprantu kam išvis kyla noras juos pirkti:)
Atsakyti
vieninteli karta pirkau vafliukus nuke vaikui ir sudalyvavau,tai laimejau salkrepsi ir vafliuku biggrin.gif
Atsakyti
Pries savaite megoj laimejau fotoaparata thumbup.gif Tai bene vienintelis pasisekimas loterijose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddda-d: 26 rugpjūčio 2009 - 22:32
Nesiseka loterijose, laimejau nebent kokias smulkmenas. verysad.gif
Atsakyti
Na,aš asmeniškai nedalyvauju loterijose. smile.gif
Bet mama kažkada siuntė anekdotą į laidą (labai seniai,jau net pavadinimo nepamenu,kažkas su kampu biggrin.gif) tai laimėjo baltą televizorių (8-10metų) tai dar ir dabar veikia,šalia stovi ax.gif Dar yra laimėjus du kartus kvietimus į kiną, kažkokiam kryžiažodyje telefoną laimėjo (irgi labai senei,anuomet dar buvo retas dalykas telefonas o dar laimėjo su Bitės planu) lyg ir viskas iš tokių didesnių. Teleloto neperka,matyt 2lt netenkina mamos biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu laimėjusi sulčiaspaudę, kurios vertė gal 50 lt biggrin.gif

O su teleloto nesiseka, retkarčiais kampus smile.gif
Atsakyti
Kiekviena karta,kai nenusiperku loterijos bilieto,laimiu 2lt doh.gif
Atsakyti