Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

Esu laimėjusi Teleloto dviratį, sprendžiant kryžiažodžius kažką buvau laimėjus (tik nelabai jau prisimenu ką), Nuo Iki žurnale laimėjau L`occitane kūno pienelį, Ievos žurnale Nivea kosmetikos rinkinį, Laimos žurnale - laikrodį. Bet paskutiniu metu kažkodėl nieko nebelaimiu... bet iš tikrųjų ir nebedalyvauju niekur, apart kad Teleloto bilietą retkarčiais nusiperku.
Atsakyti
Esu laimejusi tik smulkmenyciu pringles kepuraite, sumustiniu dezute dar teleloto kelis litus... ah ne lb man ten sekasi g.gif
Atsakyti
Tele loto esu laimėjusi televizorių bigsmile.gif
Atsakyti
nesu laiminga aš laimėjimuose,kartais loterijose 2-3 litus laimiu. unsure.gif
Atsakyti
niekada loterijose man nesisekė, esu neperseniausiai tik vieną kartą laimėjus frutis rinkinį už 100 lt, tai buvo mano pirmas toks laimėjimas bigsmile.gif
Atsakyti
pinigais tai tik 1-5lt.O šiaip esu laimėjus kibirą čiulpinukų,žurnalų nemažai,ir kazkada išsiuntus eilėraštį į žurnalą,kai maza buvau,laimėjau pliušinį triušiuką biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar kenoloto pastačiau 1lt. ir laimėjau 50lt. bigsmile.gif
Atsakyti
NE verysad.gif
Atsakyti
As i savaite keleta kartu "laimiu" po keleta milijonu svaru arba doleriu per "nacionalines" loterijas, kur ID buna laimingas. Man net sertifikatu yra atsiunte su laimejimo sumom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada seniau buvo zaidimas su Estrella traskuciais,kur reikejo kamputi siusti su svoriu ir tv3 penktadienio filmo pristatyma buvo losimas,tai tada laimejau televizoriu NOKIA!kuris dar ir dabar puikiai tarnauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada pamenu vaziavom i Kauna atsiimti,tai atgal teko bagazinej vaziuoti su tuo televizorium lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o siaip esu laimejus visokiu smulkmeneliu:kepuraiciu,piniginiu,tauriu ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Esu laimejusi brangiausia tai iPod thumbup.gif
Atsakyti
o as visai nelaimingas zmogus, nes didziausiai laimejimas TELELOTO buvo 5 lt biggrin.gif nesiseka man loterijose schmoll.gif
Atsakyti