Esu laimėjusi Teleloto dviratį, sprendžiant kryžiažodžius kažką buvau laimėjus (tik nelabai jau prisimenu ką), Nuo Iki žurnale laimėjau L`occitane kūno pienelį, Ievos žurnale Nivea kosmetikos rinkinį, Laimos žurnale - laikrodį. Bet paskutiniu metu kažkodėl nieko nebelaimiu... bet iš tikrųjų ir nebedalyvauju niekur, apart kad Teleloto bilietą retkarčiais nusiperku.
Esu laimejusi tik smulkmenyciu pringles kepuraite, sumustiniu dezute dar teleloto kelis litus... ah ne lb man ten sekasi

nesu laiminga aš laimėjimuose,kartais loterijose 2-3 litus laimiu.

niekada loterijose man nesisekė, esu neperseniausiai tik vieną kartą laimėjus frutis rinkinį už 100 lt, tai buvo mano pirmas toks laimėjimas

pinigais tai tik 1-5lt.O šiaip esu laimėjus kibirą čiulpinukų,žurnalų nemažai,ir kazkada išsiuntus eilėraštį į žurnalą,kai maza buvau,laimėjau pliušinį triušiuką

As i savaite keleta kartu "laimiu" po keleta milijonu svaru arba doleriu per "nacionalines" loterijas, kur ID buna laimingas. Man net sertifikatu yra atsiunte su laimejimo sumom

Kazkada seniau buvo zaidimas su Estrella traskuciais,kur reikejo kamputi siusti su svoriu ir tv3 penktadienio filmo pristatyma buvo losimas,tai tada laimejau televizoriu NOKIA!kuris dar ir dabar puikiai tarnauja
tada pamenu vaziavom i Kauna atsiimti,tai atgal teko bagazinej vaziuoti su tuo televizorium
o siaip esu laimejus visokiu smulkmeneliu:kepuraiciu,piniginiu,tauriu ir t.t.

o siaip esu laimejus visokiu smulkmeneliu:kepuraiciu,piniginiu,tauriu ir t.t.

Esu laimejusi brangiausia tai iPod

o as visai nelaimingas zmogus, nes didziausiai laimejimas TELELOTO buvo 5 lt
nesiseka man loterijose