Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

kartais..kokius 2-4Lt blink.gif
Atsakyti
pernai metais laimėjau karštų akmenų viso kūno masažą šampano Rocca di forte žaidime smile.gif buvo labai maloni staigmena, kai paskambino iš mineralinių vandenų ir pranešė man šią žinią 4u.gif masažas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Kazkada mokine budama pamaciau parduotuvej zaidima, kad jei perki uz 45 litus ir plius perki Hubba bubba kramtoske gali laimeti rogutes. paprasiau mamos, kad ta Hubba bubba nupirktu, ir laimejau rogutes. Raudonas, plastikines, kataloge kazkokiam jos tais laikais kainavo net 165 litus smile.gif Buvau labai laiminga, tik ne velnio jos gerai neciuoze nuo kalniuko, metaliukai buvo per siauri, kad gerai slystu sad.gif
Atsakyti
Esu keletą kartų laimėjusi nuo 20 iki 100lt. ax.gif
Atsakyti
Taip laimėjau. Du litus. biggrin.gif
Atsakyti
Nieko schmoll.gif su loterijom man nesiseka, todel jokiu bilietu ir nebeperku blush2.gif
Atsakyti
nieko dar nelaimejau,bet viltis-durniu motina.tai vis tikiuosi kada nors ka nors laimeti lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai esu laimėjus daugiausia po 2 lt teleloto žaidime, o daugiau tai nieko doh.gif o vat mobilius telefonus esu radusi 2 katus, bet ir tuos gražinau biggrin.gif vieną kartą esu radus piniginę ax.gif
Atsakyti
Didelių laimėjimų pas mane nėr, tik po 2 litus esu laimėjus gal kelis kartus ir viskas, bet lošiu vis teleloto ax.gif , kaip kaąkas jau minėjo viltis durnių motina biggrin.gif , bet aš save raminu, kad man meilėje už tai sekasi tongue.gif
Atsakyti
Niekada nieko nelaimiu, neturiu laimės loterijose
Atsakyti
teleloto kiek zaidziau gal kokie 200 pavyko laimet.rasos marskinelius.radau 2 laikrodzius,maximos kasoje 100lt.bet geriausi buvo kai per radija laimejau pakvietima i kavine,o tuo metu telefonas issikrove ir priza atidave kitam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanele @ 2009 02 06, 13:26)
smelis blink.gif
saulelydis ar sauletekis?

Jei zaidziu tele loto, tai nieko nelaimiu, na paskutinis laimejimas gal pries kokiuos 4 metus buvo blink.gif ....2 lt. doh.gif , kaip sakant atsipirkau....o siaip tai nieko nelaimiu, nors ir dalivauju daug kur, metyt dar ne mano zvaigzde siecia verysad.gif
Atsakyti