Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

Kazkada po baliuko sode tvarkydama radau kamsteli su laimejimu.. ten reikejo surinkti du vienodus ir laimi muzikini centra biggrin.gif
Tai kita nusipirkau per interneta ir pasiemiau ta centra ..fainas, milziniskas, labai geru garsu, pulteliu ir t.t ir iki siol dar stovi namuose.

Dar nuolat laimiu po 1lt, 2lt, 4lt, bet dazniausiai pamirstu atsiimti doh.gif
kazkada esu laimejus visokio smulkmenu (maikuciu, puodeliu) is radijo konkursu.

Atsakyti
esu laimejusi nemazai prizu,tiksliau mano mama laimedavo daugiausia,bet turiu omeni smulkiu labai daug,net visko neimanoma atsiminti doh.gif
o is stambesniu tai
kelione i AFRIKA,
kelione i LONDONA (sutikinejom 2001m. su Marium Veselium) thumbup.gif
kelione visai klasei i akvaparka SUOMIJOI
kelione visai klasei i akvaparka LENKIJOJ
labai daug dalivaudavau TV zaidimuose
tele LEGO 3kart
LOBIU SALA 3kart
KULINARINIS SOU su Sapranausku,buvau tada jauniausia dalyve 12metu ax.gif
ir daugybe kitu prizu...
dabar jau niekur nedalivauju ir nezaidziu smile.gif

Atsakyti
Deje loterijoje nesiseka biggrin.gif
Atsakyti
Laimėjo gal kelis kartus po 4 litus ir viskas, esu labai nelaiminga doh.gif , bet save raminu, kad už tai meilėje sekasi ax.gif
Atsakyti
Tikriausiai neturiu tos laimingos rankos, nes jei nusiperku koki Tele Loto tai ne cento nelaimiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 07 12, 10:38)
Tikriausiai neturiu tos laimingos rankos, nes jei nusiperku koki Tele Loto tai ne cento nelaimiu  doh.gif

Man irgi tas pats. doh.gif
Atsakyti
DU LITUS biggrin.gif ir kartą molinį šunį didelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tima1 @ 2009 07 12, 10:22)
Laimėjo gal kelis kartus po 4 litus ir viskas, esu labai nelaiminga      doh.gif    , bet save raminu, kad už tai meilėje sekasi      ax.gif

Gal ir tiesa 4u.gif
Atsakyti
Daugybę kartų esu laimėjusi visokių smulkmenų- krūvą pringles marškinėlių, jogurtų rinkinį, vaflių rinkinį, smint skėtį, krūvas kompaktinių diskų, tele2 marškinėlius ir raktų pakabuką, kalnapilio pinigines, skraidančias lėkštes, atidarytuvus, fejerverkus ir t.t. , teleloto daugiausiai esu laimėjusi iš gimtadienio proga gauto bilieto ~ 36LT. Dabar beveik niekur nedalyvauju, tai nieko ir nelaimiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 12 liepos 2009 - 17:40
teleloto po kelis litus,delfio konkurse 2 bilietus i filma,vienas zurnalas mano laiska apdovanojo oriflame rinkiniu,ir kruva coca-colos(budavo po dangteliu,kad gauni antra nemokamai)
Atsakyti
Didelių prizų nesu laimėjusi. Mano didžiausias laimėjimas - apsipirkimas vienoje parduotuvėje už 150 litų, momentinėje loterijoje-50 litų, kelis kartus laimėjau sumas iki 10 litų; taip pat esu laimėjusi Norfos laikrodį rankinį biggrin.gif , kuris vaikui vietoj žaislo suėjo, čipsų, limonado...
Ai, dar mobiliam milijonieriuje kelis kartus laimėjau po 50 litų, nors atskaičius sumą už žinutes, likdavo 20-30 litų smile.gif .

Tiesa, išlošti pinigų didesnė tikimybė perkant momentinius bilietus nei tele loto.
Atsakyti
Didziausias laimejimas IKI kortele su 50 lt, siaip teleloto 2-4 Lt, o visai neseniai TAIP ir NE - 20 lt.
Atsakyti