Su teleloto visikai nesiseka tai niekada ju ir neperku. Kazkada buvo labai sekmingas laikotarpis perkant alu, daug buteliu nemokamai gavau. Dar esu laimejus pastu, dantu sepeteliu, sulciu, karta pavyko laimeti nuobodzia knyga ir tusa.
kai nezaidziu tai ir nelaimiu
nelabai tikiu savo laime.... laiminga pasidarau kai ka nors mielo sirdziai ir sielai nusiperku, o nesitikiu laimeti

Arba esu ne loterijos žmogus arba per mažai dalyvauju
Esu kelis kartus po kelis litus teleloto išlošus.. Ai ir dar ingman meškiuką laimėjus

retai kada ka nors laimiu..
Daznai laimiu
bet neesu dar laimejus ,,aukso puodu" ir panasiai

Manęs laimėjimai nelanko.. nors dabar ir nedalyvauju.. nebent žinau, kad apsimoka

viena kart gyvenime pasiseke laimet 100lt vertes kupana Pizza Jazz.Nepatikejau,tol kol neturejau jo rankose.Nes visokiose loterijose niekaip nesiseka

as nieko nelaimiu ,laimi kartais vyras
Nieko nelaimiu gal... kazkada... per M1 fotoaparata laimejau. Buvo toks zaidimas 8 skaiciai, reikejo klausytis M1 gal kokias tris valandas, surinkti visus 8 skaicius ir prisiskambinti astuntai. Tai buvo pavyke, o siaip man regis daugiau nieko rimto...

Niekada nesu nieko laimejusi
nesiseka..

Kazkada senai laimejau 10 rubliu loterijoj-tokie plesomi bilietukai budavo
Teleloto kokius 6 litus bendroj sumoj esu laimejus.. Pries keleta metu vaziavau traukiniu londone i oro uosta-grizinejau i lietuva. Pasiemiau kazkoki nemokama laikrasti paskaityt ir viduj nutrinamas loterijos bilietukas buvo. Nutryniau, o ten 25 000 svaru kaip ir iseitu, kad laimejau
Bet kazkaip itartinai man pasirode, be to turejau isskrist tai ir palikau ta bilieta su laikrasciu traukiny..dabar vis pagalvoju-velnias, gal tikrai tada laimejau?