Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

Prieš keletą dienų važiuodama Klaipėdos gatvėmis ir klausydama šio miesto radio stoties Lalūna, laimėjau 50Lt tai buvo prizas nuo šios radio stoties ir IKI parduotuvės, kurioje vyksta akcija "Mažiau išlaidų, daugiau šypsenų" biggrin.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Matyt aš prisiskirčiau save prie tų nelabai laimingų, kuriems sekasi laimėti žaidimuose. Antroj klasėj laimėjau 25 lt smile.gif tai buvo ohoho man, poto neseniai laimėjau Dove žaidime, bet kadangi ne vilnietė, nevažiavau tokį atstumą atsiimti poros buteliukų šampūno ar dušo želės. Smagu, kai kitiems sekasi. Neprieštaraučiau ir aš, kad man sektųsi laimėti loterijose ar šiaip prizų kokių biggrin.gif smagu gi.
Atsakyti
As taip pat prie tu nelaiminguju verysad.gif . Bet tikiuosi kai laimesiu tai iskarto visa milijona lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Man loterijose nelabai sekasi smile.gif kiek pamenu tai tik vieninteli daikta esu laimejusi , t.y mobiluji telefona, daugiau lyg ir nieko smile.gif Na aisku dar per tele loto po kokius 2 litus laimiu kartais biggrin.gif
Atsakyti
kartais pasiseka biggrin.gif nesenai laimėjau tusa thumbup.gif
Atsakyti
Kątik patikrinau krūvą teleloto- nieko nelaimėta doh.gif Aną savaitę 5LT laimėjom biggrin.gif
Atsakyti
pries 9 metus deze zigulinio alaus doh.gif veukt
Atsakyti
siaip pagalvojus nesiseka... blush2.gif na is teleloto pora kart po 2lt verysad.gif na karta knyga receptu sprendziant kryziazodzius.manau sitame reikale sekmes neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Esu laimejusi telefona. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 08 03, 21:15)
pries 9 metus deze zigulinio alaus doh.gif veukt

Va čia tai tikrai viaukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Loterijose visiškai nesiseka verysad.gif
Atsakyti
Labai labai seniai buvau ką nors laimėjus tongue.gif
Atsakyti