Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra galimybe su meiluziu tapti pora?

QUOTE(NEsvetima @ 2008 10 30, 15:21)
teks taip ir padaryti  smile.gif

4u.gif kiekvienas "žaidimas" turi savo taisykles: jei norite žaisti-privalote jas priimti...jei taisyklės jus varžo, belieka trauktis iš žaidimo...toks jau tas gyvenimas rolleyes.gif
Atsakyti
Ir kas gi chia leiskite paklausti nustate tas taisykles? g.gif nei vedybines nei meiluzhines sutarties niekada nepasirashinejau, tad ir su taisyklem nebuvau supazhindinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2008 10 30, 15:57)
Ir kas gi chia leiskite paklausti nustate tas taisykles? g.gif nei vedybines nei meiluzhines sutarties niekada nepasirashinejau, tad ir su taisyklem nebuvau supazhindinta  ax.gif

lotuliukas.gif įstatymo nežinojimas dar nieko neatleido nuo atsakomybės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2008 10 30, 11:05)

Labai dzhiaugiuosi del jusu sesers smile.gif  tachiau zhinau darug geru, grazhiu, protingu...tachiau taip savo laimes ir nesusiradusiu moteru.

įkvėpė begalę optimizmo smoke.gif
QUOTE(fuksė @ 2008 10 30, 14:06)
Tuomet jus dabar isivaizduokite, koks as busiu ,,lagaminas be rankenos"!!!!! mirksiukas.gif
Tam, kad iseiti is vyro buto pati imu kredita nuosavam bustui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liksiu skolinga bankui iki pensijos!(jau vienas minusas)
Gyvensiu gal metus, o gal ir daugiau su pustusciomis sienomis, lesu pakaks ne visai viskam iskart. (antras minusas)
Turiu vaika (trecias minusas)
Turiu darba, taciau kai teks grazinti paskola, mano finansine padetis tikrai nebus labai pavydetina (ketvirtas minusas)
Dar ir mokausi ir uz mokslus teks moketi. (penktas minusas)
Amzius? Irgi 40 meteliu ne uz kalnu!!!!!!! (sestas minusas)
Taigi, juodybe, o ne gyvenimas.
BET, Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ir dar zinau, kad uzkopsiu ne i bet koki stoga, o i auksciausio dangoraizio!!! biggrin.gif

skaitau ir stebiuosi... tie visi postai, pilni patoso... duok Die, jei tikrai esate tokia pakylėta, o ne tiesiog poza visi šie pasisakymai.
komentaras į patį postą: nenorėčiau būti jūsų vaiku. nenorėčiau būti minusu.
Atsakyti
Ryskiai,
vaikas mano didziausias privalumas man!!!!!!
Tai, tik atsakymas i Natuko ,,bagazo" hipoteze ir pasekmes, kai moteris lieka viena(zr. kt. psl.).
Poza? Ne, tai realybe! Kodel visi priprate galvoti, kad moteris tiesiog gaista be vyro?
Taigi, Die dave!
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 10 31, 09:45)
Ryskiai,
vaikas mano didziausias privalumas man!!!!!!
Tai, tik atsakymas i Natuko ,,bagazo" hipoteze ir pasekmes, kai moteris lieka viena(zr. kt. psl.).
Poza? Ne, tai realybe! Kodel visi priprate galvoti, kad moteris tiesiog gaista be vyro?
Taigi, Die dave!

na, o paskola irgi privalumas?
nesvarbu - čia tik tarp kitko mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskola garantas to, kad daugiau taves niekas nevarys is namu, o kiek tai trukumas ar privalumas parodys laikas.
Siai dienai man tai privalumas! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 31 spalio 2008 - 10:00
QUOTE(fuksė @ 2008 10 31, 10:00)
Paskola garantas to, kad daugiau taves niekas nevarys is namu, o kiek tai trukumas ar privalumas parodys laikas.
Siai dienai man tai privalumas! mirksiukas.gif

tai jau nebesuprantu blink.gif jūs visus minusus ar privalumus surašėte? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ryškiai @ 2008 10 31, 10:33)
tai jau nebesuprantu blink.gif jūs visus minusus ar privalumus surašėte? blink.gif

biggrin.gif paskaičius keletą puslapių atgal, pasidaro aišku mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 11:12)
biggrin.gif paskaičius keletą puslapių atgal, pasidaro aišku  mirksiukas.gif ...

na, aš, kai skaičiau sistemingai - supratau kaip minusus... ale dabar į pliusus išsivertė, kaip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryškiai @ 2008 10 31, 11:20)
na, aš, kai skaičiau sistemingai - supratau kaip minusus... ale dabar į pliusus išsivertė, kaip suprantu g.gif

bigsmile.gif bijau susimaišyti nicuose, bet situacija tokia:
Natukas bandė pasakyti, kad vaikai, amžius, paskola yra moters bagažas, tai yra minusai jos gyvenime. Kai kas su tuo nesutiko ir tuos minusus išvertė į pliusus mirksiukas.gif . Taigi ne būtinai kas vienai yra minusas gyvenime, bus minusu ir kitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 11:28)
Taigi ne būtinai kas vienai yra minusas gyvenime, bus minusu ir kitai  smile.gif

Kitai gal ir NE, bet kitam?
Kazkaip nematau as eiliu prie tokiu moteru g.gif nekiekvienam vyrui reikia svetimu vaiku ir paskolu ax.gif bet buna ir ishimciu. bet tik ishimchiu.
Tik nesiginchikit - esant laisvai yra daug lengviau ir gyventi ir asmenini gyvenima tvarkyti.
Atsakyti