Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra galimybe su meiluziu tapti pora?

QUOTE(Natukas @ 2008 10 31, 17:17)
Kitai gal ir NE, bet kitam?
Kazkaip nematau as eiliu prie tokiu moteru g.gif nekiekvienam vyrui reikia svetimu vaiku ir paskolu ax.gif bet buna ir ishimciu. bet tik ishimchiu.
Tik nesiginchikit - esant laisvai yra daug lengviau ir gyventi ir asmenini gyvenima tvarkyti.

biggrin.gif o prie laisvų moterų matot eiles biggrin.gif ...aišku ne kiekvienam reikia, bet ir moteriai ne kiekvieno reikia mirksiukas.gif ...lengviau gyventi yra toms, kurios į gyvenimą žvelgia išmintingai-juk ne būtinai susirasti vyrą yra gyvenimo esmė smile.gif ...vaikai ir kt. minusai (anot jūsų, nes tai anaiptol ne minusai) netrukdo tvarkytis savo asmeninio gyvenimo, tiesiog kai kas labai lengvai visus nesklandumus nurašo jų sąskaita cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 31 spalio 2008 - 17:51
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 31, 17:50)
biggrin.gif o prie laisvų moterų matot eiles  biggrin.gif ...aišku ne kiekvienam reikia, bet ir moteriai ne kiekvieno reikia  mirksiukas.gif ...lengviau gyventi yra toms, kurios į gyvenimą žvelgia išmintingai-juk ne būtinai susirasti vyrą yra gyvenimo esmė smile.gif ...vaikai ir kt. minusai (anot jūsų, nes tai anaiptol ne minusai) netrukdo tvarkytis savo asmeninio gyvenimo, tiesiog kai kas labai lengvai visus nesklandumus nurašo jų sąskaita  cool.gif

as nesakiau kad minusai, tieg nepalengvina ir tiek.
Vat ir dabar norechiau lekti i Helovino vakareli, o vaiko niekas neapsieme shindien zhiureti, nu ir ka lieka sedeti namie ir zhiureti filmus apie helovina. vat ir elementarus kazdienis pvz.
o jei po vakarelio norechiau kokio pratesimo vakarelio? ar galechiau sau leisti parsibelsti namo kadanoriu ir ishvis.
ir neaishkinkit kad su 3 vaikais esi laisvesne nei ju neturedama.
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2008 10 31, 20:13)
Vat ir dabar norechiau lekti i Helovino vakareli, o vaiko niekas neapsieme shindien zhiureti, nu ir ka lieka sedeti namie ir zhiureti filmus apie helovina. vat ir elementarus kazdienis pvz.
o jei po vakarelio norechiau kokio pratesimo vakarelio? ar galechiau sau leisti parsibelsti namo kadanoriu ir ishvis.

bigsmile.gif bet ir neapsunkina...bent jau man smile.gif ...nei laisvesnė, nei pririštesnė-priklauso nuo požiūrio į situaciją, jei jūs norit jaustis blogai dėl to kad jums nepavyko išlėkt kažkur, tai ir jauskitės mirksiukas.gif ...o aš verčiau atrasiu pabuvimo namie su vaikais pliusukus tongue.gif
Atsakyti
[quote=Natukas,2008 10 31, 21:13]
[/quot

Boze, nepakliuvai i vecerinke, nes vaiko nera kam daboti!!!!! ohmy.gif
O as jei tik noreciau, varyciau ir su pratesimais dar! Vaikas savarankiskas, taciau mieliau likau su vaiku!!! Ir jokio depresniako, kad Helovinas praejo be mano dalyvavimo. biggrin.gif
Bus dar tu svenciu mano gatveje.......... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 11 04, 11:00)
Boze, nepakliuvai i vecerinke, nes vaiko nera kam daboti!!!!! ohmy.gif

nelabai matau prie ko ironija..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 11 04, 12:48)
nelabai matau prie ko ironija..

Ironija siuo atveju "uzmaskuoja"baime!baime pazvelgt savo esamai padeciai i akis.Manau taip bandoma sau iteigt "viskas man zjb",o viduj toli grazu iki to.Jei dabar nesiklosto taip kaip norit,suraskit kuo dziaugtis dabar,nes tikroves neigimas ne iseitis.
Atsakyti
QUOTE(jawa13 @ 2008 11 04, 12:57)
Ironija siuo atveju "uzmaskuoja"baime!baime pazvelgt savo esamai padeciai i akis.Manau taip bandoma sau iteigt  "viskas man zjb",o viduj toli grazu iki to.Jei dabar nesiklosto taip kaip norit,suraskit kuo dziaugtis dabar,nes tikroves neigimas ne iseitis.

aaaaa, tada aisku...
bet nematau prasmes gyventi nuolat slapstantys nuo saves pacios... kazkokia gyvenimo iliuzija... bet ji suduzh.. ir bus vajei kaip skauda.
Atsakyti
QUOTE(jawa13 @ 2008 11 04, 12:57)
Ironija siuo atveju "uzmaskuoja"baime!baime pazvelgt savo esamai padeciai i akis.Manau taip bandoma sau iteigt  "viskas man zjb",o viduj toli grazu iki to.Jei dabar nesiklosto taip kaip norit,suraskit kuo dziaugtis dabar,nes tikroves neigimas ne iseitis.

Pameginsiu paaiskinti savo nuostaba: pamaciau Natuko apgailestavimus, kad nepakliuvo del vaiko i vecerinke!
Tikrai nustebau, kad jai vaikutis sitokia kliutis (zr.auksciau)
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 11 04, 13:20)
Pameginsiu paaiskinti savo nuostaba: pamaciau Natuko apgailestavimus, kad  nepakliuvo del vaiko i vecerinke!

zinai, Natukas ko gero, jau gana ilga laika nebuvo jokioj vecerinkoj. nes ji augina pati. is tavo postu susidaro ispudis, kad gali vaikuti palikti bele kada - visada yra kam. Daug mamu neturi tokios prabangos ir dazhniausiai jos buna namie su vaikais. joms vecerinkes ishpuola 2-4 kartus per metus. kaip tu manai - ar gali natukas tureti teise buti liudnai del to? Nes ji dar puse metu jokios vecerinkes nematys. Ar pati gali sedeti metus ishtisai - be draugu, be jokio isejimo baran-kavinen? Stogas vietoj butu?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 11 04, 13:39)
zinai, Natukas ko gero, jau gana ilga laika nebuvo jokioj vecerinkoj. nes ji augina pati. is tavo postu susidaro ispudis, kad gali vaikuti palikti bele kada - visada yra kam. Daug mamu neturi tokios prabangos ir dazhniausiai jos buna namie su vaikais. joms vecerinkes ishpuola 2-4 kartus per metus. kaip tu manai - ar gali natukas tureti teise buti liudnai del to? Nes ji dar puse metu jokios vecerinkes nematys. Ar pati gali sedeti metus ishtisai - be draugu, be jokio isejimo baran-kavinen? Stogas vietoj butu?

Mano vaikucio jau nereikia niekam palikti, ji jau didele panelyte, puikiai tvarkosi pati!
Nu del baru-kaviniu nestradalinu, einu, bet retokai (iki 4 kartu i metus), o draugai ir pas mane apsilanko ir as juos aplankau!
O del Natuko, nu gal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2008 11 04, 13:20)
Pameginsiu paaiskinti savo nuostaba: pamaciau Natuko apgailestavimus, kad  nepakliuvo del vaiko i vecerinke!

supratau cool.gif Tik del KLIUTIES manau perlenkt nereiktu,nemanau,kad vaikas Jai kliutis,tiesiog uznorejo zmogus judesio-zmoniska!Neteisinga vaika ivardint kaip bagaza(postuose esu tai skaicius),vaikas gyvenimo dalis,o naturalu,kad gyvenant noris atsipalaidavimo!As ir jauna istekejau(lab.jauna),ir esu is tu "judriuju",bet niekad neturejau noro tasytis po klubus,tad po skyrybu nebuvo"sokas"uzimti" savaitgaliai(as apie vaika),jei jauciu,kad"rope"rauna"(o buna tokiu dienu),tada visai smagiai "pasilepinu"alum,jei noris bendravimo-yra draugai(su vaiku tai puikiai dera),tiesiog reik pati gyvenima ismokt derint prie padeties mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Na paskaichius jus tai visos tokios didmotieres, visu vaikai tokie suauge ir savarankishki, kad kartais apie juos ishvis pamirshti.
Bet as ne apie tai. Jei jusu vaikais Jums nera nashta tai dar nereishkia kad kazkam irgi bus dovana g.gif Ir tai gali tapti priezhastimi del kurios kartais kaikuriose situacijoje yra netaip lengva kaip budavo ankschiau.
Atsakyti