QUOTE(jawa13 @ 2008 11 04, 17:34)
supratau
Tik del KLIUTIES manau perlenkt nereiktu,nemanau,kad vaikas Jai kliutis,tiesiog uznorejo zmogus judesio-zmoniska!Neteisinga vaika ivardint kaip bagaza(postuose esu tai skaicius),vaikas gyvenimo dalis,o naturalu,kad gyvenant noris atsipalaidavimo!As ir jauna istekejau(lab.jauna),ir esu is tu "judriuju",bet niekad neturejau noro tasytis po klubus,tad po skyrybu nebuvo"sokas"uzimti" savaitgaliai(as apie vaika),jei jauciu,kad"rope"rauna"(o buna tokiu dienu),tada visai smagiai "pasilepinu"alum,jei noris bendravimo-yra draugai(su vaiku tai puikiai dera),tiesiog reik pati gyvenima ismokt derint prie padeties

QUOTE(Natukas @ 2008 11 04, 18:44)

Na paskaichius jus tai visos tokios didmotieres, visu vaikai tokie suauge ir savarankishki, kad kartais apie juos ishvis pamirshti.
Bet as ne apie tai. Jei jusu vaikais Jums nera nashta tai dar nereishkia kad kazkam irgi bus dovana

: nėra lengva, nebebus taip lengva kaip anksčiau

Natukas, jums patinka taip pesimistiškai į viską žiūrėt? Man nepatinka...ir taip gan sudėtingas tas gyvenimas, kad dar jį apsunkinčiau pesimistinėm nuotaikom ir prognozėm

Bet jei jums taip geriau, lai