Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

pas mane daznai buna migrene. tai daktore leido kava ir paracetamoli redkarciai isgerti
Atsakyti
gimdymas mano buvo nelengvas daug jegu ateme bet kai padejo mazute man ant krutines tai visos jegos kaip mat sugrizo ir po to jauciausi lb gerai smile.gif
Atsakyti
na pas mane tikriausiai irgi migrena, nes kartais paskauda,ypatingai kai truksta miego, tada ir skauda blink.gif
Atsakyti
labai gerai jauciausi nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgacka: 16 balandžio 2008 - 08:58
po gimdymo jauciausi labai gerai, nors gimdziau su epiduru ir smarkiai plysau, pati sugebejau i dusa po keliu valandu po gimdymo nueiti thumbup.gif
Atsakyti
po pirmo gimdymo jauciausi baisiai - kirpo, siuvo, negalejau sedeti, o dabar po antro - nesijauciau kad gimdziau, nes vos plysau tai biski siuvo, sedeti galejau, jauciausi pilna jegu ir zvali.
Atsakyti
po pirmo jauciausi tragiskai doh.gif kirpta siuta nu zodziu ne kokia doh.gif o su antru tik labai hemarojus kankino,o siaip visumoj labai neblogAi smile.gif
Atsakyti
Pagimdyti paciai nepavyko , nors bandem virs paros ,teko ir skatinamuju ie narkotiku (kaip gydytoja sake) gaut, kad atjungtu paiseti ir vel is naujo skatinamuju ir tik pasikeitus antra karta pamainai atliko cezari> Gydytojas sake, kad jei nebuciau buvus tokia kantri, butu anksciau pjove, tai dar net pyktelejus leptelejau, kad argi man reiokia rekti prasdet?, nors iki to laiko stengiausi sypsotis, nors ir iskreipta is skausmo sypsena. O po operacijos atsisakiau nuskausminamuju, i veidrodi stengiausi neziureti, nes saves nepazinau - sutinusi kaip runkelis blink.gif Ir tokia buvau kol namu slenkscio neperzengiau. uzteko tik gristi ir viskas atslugo ir sutinimas ir skausmas. Po savaites nuo operacijos kazkokiu budu sugebejau net begioti. Dabar tai netelpa i galva mirksiukas.gif
Kiekvieno zmogucio skausmo barjeras skirtingas. Laikykites, mamytes bigsmile.gif
Atsakyti
Ir po pirmo, ir po antro gimdymo savijauta - puiki smile.gif Tik po pirmojo emocijų labai jau daug buvo - ašaros, jaudulys, kad nesusitvarkysiu ir t.t. Bet greit viskas praėjo smile.gif
O dabar savijauta iš viso - fantastiška thumbup.gif Netikėjo žmonės, mane pamatę, kad prieš savaitę gimdžiau smile.gif
Šiaip skausmui aš pakanti, ir pati labai stengiuos kuo greičiau atsigaut rolleyes.gif
Atsakyti
Oi,net baisu prisiminti kaip ana gala skaudejo blink.gif Sedeti ir guleti normaliai menesi laiko negalejau,kraujavau siaubingai,valgyti pasidaryti ne minties nebuvo,vyras kai grizdavo is darbo padarydavo valgyti,miegodavau po 4h per para,siaubas kazkoks kiek mums visoms tenka po gimdymo iskesti schmoll.gif
Atsakyti
man po pirmo ir po antro vaikelio galva skauda nerealiai...nestumo metu lyg ir normaliai, bet dabar... doh.gif
Atsakyti
po gimdymo praejo 3 men..o galva ir man paskaudedavo,kai budavo nemigo naktys,bet dabar po truputi jau atsigaunam,tai kaip ir maziau skauda
Atsakyti