Man kaip tik, dabar, kai pagimdziau nebeliko galvos skausmu. Iki nestumo, tai labai stipriai ir daznai skaudedavo nepadedavo ne vaistukai.
skauda skauda.Tik manau turi itakos nemiga,itampa,pasikeites gyvenimo ritmas
sakot jums kartais paskauda galva
o as siandien jau einu pas gydytoja nes skauda galva kiekviena diena ,siandien 11 diena...is eiles.geriu paracetamoli,nes be jo negaliu net atsistot,o ka kalbet apie maziuka,negaliu juo rupintis net
skauda baisiai galva vakarais,nakti ir rytais.prasysiu kad tikrintu krauja,nes manau tai vienintele priezastis jog galvos skausmas gali buti susijes su gimdymu.
maziukui 8 savaites,skausmai prasidejo 6 sav.

QUOTE(ivo @ 2008 02 26, 15:01)
sakot jums kartais paskauda galva
o as siandien jau einu pas gydytoja nes skauda galva kiekviena diena ,siandien 11 diena...is eiles.geriu paracetamoli,nes be jo negaliu net atsistot,o ka kalbet apie maziuka,negaliu juo rupintis net
skauda baisiai galva vakarais,nakti ir rytais.prasysiu kad tikrintu krauja,nes manau tai vienintele priezastis jog galvos skausmas gali buti susijes su gimdymu.

Aš irgi pavargau nuo galvos skausmo,man būna ir vaistai nepadeda.Vakar skaudėjo,šianden skauda visa kaktą,spaudžia.Ir tyrimus dariau,ir pas neuropatologa lankiausi,niekas aiškios priežasties nesako.O kaip sunku su tokiu skausmų vaikelį priežiureti,o ką padarysi,mes moterys viską turim ištverti.
tai vat,jau apsilankiau pas gydytoja,tai isaiskejo galvos skausmo priezastis.pasirodo man raumenu uzdegimas ir kaklo bei peciu srityje nervai ir kraujagysles yra uzspaustos,del to galva ir skauda
.man su galvos skausmu buvo ir sprando srity skausmas,raumenu...nuo vaikelio nesiojimo ir maitinimo siek tiek susilenkus
israse gelio tepti ir sake nieko blogo nuo paracetamolio tableciu,del skausmo.
taip kad jei jums kartais situacija panasi,tikiuosi mano patirtis kazkiek pades jums

taip kad jei jums kartais situacija panasi,tikiuosi mano patirtis kazkiek pades jums

QUOTE(ivo @ 2008 02 28, 13:51)
tai vat,jau apsilankiau pas gydytoja,tai isaiskejo galvos skausmo priezastis.pasirodo man raumenu uzdegimas ir kaklo bei peciu srityje nervai ir kraujagysles yra uzspaustos,del to galva ir skauda
.man su galvos skausmu buvo ir sprando srity skausmas,raumenu...nuo vaikelio nesiojimo ir maitinimo siek tiek susilenkus

Labas Ivo.O kokius tirymus darete?Gal stuburo nuotrauką?Man dažnai nugara skauda,dažnai nešioju vaikelį ant rankų.Kai būvau nėsčia trečiame trimestre galva nežmoniškai skaudėjo.Pati esu plona,o pilvukas spaude.Raumenis irgi skauda.O Citramonas,padeda?Aš jau nemaitynu.Galva skauda ir šiandien,pavargau.
Kadangi buvo atliktas cezaris tai po operacijos laaaaabai skaudejo, norejosi rekti, bet po keliu dienu puikiai atsigavau, o be to koks rezultatas

QUOTE(OKSIK. @ 2008 02 28, 14:02)
Labas Ivo.O kokius tirymus darete?Gal stuburo nuotrauką?Man dažnai nugara skauda,dažnai nešioju vaikelį ant rankų.Kai būvau nėsčia trečiame trimestre galva nežmoniškai skaudėjo.Pati esu plona,o pilvukas spaude.Raumenis irgi skauda.O Citramonas,padeda?Aš jau nemaitynu.Galva skauda ir šiandien,pavargau.
laba
nedare man jokiu tyrimu,tik paspaude paciupinejo,jauciasi,paprasyk vyro kad pamasazuotu,jeigu raumenys kieti kaip akmuo tai reiskia uzdegimas ju,normaliai turi buti minksti.jei nemaitini jau,tai tikrai tinka citramonas ir kiti nuskausminantys

As siaip esu pakanti skausmui.Bet po gimdymo vaiksciojau susisukus kaip kokia sene.Atrodo ir gimdymas nesunkus buvo ir ikirpo visai nedaug,bet jauciausi tokia nuvargus.Kitos mamytes atrode man tokios grazios ir guvios.
Atsigavau,kai isleido namo.
Atsigavau,kai isleido namo.
Aš gimdžiau sunkiai ir komplikacijų turėjau, bet tik po gimdymo buvau tokioje euforijoje, kad gydytojai paklausus, ar nueisiu iki palatos, nedvejodama atsakiau - taip. Deja, kai savo tikslą norėjau pasiekti - seselė mane pagavo, nes alpau
Gimdžiau be nuskausminamųjų, daugiau nei 12 val. ir mane siuvo. Dar tą pačią naktį pati mažais mažais žingsneliais, rankomis laikydama palą tarp kojų nutipenau kartu su vyru iki inkubatorių, kur gulėjo mūsų mažiukė
Bet ten neišbuvau nė minutėlės, labai silpna pasidarė, o kėdžių nebuvo, kad bent vieną "žandą" padėti, tai partipenau atgal. Sekančią dieną atsikėliau ir bandžiau išlipti iš lovos, tai kai šliūkštelėjo viskas iš gimdos ant žemės - neužteko dviejų didelių skudurų, kad išvalyti, labai nukraujavau, tačiau jaučiausi gerai, žindžiau dukrytę, ėjau praustis. Skaudėjo tarpvietę kol gijo siūlė ir buvo baisiai ištinę, taip pat labai skaudėjo gimdą, kai žindžiau, bet ji ir susitraukė visiškai tik per tris dienas
Šiaip manau, kad bendra savijauta buvo tiesiog puiki, nes ir vaikščiojau ir valgiau, ir gamtiniai reikalai nekankino visai, pilnai galėjau pasirūpinti savo vaikeliu. Po savaitės iš viso jaučiausi tiesiog puikiai.

Man po gimdymo labai ilgai skaudėjo galvą ir tai buvo migreniniai skausmai. Manau, kad jie neatsidaro šiaip sau, o tik pasikartojo po buvusio smegenų sutrenkimo. Vaikelį žindžiau ilgai, todėl vaistų nevartojau, buvo sunkoka ištverti. Beje, gimdžiau be jokių nuskausminamųjų.
as po gimdymo jauciausi baisiai,per gimdyma taip neskaudejo kaip po jo,viskas bega,i tualeta negali nueiti,atsisesti tuo labiau,maziuko nepakeliu pamaitinti,tai rangiausi rangiausi toj lovoj,kol atsikeliu,keturiom ir atbula,o maziuka pakelia vyras priglaudzia,tada atsistojus maitinu,namie kai grizau,galvojau atsigausiu,bet kai vyras nemate apsizliumbiau ,nors jis man visalaik kartojo,kad as labai stipri.nepakeliau to skausmo kirpimo vietoj,tai vaistus saujom,o kaip paskui maitinti maziuka tokiu pienu?tai va......gimdyciau ir antra karta,bet to skausmo po gimdymo patirt nenoreciau...na,aisku,dabar jau pasimirsta viskas,bet kai prisimenu,tai nupurto