Is karto po gimdymo jauciausi labai patenkinta ir didziavausi savim kad viskas pavyko kad isskentejau bemaz 20val trukusi gimdyma. Fiziskai buvo sunku: silpna, salta, svaigo galva, pykino. kai pavalgiau pasijauciau kiek geriau ir samone jau aiskesne buvo. I pogimdyvine palata atveze apie 22val- tai atsimenu kad beziuredama i stebukliuka uzmigau ir ilsejausi. Pirmos dienos buvo varginancios- sedeti negalima, maziukas papuka isisiurbes visa laika, nuovargis bet kartu ir dziaugsmas ir begaline meile mazyliui.

iskart skraidziau is laimes kaip ant sparnu, net miegoti nenorejau, tik glosciau ir glosciau savo mazuliuka,
, o po keliu dienu euforija dingo.... bet nepasakysiu kad savijauta buvo bloga, tik nuovaegis, pratinimasis taikytis prie mazylio ritmo, ir negalejimo sedet

Jaučiausi gerai, nors ir po operacijos, sakiau kad norėsiu antro
Po antros operacijos dar geriau jaučiausi

Po antros operacijos dar geriau jaučiausi

po gimdymo dar gimdykloj pagulejau dvivalandas, po to su ratukais nuveze i pogimdyvine palata, jauciausi labai silpna ir galva svaigo, netgi kazkiek pykino
netekau daug kraujo, galbut del to taip jauciausi..kartais labai mausdavo pilva..
bet labai dziaugiausi savo kudikeliu, nuolat i ji ziurejau, tyrinejau
na neapsakomas jausmas

Po visu triju gimdymu jauciausi tiesiog puikiai. Kazkoks didziulis palengvejimas ateidavo, tokia tiesiog euforija.I dusa ejau tiesiai nuo gimdymo stalo. Aisku, uzplusdavo trumpam ir sunkumo akimirkos, bet bendra savijauta buvo gera.
Po 1 vaiko jauciausi bejege, isigandusi, ilgai gulejau, nes nuo tu nervu pakilo t'. Su 2 buvau rami kaip belgas, seseles pagire, nu sauni mamite sake, neko jai nereikia, tai ir jos pas mane nelisdavo. Net ko reikia nepadare
pas mane "-" rezusas, tai pamirso skiepa padariti.

Na as ir po pirmo vaiko jauciaus labai zvali jau ta pacia diena galejau namo varyti bet na jau tokios taisykles kad turi laikyti bet antra diena ir paleido

as kai pagimdziau jauciausi super, na gimdymas tikrai nebuvo man kazkas sunkaus, net pati (nors vyras galejo ta padaryti) mamai pasiskambinau ir pranesiau

...as geriau jauciausi 9
men nei po gimdymo... Tada gyvenau TIK euforijoj, svieciau per km, nieko nebijojau ir viskas buvo aisku. Is noro gimdyt naturaliai gavosi snipstas- Cezaris. O tai reiskia, kad buvau pripumpuota vaistu, jog jokios gimdymo palaimos "per" ir "po" nejutau. 3dienas buvau "apdujus" ir vis nesupratau, kad cia mano vaikas, kas mane is karto nuvare i niuras-verksmingas nuotaikas + analizes ir kaltinimus "ne pati gimdziau". Negana to, labai nesiseke maitinti. Vargau su krutine visa menesi:tai istine nukramtyti speneliai, tai nenusitraukia pienas, tai jo mazai, tai skausmai, tai kartis, tai drebuliai, tai stresas, tai asaros, ko pasekoje- dingo po 1 men. pienas. Ir 2-as "ko pasekoje"- save kaltinu, kad ne viska padariau, kad to pieno butu. Skauda sirdi, kai vaikas valgo misinukus.
Zodziu, emociskai as buvau "super x 10" nestumo metu, bet ne po gimdymo. Tik dabar atsistatau, bet ir tai, karts nuo karto islenda niurios-asaringos nuotaikos, kas man optimistei VISAI nebudinga...

Zodziu, emociskai as buvau "super x 10" nestumo metu, bet ne po gimdymo. Tik dabar atsistatau, bet ir tai, karts nuo karto islenda niurios-asaringos nuotaikos, kas man optimistei VISAI nebudinga...
kartais skauda, tai man padeda citrinos zievele i smilkinus patrinus,praeina skausmas.
Man dare cezario pjuvi, tai po kokiu 5 dienu pradejo nezmoniskai skaudeti galva.
Grizau is gimdymo namu ir negalejau atsikelti is lovos.
Manau, akd tai nuo vietines nejautros.
Grizau is gimdymo namu ir negalejau atsikelti is lovos.
Manau, akd tai nuo vietines nejautros.