Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

QUOTE(k.lapelyte @ 2008 01 15, 16:01)
man yra migrena,tai kai laukiausi visai neskaudejo galvos,man cia bbuvo kaip stebuklas lotuliukas.gif  kai tik pagimdziau ir vel isavaite pokelis kartus doh.gif

Ir man taip- keletą metų visi gydytojai kartojo, kad didžiausia tikimybė, kad migrena dings po gimdymo doh.gif Su nerimu laukiau nėštumo, nes labai bijojau, kad skaudės galvą, o vaistų negalėsiu gerti doh.gif Bet nėštumo metu migreniniai skausmai nepasireiškė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tačiau po gimdymo... prabėgo dar tik septynios savaitės, o galvą jau keletą kartų skaudėjo... vis dar tikiuosi, kad atsistačius visiems hormonams išsipildys gydytojų prognozės ir dings tie skausmai...

QUOTE(Agneja @ 2008 03 18, 10:34)
na pas mane tikriausiai irgi migrena, nes kartais paskauda,ypatingai kai truksta miego, tada ir skauda blink.gif

Jei skauda tuomet, kai miego trūksta, tai čia ne migrena schmoll.gif Čia tik dėl nuovargio- pasistenk daugiau ilsėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 04 22, 15:57)
Ir man taip- keletą metų visi gydytojai kartojo, kad didžiausia tikimybė, kad migrena dings po gimdymo  doh.gif  Su nerimu laukiau nėštumo, nes labai bijojau, kad skaudės galvą, o vaistų negalėsiu gerti  doh.gif  Bet nėštumo metu migreniniai skausmai nepasireiškė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tačiau po gimdymo... prabėgo dar tik septynios savaitės, o galvą jau keletą kartų skaudėjo... vis dar tikiuosi, kad atsistačius visiems hormonams išsipildys gydytojų prognozės ir dings tie skausmai...

Uzjauciu del galvos skausmu doh.gif mane net pykina ir svaigsta galva nuo to skausmo blink.gif
Atsakyti
Toks vienas dalykas....Savo mamai buvau pirma, gimiau kai jai buvo 32. Tos pačios mano gimimo dienos vakare (gimdė natūraliai) jai ėmė siaubingai plyšti galva, sakė, galvojau akys ant kaktos iššoks... ir štai taip jau 31nerius metus mama kenčia siaubingus skausmus (priepuoliai vis dažnėja), kurių gydytojai migrena nepripažįsta, tačiau priežasčių irgi neranda...Buvo metas namie, kai mama kalbėjo vien apie mirtį. Dabar geriau, bet vistiek labai dažna tema - kad tik tavo vestuvių sulaukčiau...sad.gif Ir viskas prasidėjo mano gimimo dieną....patikėkit, tiek visko mačius, ir artėjant tam metui kai teks ir pačiai planuoti vaikelį, apima siaubas.....
Atsakyti
Sveikos, cia visos rasot apie tuos nelemtus galos skausmus ir man tas pats, bet ar buvo kurioms galvos skausmai tokie kad net i ausis persimestu?man tai taip buvo ir kentejau dagiau nei tris savaites ir ko tik nedariau skausmas buvo toks kad griuk ant zemes ir rek is skausmo ir kadangi pati maitinu ir vaistu jokiu negeriau.kiek vaistiniu pramyniau ir tik vienoje pasiule nuo ausu skausmo vaistus ir tai tik kai labai labai nepakenciama, o dabar dar baisiau ir dantys skaudet pradejo.gal kas susidure su siuo skausmu nebegaliu jau nebezinau net ka daryti.praita nakti net uzmigt negalejau, ir jau nebeistverus ketanovo ir apap isgeriau aisku paskui teko vaikui misinuko duoti, bet nepadeda net vaistai o kaip zinom stomotologai dirbs tik po svenciu o ir tai dar teks eilej laukt gal kas gali patarti kaip numalsinti ta dantu skausma nes va jau rasydama raitaus koks skausmas.zozdiu trys viename ir nors imk ir rek...
Atsakyti
O pačiai maitinant galima išgerti paracetamolio? Nes galva kvadratinė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 05 01, 23:32)
O pačiai maitinant galima išgerti paracetamolio? Nes galva kvadratinė verysad.gif

Man kai plyso galva, tai net ir ligoninej, ir namuose veliau, liepe gerti citramona. O geriau neo-citramona, ten didesnis kofeino kiekis ax.gif pabandyk ir nesikankink ax.gif
Atsakyti
gimdymas buvo labai sunkus,plysau smarkiai,turiu inkstu problemu(per nestuma paumejo liga),tai praejus 4men.dar vaikstau su dideliais skausmais cray.gif
Atsakyti
Kai cia paskaiciau, tai pasirodo, kad as labai gerai jauciaus, nors ir siuta, bet jau sekancia diena sedejau, prausiaus po dusu ir dariau viska, ko reikia.
Atsakyti
Aš pati gimdžiau, beveik neplyšau, ir po gimdymo gerai jaučiausi. Pagimdžiusi dukrytę pamaitinau ir iš karto ėjau į dušą bigsmile.gif
Atsakyti
Kas dėl psiuvimo, tai gerai jaučiausi, greit atsisėdau. Bet organizmas buvo nusilpęs, nors nestuke.gif metu viskas gerai buvo. Dar ir dabar vis pageriu vitaminus, nes nesijaučiu visiškai atsistačiusi, nors jau praėjo pusmetis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2008 07 22, 12:57)
Kas dėl psiuvimo, tai gerai jaučiausi, greit atsisėdau. Bet organizmas buvo nusilpęs, nors  nestuke.gif  metu viskas gerai buvo. Dar ir dabar vis pageriu vitaminus, nes nesijaučiu visiškai atsistačiusi, nors jau praėjo pusmetis  unsure.gif

Sveikos mamytes, as tai po cezario labai sunkiai atsigavau, vos galejau vaikscioti, atsikelaiu tik anta diena ir tai negalejau daug eiti, sukesi galva, skaudejo, o jau po 2 savaiciu, viskas tvarkoje buvo................... cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
as gerai jauciausi tik va,kad atsisesti sunkiau buvo ir i toleta eiti bijojau,nes labai jau perse blush2.gif o daugiau tai visa energinga viskas gerai buvo.
Atsakyti