man gimdymas buvo labai sunkus, vaikutis buvo pernesiotas, tai turejo nuleisti vandenis ir skatinti gimyma. skausmelis tai neispasakytas. net morfijus nepadejo, poto epidura prasiau ir tai gal porai val nuskausmino. i gimdykla atvariau 7ryto o pagimdziau 16.50val
gal tik is 20 karto isstumiau ir tai 4iese pilva spaude, dar buvau prakirpta iki subines. pries siuvant vel gavau epidura, tai kojos nutirpo, su ratukais i palata veze.
ligoninej dvi paras isbuvau, pajudeti negalejau, tarpviete ziauriai skaudejo ir sonkauli, jau galvojau kad sulauze.. o dar salia vaikas verkia, nezinau ka su juo daryt..
dabar savaite po gimdymo, vis dar sunkiai vaikstau, sonkauli dar skauda, bent jau galiu apsiversti lovoj. tarpviete skauda, susiuta iki subines. o ant "rimto" reikalo i tualeta isvis bijau eiti, kad dar labiau nesuplysciau. pasedet be sansu, valgau arba stovedama, arba atsitupus, atsiklaupus..
kai paziurejau i veidrodi kaip mano ta vietele atrodo

, puoliau i nevilti, atrodo klaikiai, visa sudarkyta. verkiu kai niekas nemato. vyras vis ramina, kad sugis ir viskas gerai bus.. (nors pamatytu pats issigastu...)